Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Kush mund të më ndihmoj rreth një esse-je?

Tema : Pse eshte e domosdoshme komunikimi nepermjet internetit ?

Ju lutem me ndimoni e kam kete tem per neser

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Citim Postuar më parë nga shkelqo Lexo Postimin

1 ) Menyra me e shpejt.
    2) kushton shume pak.
    3) Menyra me mire per te komunikuar me te afermit .
    Per nje informacion te shpetj munde ta gjejsh ne internet. e shume e shume te tjera.
    Te tjerat gjej vete :P
    FieRaK

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga shkelqo Lexo Postimin

une do te thoja cilet ishin faktet qe me shtyne te marr pjese ne kete forum.po te mendohesh mire,do te gjesh ato qe ty te shtyne.pershendetje.

falemindreit per pergjigjen por deshiroj me shum dishka

ku jeni more forumista po pres pergjigjen tuaj

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Internet, shkurtese per inter network ( rrjet i fshehte, i brendshem), gjeneza e interntit eshte rrjeti i decentralizuar i quajtur ARPANET, i krijuar nga departamenti i mbrojtes se SHBA-ve ne vitin 1969, per te lehtesuar kominikimin e ngjarjeve te sulmeve nukleare. Sot, interneti ofron nje diapazon te gjere sherbimesh per perdoruesit e tij, sic jane: e-maili,www, lajmet e usenet, telnet e te tjere.
    Interneti mbi te gjitha eshte nje mjet i rendesishem per hulumtim, studim, informim dhe komunikim.

Mjafton?
    • The rest is silence.

Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Kuptojeni Internetin si një qytet të madh që ka shume banesa, ca pallate, rruge, trafik, shtepi te bukura dhe te shpifura, reklama nepër rruge dhe matrapaz qe duan te te tundojn te vesh ne faqet e tyre dhe te shesin dicka, ka shtepi kurvash dhe reklama te felliqura, ka edhe xhami dhe kisha, teqe dhe sinagoga, tempuj budistesh dhe orgjish. Imagjinoni Tiranen me plehra, ndyresira dhe njerez te felliqur qe mezi presin te shkruajn llafe te poshtra nepër dhomat e bisedave (chatrooms), rruge me gropa (me keto ne Internet kuptohen lidhjet e cala te disa ISP-ve).Pra shkurt ka çdo gje te mire edhe te keqe por e rendesishme është te dish adresen njesoj sic duhet te dish adresen e shtepis qe te vesh. Pa adrese nuk vete gjekundi. Ndersa me te pyetur shkon ne Stamboll thote populli dhe me te pyetur ne Internet (d.m.th me search/kerkim) shkon edhe ne Hene pasi Stambolli ne Internet nuk është vetem se nje klikim ne www.instabul.com.tr larg.

Ç'është WWW (World Wide Web)? Është bota jonë virtuale, Rrjeti i Përgjithshem Botëror. Imagjinoni një rrjetë merimange gjigante që vazhdon të thurret edhe në momentet kur ti je duke lexuar këtë. Merimanga e ka trupin në ShBA, kurse këmbët gjithandej nëpër botë.

.

cit: Wikipedia
    • The rest is silence.

Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    PS: Keto informacione perdor si hyrje, mos harro citim. pastaj me fjalet e tua shkruaj dicka per domosdoshmerine, ke shume per te thene: informacioni, pagesat e shpejta, marketingu, chat(lol), kursimi i letres dhe kohes etj.
    • The rest is silence.

Tema të Ngjashme

1. Kush Di Ndonje Adrese Te Me Ndihmoj
    Nga mimik në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 13:24
  2. kerkoj qe te me ndihmoj dikush nga Amerika
    Nga besmir83 në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-02-2009, 22:41
  3. Kush mund te me ndihmoj ta shkarkoj lojen GTA Vice city
    Nga BesmiiRi në forumin Lojra në kompjuter
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 20:05
  4. Fobi e shkaktuar nga traumë e kaluar, si ta ndihmoj?
    Nga Andro_era në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 11:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •