`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Dolphin nese te ka djeg ty eshte pune tjeter, po une me duket se nuk tu drejtova ty. E bera te qarte me ke po flisja
Qe te jem brenda teme po them Forca Barcelona kape vendin e dyte.
P.S. Si ndjeheni per ndeshjen e ardhshme me Villarealin, barazim?
Mira pra DoLpHiN as tek tema e realin nuk dua te me shkruaj naj tifoz i barcelones per barcelonen , a u kry
Sa per ndeshje qe Barca do ta zhvilloj me Villarealin mendoj qe Barca do te arrij te korr fitore edhe pse Villareali gjithmone ka qene kafshatė e veshitre per Barcen..![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Edhe une jam i mendimit se te gjith tifozet duhet te shkruajn tek nenforumet e ekipeve te tyre
O shoku po C.Ronaldo te luaj dhe ne Lac, apo ne Peqin, ku te vjen shklemi surratit, me lojtar s'e LIONEL MESSI nuk ka per t'u bere asnjehere.
Ronaldo me ruhet si..... femer. Lojtar lepur, ndersa Messi nuk i trembet shkelmave. Po aq futboll dini ju, shifni ca thone gazetat. Nuk eshte s'e futbolli i forte luhet vetem ne Angli, Shkemat njelloj i ha. Tregoni Anglin ju.......... Anglezet lepunj te eger janen .
Megjithate ju tifozat Anglez..... Spanja eshte ne vend te pare ne renditjen e Uefa per ekipet. Boll na bet bla bla me ekipe Angleze ju.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AIRON^BOY : 07-03-2008 mė 15:37
◄█ Barcelona e MADHE █►
Obobo flitet ketu edhe per kampionatin Anglez a! Ato Anglezet kane me shume mundesi te tregohen me klubet e tyre, sepse me kombetaren do te bejne pushim sivjet. Turp eshte te ngrehet aq larte nje kampionat, kombetarja e se ciles nuk u kualifikua dot nga Rusia dhe Kroacia. Kampionati Spanjoll eshte shume shume me i forte dhe shume me zbavites. Ne Spanje luhet futboll, nuk thehen kembe! Bile bile edhe vdiset per futboll, si Puerta psh
Jemi qe jemi te Barca, ejani te gjithe shajeni ketu. Ndoshta mund ta hiqni merakun ashtu, se ndryshe skeni ē'i beni![]()
we will rock you
O Davius djali, mire je ti nje here ?!Si iket nga championsi do ikni dhe ne vendi i pare ne kampionat. Jeni ekip i lodhur. Shife dhe sote me Espanyolin, mos hiqni dhe tranjerin tuaj te madh..... sa nje kacole !
◄█ Barcelona e MADHE █►
Real - Espanyol
Minimumi nja 3 -0 mendoj!
Krijoni Kontakt