Moderatoret shume te shkathet qenkan treguar, po nejse, nuk ma ka lene thekthi postimin te me ike kot, ma ka cituar ai

Thekthi, per nje gje te pergezoj, nuk ike si keta te tjeret po erdhe e pranove humbjen, hallall te qofte.
Tani, sa per ate pjesen e fundit qe kishe thene, ta them sinqerisht qe me ka ardhur keq per Barcelonen qe u nda pa asnje trofe kete sezon, megjithese ti nuk do ta besosh. Une erdha ne ate menyre, per faktin se disa pseudotifoza, nuk analizonin rezultatet e dobeta te ekipit te tyre, por rrinin e mereshin me llafe koti per ekipe te tjera, dhe ēdo barazim apo humbje te ekipit te tyre e analizonin humbem po beme loje te bukur, barazuam po s'ka gje se do fitojme tjetren. Sidomos disa ishin keq fare pastaj, thonin vetem le te humbe X apo Y ekip, ndersa per Barcelonen tone nuk ka rendesi se si i ecen. Kjo ishte arsyea perse erdha ashtu.
Por, shpresoj se me disa ndryshime, Barcelona e sezonit te ardhshem do te jete serish ekipi qe do na fale lojra te bukura plot emocione e spektakel.
Sa per Milan, nuk ka gje re, une serish do jem me Milan, edhe ne kategorine e 3-te po te shkoje. Por gjithmone do jem nje tifoz realist, do them ate qe eshte, te metat, mangesite dhe te mirat qe ka.
Tani nuk me mbetet gje tjeter, veēse tu uroj suksese per ne sezonin tjeter.
Krijoni Kontakt