Close
Faqja 35 prej 51 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 501

Tema: FC Barcelona

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Beso: Duhet te jeshe i lame vete, e te kritikosh dike tjeter. Kshu eshte dhe puna e juve milanezve. Mos e cojme me tutje...

Eshte e vertete qe Barcelona ka lojtare si ne stol ashtu dhe ne formacion te pare. Por problemi eshte se sa i ka shfrytezuar ato lojtare Barca? Ku nga portjeri e deri tek lojtari i fundit qe eshte ne skuader ka qene i lenduar kete sezon. Edhe ate jo demtime te lehta , dhe jo mungesa te lojtarve te mesem, por gjithe lojtaret kryesore te cilet e mbajne futbollin e Barces.

Per Ronaldinho jo ne Milan, apo ku te shkoje ai do te mbetet legjende dhe lojtari numer 1 ne bote. Dhe ai i ka pasur problemet e veta kete sezone, lendime e gjera tjera... Nuk ja mohon askush ato aftesite e tij.

Barcelona nqf se e ben kete gabim te madh per ta lene te lire Ronaldinhon per sezonin e ardhshem kane per ta qare shume! Por nuk jame i besimit se do ta bejne kete gabim per ta lene te lire. Mund te shkarkohet Rajkard, por Ronaldonho asesi!

Vetem nje gje te sigurte ta keshe, qe Barcelona eshte finaliste ne Champions. Do ta shohesh dhe vete ate Man Utd se si ka te mposhtet nga Barca. Ketu do jemi dhe do te flasim!

P.S Ti per vete deri me tani per sa skuadra ke bere tifo ne Champions prej kur u eliminua Milani?

Forca Barcelona! Na ndero me fitimin e Champions League. Na bej zemren mal, se ne kampionat na ke vdek kete sezon. :@
    #VamosArgentina

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Samuel Eto'o paska deklaruar se do te kerkoje largimin nga Barcelona nese ky sezon perfundon pa titull. Plehra i mbushi xhepat dhe po iken... harroi qe deri dje e mbulonte prapanicen me gjethe palme... Pffffffffffff , edhe vjet beri keshtu lloj komentesh para ndeshjeve me Lpool ne Champions dhe e beri lemsh skuadren.
    Me sa duket Barcelona paska filluar interesimin per David Villa , sepse edhe nese fiton Champions Eto'o do te shitet per sjellje jo-profesionale. Pas komenteve te fundit nuk meriton me te jete pjese e skuadres , edhe sikur 1000 kupa e kampionate te marre Barca.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anėtarėsuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Citim Postuar mė parė nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Samuel Eto'o paska deklaruar se do te kerkoje largimin nga Barcelona nese ky sezon perfundon pa titull. Plehra i mbushi xhepat dhe po iken... harroi qe deri dje e mbulonte prapanicen me gjethe palme... Pffffffffffff , edhe vjet beri keshtu lloj komentesh para ndeshjeve me Lpool ne Champions dhe e beri lemsh skuadren.
    Me sa duket Barcelona paska filluar interesimin per David Villa , sepse edhe nese fiton Champions Eto'o do te shitet per sjellje jo-profesionale. Pas komenteve te fundit nuk meriton me te jete pjese e skuadres , edhe sikur 1000 kupa e kampionate te marre Barca.

Une si e kuptova deklaraten e tij, ai thoshte se nese edhe vitin tjeter Barca nuk mer asnje titull, atehere do largohem. Mendoj se ka qene nje pyetje provokative e gazetarit, e tipit te:"nese kete vit nuk merni asnje trofe, po ashtu edhe vitin tjeter jo, atehere a mendoni se do te largoheni?" Dhe ketu natyrisht se futbollisti duhet te thote PO, pasi eshte pjese e fajit qe skuadra nuk mer asnje titull dhe nuk ka se cka qendron me tej. Eto'o eshte e vertete se sillet jo-profesionalisht, por kesaj rradhe nuk mendoj se ka faj. Duhet te pergjigjesh ne cdo pyetje dhe cdo pergjigje qe te japesh duket gabim.
    we will rock you

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar mė parė nga Beni_The_Great Lexo Postimin
    Une si e kuptova deklaraten e tij, ai thoshte se nese edhe vitin tjeter Barca nuk mer asnje titull, atehere do largohem. Mendoj se ka qene nje pyetje provokative e gazetarit, e tipit te:"nese kete vit nuk merni asnje trofe, po ashtu edhe vitin tjeter jo, atehere a mendoni se do te largoheni?" Dhe ketu natyrisht se futbollisti duhet te thote PO, pasi eshte pjese e fajit qe skuadra nuk mer asnje titull dhe nuk ka se cka qendron me tej. Eto'o eshte e vertete se sillet jo-profesionalisht, por kesaj rradhe nuk mendoj se ka faj. Duhet te pergjigjesh ne cdo pyetje dhe cdo pergjigje qe te japesh duket gabim.
    Pershendetje!!

E kam degjuar rreth 4 here citimin qe i beri pyetjes se (Gazetarit), dhe ka qene "Nese Barcelona nuk arin te fitoje dhe kete vit asnje trofe une do jeme pjese e ndryshimeve dhe do largohem nga Camp Nou. Me vjen vertet keq qe bej te tilla komente ne TV po jam i detyruar ti them keto fjale per arsye se ky qytet dhe tifozllik nuk e meriton gjendjen aktuale qe po kalon Barcelona. Shpresoje qe te jem kuptuar nga tifozet ku do qe ndodhen. Po dhe une kam pjese ne ecurine negative te skuadres, jane shum faktore qe me bejne te largohem sa me shpejte nga Camp Nou".

E kam lexuar disa here dhe e kam degjuar disa here. Ka qene ne gjuhen Spanjolle e ke dhe ne Sitin Zyrtar te Barcelones. Une perktheva citim e pyetjes qe i ka bere gazetari ETO'O.

Ju uroje te kaloni mire.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga Beni_The_Great Lexo Postimin
    Si e ka shpjeguar edhe Gerard , behet fjale per kete sezon
    Si u thenka po vetem disa dite perpara ndeshjes me UTD? Vjet filloi gam gum me Ronaldinhon pikerisht perpara sfides me Lpool dhe skuadra u perca , cka coi ne eliminimin nga Champions dhe humbjen e kampionatit. Sivjet Eto'o ka qene ne forme te mire pasi u rikthye nga demtimi , dhe te gjithe te ai dhe te messi i kane shpresat per ndeshjet me Manchesterin. Kur thot se eshte edhe ai pjese e fajit nuk mund ti besoj. Eshte thjesht nje mbulim qe ai i ben vetes , per te mos thene qe dua te iki se keshtu dua. Shpresoj ta kalbin ne stol deri sa ti mbaroje kontrata...
    Nuk e di perse , por kjo histori vjen ere Milan.
    Hhhhhhhhhhhhh.... keta lloj lojtaresh e prishin Barcen. Rrine vetem kur fitojne... Morem fund edhe per vitin tjeter me duket.
    Shpresa e vetme eshte renia e Valencias ne Segunda Divizion qe te marrim Villa , Silva , Hildebrand e Albiol per nje cmim qesharak
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 21-04-2008 mė 12:42

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Nuk e di perse , por kjo histori vjen ere Milan.
    DoLpHiN: Kam lexuar vertet dicka interesante ne lidhje me merkaton qe do behet ne fund te sezonit. Milani po ben gati oferta maramendese dhe shpenzimet me te medha qe jane bere deri me sot ne nje merkato. Flitet qe do hedhi nje shum teper te madhe qe do jet dhe rekordi i shpenzimeve nga nje Klub i vetem. Une lexova dicka interesante nga Delegati i Presidences A. Galiani i cili thoshte qe Milani do rimekembet sa hap e mbyll syt ne fund te sezonit, dhe ka planet per te blere shum lojtare te cilet jan pjese e 4 skuadrave me te medha te kontinentit. Po emra konkret nuk nxori, perderi sa tha 4 skuadra te medha te kontinentit normale qe nder to eshte Barcelona, pasi nje emer e kan bere publik po mund te jete dhe ndonje politike e fshehte. Shpresoje qe ne fund te zbardhet gjithshka.

P.s Keto informacione i kam lexuar ke Goal.

Kalofshi mire

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Megjithese une nuk para i besoj "Goal" , mendoj se kesaj here nuk eshte genjeshter. Qe Milani do beje revolucion dihet. Problemi eshte se po na kerkon tere lojtaret. Jam me se i bindur qe nese i bejne oferte Dos Santos kane per te na e marre edhe ate (po i mbaron kontrata , dhe agjentin e ka plehre. Vetem per lek mendon).

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Megjithese une nuk para i besoj "Goal" , mendoj se kesaj here nuk eshte genjeshter. Qe Milani do beje revolucion dihet. Problemi eshte se po na kerkon tere lojtaret. Jam me se i bindur qe nese i bejne oferte Dos Santos kane per te na e marre edhe ate (po i mbaron kontrata , dhe agjentin e ka plehre. Vetem per lek mendon).
    Me sa di une dhe ti vazhdon Menaxhim Biznesi apo jo ?!

Me thuaj nje agjent shitjesh qe nuk mendon per lek? Ateher do ishte diletant dhe jo profesionist, pasi te gjithe menaxheret e futbollistave luftojne per te fituar ate 10%, dhe nuk jan tifoze me asnje skuader po bien dakord nese marin aq sa kerkojne, nuk kan rruge te mesme as te anasjellte po vetem ku ka interes.

Prandaj mos thuaj qe mendon vetem per lek, kur mendon vellai i Ronaldinhos per lek mos shko me larg. Duhet te jemi realist se futbolli eshte bere biznes dhe mundohen me mishe e me shpirte te fitojne sa me shum.

Nuk mendoje se ka dal ndonje menaxher dhe te thoje qe une e bej punen time per humanizem dhe jam tifoze me filan CLUB.

Kalofsh mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

I paska hyp ne mendje nje gje edhe ketij

Boni percarje me Ronaldinho e tani dhe hudh deklarata per largim, pun e modhe. Ishalla nuk iken RONALDINHO nga Barcelona! Se po te iki e mori lumin edhe Barcen. Barca duhet tja lepoj b... RONALDINHO-s cdo dite, per ate cfare u ka dhene deri me sot, e jo ta kritikojne dhe ti japin mundesine qe te largohet. Edhe po iki Eto'o nuk na kercet shum e shume, por nqf se DINJO qendron. Dinjo, Messi , Henry dhe Bojan bejne edhe me mire pa Eto'on hiq mos e vrit mendjen. Por prap them qe sma mer mendja te ndodh dicka e tille. Jam i besimit qe nuk do te ndodhin keto tollovira.

Kemi enderren tone me te madhe, ishalla na behet realitet dhe e fitojme Championsin edhe do shohesh se si do te ndryshojne gjerat.

Forca Barcelona!
    #VamosArgentina

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Do te ndodhe tani... edhe sikur eto'o te behet pishman per ate qe tha , jam i mendimit se duhet shitur. Nuk na duhen idiote me brire ne skuader.

Faqja 35 prej 51 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. Copa del Rey: Barcelona rremben trofeun e 25-te
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 14-05-2009, 14:54
  3. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  4. FC Barcelona
    Pėrgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  5. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •