He mo me kete ekipin e madh. Kur eshte kaq ekip i madh pse nuk arriti dot ta mposht Romen, nje ekip shume me i vogel se ky ekipi madh! Edhe une mund te them si ti, Barca eshte ekip i madh sepse edhe ne ditet me te zeza arrine te kualifikohet ne gjysemfinale (kur do kualifikohet kuptohet).
Problemi eshte se Rajkardin e lexojne shume mire ne ligen spanjolle. Ekipet kundershtare (perfshire edhe vet Real Madridin) kunder Barces luajne gjithmone ne mbrojtje dhe mundohen te shfrytezojne ndonje kundersulm. Dhe kete e arrijne shume mire. Pastaj nuk e shikove lojen ty, leje qe luan me eto'o-n ne pjesen e pare ne krah te djathte, po ne te dyten e largon fare nga loja per ta futur Dos Santosin! Leje se do marrezira qe po i ben ai, nuk hahen dot. Edhe lojtaret paten faj per gjith ato raste te shkuara huq. Mos flasim per GJYGJTARIN (lojtarin me te mire te Real Madridit).
we will rock you
E kam thene mbi 20 here ne kte forum ne faqe te ndryshme , qe Realin nuk e eleminoj Roma e lodhur , por vete Reali ...Saper Barcen ne gjysemfinale , prit njeher ta shofim , asgje nuk ka mbaruar....Rajkardi per mendimin tim eshte me trajner me i dobet se shushkua yne shuster, pasi me nje roster qe ka Barca duhet te ishte ne vend te pare ne kampionat , dhe nje nga favoritet per fitim e CH L .....
Persa i perket rasteve dhe albitrave kto jane pallavra qe nuk duhen perdorur si argumenta, sepse cdo ekipi mund ti ndodhin ....
Normale qe ka akoma ndeshje , dhe Reali do humbasi pike prap eshte e garantuar ,.....Sdo me duket aspak cudi qe dhe ta humbasi kte kampjonat , qe mua personalisht nuk me intereson .........
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 08-04-2008 mė 01:20
Kjo Gatafe eshte shum me fat LOLnejse une ne tiket e kam pasur kete lojė X !!
![]()
Ju te Barcelones mos u merzitini shume se as na te Realit nuk jemi kurqysh.....![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Nuk kam cka komentoj ne kete loje, kam thene disa here se nuk shkon me keshtu , me kete trajner, shpresoj te shkarkohet sa me shpejte...
Ke tranjer duhet te gjesh sipas teje ?!!!!
Rajkardi eshte tranjer qe bene loje me stilin e lojes qe Barca luan historikisht. Kur luan me Kerkica dhe Dos Santosa..... Nuk ka faj tranjeri. Vetem te hyj e te luaj vete.
Vetem per kete arsye nuk me pelqen Rajkardi, qe i jep besim ketyre plehrave.
Megjithate Barcelones i mungon i madhi LIONEL MESSI.
Nese themi : Messi.... Kuptojme Barcelona, nese themi : Barcelona.... Kuptojme Messi.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ngushellimet e mia njehere per barazimin ne shtepi dhe mos u merzitni. Vitin tjeter ka prape kampionat.
Tani, persa i perket pergjegjesive, kane te gjithe jo vetem tranjeri. Duke filluar qe nga kryesia e klubit e deri te lojtari me i parendesishem. Me duket se ka perēarje midis lojtareve pasi disa mbeshtesin njerin president dhe disa te tjere nje tjeter. Te pakten keto kam lexuar si nga shtypi vendes ashtu dhe nga ai i huaji. Ne momentin qe kryesia e klubit perzihet me lojtaret atehere ka probleme te thella, dhe me se miri keto po i tregon Barcelona tani.
Une uroj qe te zgjidhet situata te Barcelona dhe ky ekip te ece perpara e te na kenaqe me lojra te bukura.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Messi ha aq shkelma ne loje, sa nuk i ha i gjithe ekipi bashke.
Per Messin mos nuk flet dot , jo ti, por asnje.
Po te them dhe nje here.... Messi eshte Barcelona. T'a kuptosh me qarte : MESSI eshte futbolli vete.
Sa per blerjet mendoj s'e i beri ato blerjet qe duheshin, nje mbrojtes nje mesfushor shkaterrues dhe nje sulmues.
Megjithate sezoni nuk ka perfunduar.... Ne fund arrihet konkulizoni : Cfare fitoj dhe cfare humbi Barcelona.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Krijoni Kontakt