Nje ecje kaq te dobet edhe me fanatiku i Madridit nuk e ka menduar per Barcen, gjithmone ne La Liga. Nuk jane justifikim as lendimet, nuk mund ta them se ku eshte problemi. Ndoshta "It's just BWIN", ku ta di!
Nje ecje kaq te dobet edhe me fanatiku i Madridit nuk e ka menduar per Barcen, gjithmone ne La Liga. Nuk jane justifikim as lendimet, nuk mund ta them se ku eshte problemi. Ndoshta "It's just BWIN", ku ta di!
we will rock you
O cuno une sja mbaj balancis Barces,po ti shih shfleto pak gazetat e Tv e shikoje se sa lek jep Barca per UNICEF-in ne vite.
Ani se je anti Barca po e verteta eshte kjo cuno.
Kam vene re se po ngutesh ne shume postime e pastaj i hek prape fjalet,sic te ndodhi me rezultatin Almeria-Real M. Prandaj merre pak me shtruar dhe mos u ngut ne mendime,se te del huq puna pastaj.
shendet.
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Kush ka njohuri nga ju a do te kthehet L. Messi per ndeshjet gjysme finale te Ch.L une po shpresoj se po por nuk jam i sigurt kush nga ju din me shum
Ne daten kur planifikohen te jene ndeshjet e gjysemfinalse do te kthehet Messi. Pra, Barca ne fillim duhet te kualifikohet ne gjysemfinale, e ka Schalken perpara
Nese kualifikohet, ne ndeshjen e pare ndoshta mund te mos jete fillestare Messi, sepse do ti mungoje pregatitja fizike, por ne ndeshjen e kthimit do te jete patjeter.
we will rock you
Sonte ora 20:45 luhet ndeshja e vlefshme per finalen e kupes se mbretit ne mes Valencias dhe Barces. Ndeshja a pare perfundoi 1-1. Eshte nje ndeshje mjaft e rendesishme dhe shpresojme Barca ta permbyse rezultatin e ndeshjes se pare ne Camp Nou.
p.s: Nese diskualifikohemi, te pakten nuk do themi se nuk e duam ne kete kupeE verteta eshte se ne e duam kete kupe dhe shpresojme te luajme ne finale.
we will rock you
Pjesa Par:
Valencia 2-0 Barcelona
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Ndeshja perfundoi 3-2 ne favor te Valencias. Nga menyra se si i pesoi golat , Barcelona tregoi edhe njehere se i duhet revolucion ne prapavije. Edhe sulmi ishte komplet ne hije pavaresisht se u shenuan 2 gola. Loja ishte e barabarte nga te dyja skuadrat por Valencia doli kryelarte.
Iku edhe kupa...
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Ishalla Fitoni naj Titull se me vjen keq me te vertet shum...
Ngushllime Ishalla ne Vitin Hani syt se me vjen gjyhna Cilet e juaja kan qen La Liga,Kupa mbretit dhe Ch/L...
Kupa Mbretiti Ikuuuuuu La Liga mund et them se ju ka Ik 80% Ndersa Ne Ch/L do Ndahlni nga M/u.. Me vjen Keq Ngushllime per Tifozet e Barces...
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Krijoni Kontakt