Me djegi vetem Valencia ne bast ndersa Villareali e kam pasur (2).kam thene me parė se Villareali do ju bej surprizė si ju ka bere ne dy-tri vjetet e fundit.
REAL MADIRD ONE
Me djegi vetem Valencia ne bast ndersa Villareali e kam pasur (2).kam thene me parė se Villareali do ju bej surprizė si ju ka bere ne dy-tri vjetet e fundit.
REAL MADIRD ONE
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Ja pra, bie dhe Barcelona. Dy humbje rrjesht me vendin e 4-rt dhe te 3-te, qe tregon dhe njehere se eshte nje ekip i paqendrueshem dhe me diferencen per 8 pikesh, tani qe nuk kane mbetur dhe shume ndeshje per tu luajtur, mendoj se La Liga i ka shpetuar dhe per kete sezon. Do jete zhgenjim i madh nqs eleminohet dhe nga Champions. Mendoj se brenda klubit duhet te ndryshoje fryma, pasi siē po vihet re lojtaret nuk shkojne ashtu si duhet me njeri-tjetrin. Me vjen sinqerisht keq qe po i shkojne punet keshtu Barcelones. Futbolli do ishte me i bukur nqs dhe Barcelona do ishte akoma dhe me e forte.
PS: Fish Bone, ku je humb mer?Hajde hajde ktu se mua nuk me behet qejfi kur humb kundershtari, me behet qejfi kur fiton ekipi im.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
ktu jam kon e ktu jam mos ki gajle se nuk humbi askerka......... kam shkrujt qe mram kur e humbem ndeshjen.... ju flm juve qe vini e na jepni ngushllimet...... dhe shpresojm qe sa me shpejt tua kthejmehajt barcelon mos tanin se nuk a ba nami nisja me fitore tash e tutje se krejt ne duart e tua i ke
![]()
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Tre gola te rregullt ( Nje nuk u pranua. ) per Villarreal.. e cila beri nje loj teper te fort.. qe mbreme me ka knaq , kur e kshyrsha kete loj.. ama ka qen nje loj teper e shpejt.. qe moti koh skam par aq te shpejt.. lojtaret e dy skuadrave kan qen si me Bateria.. vraponin pa ndal edhe topi u lodh hahaha.. por ne fund.. Barcelona pordhi.. e kete here keq.. se " Titulli po ju ik "
Almeria mduket ju pret me duar hap per 3 pik te reja haha..
Ciao Barca..
Forca Real
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Per Barcelonen 8 pike dallim jane asgje. ishte dallimi edhe me shume 9 pike por fuqia e vertete u pa kur u be vetem 2 pike. une mendoj se shume shpejt do te dalim ne krye te tabeles qe do e mbajme deri nfund. humbja mbreme ishte pa merita sepse barca pati lojen e plot raste kurse villareal shenoj golat. forca jone e vertete shihet ne champions dhe kupen e spanjes ku jemi te sigurte se do fitojme titullin kampion.
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Pas ketyre oscilimeve, nuk dua me Barca ta fitoj kampionatin. Duhet te largohet Rajkard, sepse shikohet qe nuk eshte i denje per ti motivuar futbollistet. Edhe pse ka shume kualitet ne ekip, por luhet pa koke. Duhet te sakrifkohet titullin i la ligas per te ardhe Mourinho, i vetmi qe mund ta drejtoje si duhet skuadren.
Ne nje faze kaq te rendesishme te kampionatit nuk te lejohet 2 humbje nje pas nje, aq me keq qe pas ketyre mund te vije edhe diskualifikimi nga kupa e mbretit. Ne kete skuader kerkohet nje fryme e re, nje drejtues tjeter.
Qe nga ikja e zevendestrainerit Ten Cate, Barca nuk ka fituar asnje titull. Rajkard duket qe nuk eshte i nivelit qe kerkon Barca, duhet patjeter te ndryshojne mendje drejtuesit e klubit.
we will rock you
Problemi i vetem qendron se Barcelona ka vetem 3 pike ne doren e saj dhe tani qe u skualifikua dhe nga Champions League Real Madrid nuk do toleroje ne kampionat. Puthni Copa Del Rey tani fort se mos ja u marri Valencia me Getafen se gje tejter su ngeli kete sezon. Enderrimet me sy hapur nuk te bejne mire ne mes te dites. E shikoni Airon^Boy, i kupton gabimet e tij dhe nuk shkruan hic
---------------
MUAHHH
м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.
Krijoni Kontakt