Ju si njifni fare ulqinaket prandaj skeni cka te flisni per ta urdhnoni pejani ne ulqin dhe te njihemi mos shkoni sipas thana e thushave,ulqinakt skan frik askend por kajn nji kultur specifike, na ujkun e kemi zbutur dhe isht ba qinjgj,pra pershendetje urdhnoni.
Cila ėshtė kultura specifike e shqiptarėve tė Malit tė Zi dhe e ulqinakėve?
Edhe nga ky forum nuk mund tė hasim nė shumė informata pėr t'ju njohur mė shumė, dmth ka shumė pak anėtar qė janė aktiv dhe qė mund tė na informojnė ma shumė.
Ndoshta edhe mangėsia e informatave ėshtė se thonė se jeni shumė dembela...
pėrshėndetje
ulqini nje vend i bukur
respekte vllezerve motrave ulqinake
JO SEKS PARA MARTESE
Perle ner qytete t`Shqypnise.Nuse e pare n`vilajet t`Shkodres ...
Une kam shkuar ne Ulqin per pushime dhe te them te drejten gati te gjithe me drejtoheshin ne shqip. Vendi nuk eshte ndonje kushedi se cfare dhe as deti, ( pervec shetitores ) dhe nuk ka ndonje ndryshim nga Shqiperia nga menyra e jeteses.
Tjeter, nuk eshte qytet i paster, hic fare. Dhe gatimi eshte shume i keq....dhe i papaster...per kete ndryshon shume fare nga Shqiperia....
Por dicka te mire qe vura re eshte se njerezit ishin shume mikeprites.
Jetoj pa kufij
valla disa prej juve shume palidhje po folni.
ato qe e kajn vizitu Ulqinin edhe qe mendojn sene te kqija per Ulqin nuk e di pse e vizitojn Ulqinin prap!
Ne Ulqin ka 80% Shiptar, kurse perqinja tjeter eshte Serbo-Malazias, Boshnjak, Cifuta etj.
Disa prej juve qe thavet qe Ulqinakt folin serbisht me njani tjetrin nuk eshte e vertet, po edhe me qen e vertet, ju shqiptar krej shqiperije ose kosove a nuk ndegjoni muzike "NASHKE" valla knaqeni, sidomos ju te Shqiperis, e keni marak LEPA BRENEN, e di, e di se kam qen vet e kam ndegju vet, per kosove nuk po foli....
keshtu qe Ulqinin nuk du me ma prek kush...
Krijoni Kontakt