Mua personalisht nuk me pelqen Adrian Gaxha si kengetar ama kur eshte puna per tek Arti dhe Muzika mendoj qe nuk njef nacionalitet.
Ne me then shyqyr qe nje shqipetar do perfaqsoje nje shtet ne Eurovizion.
Adriani kendon dhe serbisht ne nje Tv serbe e kam pa une.
Po te kishte marr pjes ne Festivalin e TVSH me siguri qe nuk kishte fituar keshtu qe me mire dicka se hic + dhe Maqedonia eshte vendi i lindjes se tij.
Suksese Adi![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
ska lidhje me muziken ai djali..sdi si ka fituar qe te perfaqesoj FYROM-in ne Eurovizion
Pse te krehnohemi?
Pse nje shqiptar del dhe kendon ne gjuhe sllave ?
TURP
Mendoj se shume shtete qe kane kenduar ne gjuhe te huaja ne Eurovision kane pasur shume sukses.Vjet Qipro kendoji ne Frengjisht kjo nuk do te thot qe nuk jane Qipriot ata.Por ndonjehere shume kenge kane dal ne vende shume te mira ne gjuhen e tyre ose ne gjuhe te huaja.Edhe Mali i Zi ka dal me kenge ne gjuhen e tyre edhe ka zene vendin e Trete.Mendoj qe eshte vet kultura e muzikes ose te Eurovisionit qe kenga ka shume rendesi muzika ose skena se si do ta nxjerrin se sa gjuha.Mos harroni qe flasim per Eurovision qe kane zene vendin e pare qe kenget qe nuk i degjonin fare.
Mendoj se shume shtete qe kane kenduar ne gjuhe te huaja ne Eurovision kane pasur shume sukses.Vjet Qipro kendoji ne Frengjisht kjo nuk do te thot qe nuk jane Qipriot ata.Por ndonjehere shume kenge kane dal ne vende shume te mira ne gjuhen e tyre ose ne gjuhe te huaja.Edhe Mali i Zi ka dal me kenge ne gjuhen e tyre edhe ka zene vendin e Trete.Mendoj qe eshte vet kultura e muzikes ose te Eurovisionit qe kenga ka shume rendesi muzika ose skena se si do ta nxjerrin se sa gjuha.Mos harroni qe flasim per Eurovision qe kane zene vendin e pare qe kenget qe nuk i degjonin fare.
Gjith ky problem esht nga mospranimi i gjuhes shqipe si gjuh zyrtare , nese dot ishte miratu ligji, ateher Adriani dhe te tjeret dot kishin mund te kendonin shqip edhe ne Eurosong . Ndersa per Adrian Gaxhen jam kunder te kendoje ne gjuhen sllave, anglisht dot ishte me se miri, dhe pasi te kendoje ta pershendese publiken shqip , ose tja fuse nje Faleminderiiiit![]()
yyy mos e shofe njona temen
GGGG gorska hehe :P
Sui generis
Krijoni Kontakt