Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24

Tema: Fifia 2003

$ Qeveri Mė Vete $
    Anėtarėsuar
    02-02-2005
    Postime
    62
    qenkeni shume mbrapa cuna me fifa 2003 provoni 2007 dhe keni per ta pare qe eshte fantastiske me efekte teper te bukura deri tani kam mbaruar 17 kampionate dhe kam hapur me shume se 70% te lojes

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Po te shikosh daten e postimeve i perkasin viteve 2003-2004.

Citim Postuar mė parė nga erioni_el
    qenkeni shume mbrapa cuna me fifa 2003 provoni 2007 dhe keni per ta pare qe eshte fantastiske me efekte teper te bukura deri tani kam mbaruar 17 kampionate dhe kam hapur me shume se 70% te lojes
    Une i mbarova te tera Kampionatet Ja nxora shkumen lojes, tani po pres per fifa 2008

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    Eshte e vertete qe fifa nga viti ne vit po nxjerr produkte te lojes me te vertete te dobeta. Pse? Une i kam luajtuar te gjitha versionet nga 2002 deri ne fifa 07.
    Te them te drejten vetem fifa 2005 eshte nga me te mirat, por 2007 ka shume gjera qe si afrohen reales. Psh. Nese e merr topin portieri, e leshon me W po te ecesh pak metra dhe te shtypesh menjehere A dhe D ai do te beje nje gjuajtje nga porta ne porte dhe ne pjesen me te madhe te gjuajtjeve ato jane gol, ose nje tjeter me komandat Z dhe D nje gjuajtje nga mesfusha qe perfundon ne gol. Keto komanda jane edhe ne multiplayer. Shpresoj qe 2008 te kete ndryshime ne kete aspekt persa i perket menyres se lojes

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    hey un FIFA-t i kam luajtur qe nga 96 per SNES dhe me e mira per mendimin tim ka qen FIFA 2000 per PSX, sido qe te jet nqs doni nje loje futbolli per te qene PES > FIFA

Citim Postuar mė parė nga eno84
    Eshte e vertete qe fifa nga viti ne vit po nxjerr produkte te lojes me te vertete te dobeta. Pse? Une i kam luajtuar te gjitha versionet nga 2002 deri ne fifa 07.
    Te them te drejten vetem fifa 2005 eshte nga me te mirat, por 2007 ka shume gjera qe si afrohen reales. Psh. Nese e merr topin portieri, e leshon me W po te ecesh pak metra dhe te shtypesh menjehere A dhe D ai do te beje nje gjuajtje nga porta ne porte dhe ne pjesen me te madhe te gjuajtjeve ato jane gol, ose nje tjeter me komandat Z dhe D nje gjuajtje nga mesfusha qe perfundon ne gol. Keto komanda jane edhe ne multiplayer. Shpresoj qe 2008 te kete ndryshime ne kete aspekt persa i perket menyres se lojes
    Persa i perket te lozesh ne pc, po ne playstation eshte histori tjeter, ato gjera nuk ndollin.

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Altin1
    Persa i perket te lozesh ne pc, po ne playstation eshte histori tjeter, ato gjera nuk ndollin.

se di sepse ne playstation nuk e kam luajtur, po ma ha mendja se edhe aty do kete ndonje truk

Citim Postuar mė parė nga eno84
    se di sepse ne playstation nuk e kam luajtur, po ma ha mendja se edhe aty do kete ndonje truk
    jo jo per bukuri eshte loja po ta lozesh ne playstation. Ska asnje problem.

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    Po del fifa08 dhe ti merresh ende me 03 ?
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    pse ca ka ka njerez qe i pelqen klasikja

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •