Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Citim Postuar më parë nga error919 Lexo Postimin
    P.S Ju lutem flitni me fakte...
    Pse ti ku i ke faktet? Pasi qenke i afert me ate "funskionarin", faksimiloj faktet dhe eja na trego ketu qe te te besojme ne?

Dhe cka mendoni ju se duke fut PDSH NARODNDA, njerez neper zyra, goja se ne pune, ben mire per shqiptaret a? O vlla, e din cka do te thote te perfaqesosh popullin shqiptar ne qeveri, o njeri? Piskllajma duhet ti shkoje shkavit kur do besh kerkesa per flamur, per njohje te Kosoves, per mos ndertime kishash... e ti me krenohesh me punesime...
    ¿Quién ganará la Champions? = BARÇA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-02-2008
    Postime
    19
    Don fakte???

Fakt eshte se ne DHP, per 18 muajt e fundit ka te punesuar Shqiptar mbii 90 persona kete po te duash shko vertetoje ne DHP.
    Fakt eshte i nderuar se ne periudhen 2002 - 2006 ne DHP nuk eshte bere asnje punesim Shqiptar, ne perjashtim te zevendesimit te Zv Drejtorit ne Drejtorin Gjenerale dhe Drejtorit ne Drejtorin e Tetoves, dhe Sekretaresha e Drejtorit te Juaj nuk ishte Shqiptare orr zotnii.
    Fakt eshte se keta (klladionica) qe i pernendni juu, ne periudhen 2002 - 2006 ne zarfe para kan derguar ne Zyrat e DUI-it ne R. e Vogel te "Komandant" RIçI djali i axhes se Hazbi Likes, i cili ka ndertuar po me keta para ndertesaa neper te gjith skajet e Tetoves...

A don endee Faktee i nderuar...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    1
    Haj e lome Rametulla Kuci - n. haj do thona se paska punu. te ua cesem kit te kqiat ene funkionareve tjer.
    Kush di denisend per zedhenesin e partis se kam ndegju se e kan ndru, kush o ai, ku o ipunsum qeterku se zadhensat tjere, kusho Bajram ameti.....mapa Fexhri pi saraj...

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anëtarësuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Citim Postuar më parë nga Maxi123 Lexo Postimin
    Eshte shum e vertet kjo qe po e Thuu Error

Kam te punesuar nje person te familjes ne DHP - Tetove, kete jua them pershkak se informacionet e Error jan shum te sakta. Dhe sipas personit te familjes qe punon ne DHP - Tetove ky ndryshim ne kuader dhe kyy vrull i punesimeve te Shqiptareve qe po behet xhdo dite ne kete drejtori nuk ka ndodhur asnjeher me pare, dhe sipas tij kjo eshte nje e aritur shum e madhe per popullin Shqiptar, sepse kete Drejtori gjithmon e kan kontrolluar Maqedont dhe falee PDSH-se dhe Ramçes si e quajni ju kjo metod e punes ka ndryshuar mee.
    Pasi ty zoteri te paskan punesuar nje njeri te familjes dhe mendon se kane bere namin nuk eshte ashtu, a e din ti zoteri se sa shqipetare kan larguar nga puna kur kane ardhe ne pushtet keta zoterinjt e PDSH dhe te njejtit i kane zevendesuar me anetar te VMRO-DPMNE, mund te te jape fakte me emra dhe mbiemra se cka ka bere Ernad Fejzullahu drejtor gjeneral ne drejtorin e aviacionit civil, se sa shkie ka punesuar ne vend te shqipetareve te larguar nga puna, ne fillim ka punesuar Liljana Georgieva si shefe kabineti gazetare ne TV Sitel ku redaktor ka pasur antishqiptarin e njohur Latasin, mos e genjeni veten se funksionaret e PDSH nuk kane asnje influence ne institucione sepse ashtu eshte marreveshja po deshe ne qeveri do marresh cka te te jap.
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Maxi123, po te lexosh pak ate postimin tim, ke disa fakte aty per kryetarin e PDSH qe askush nuk mund ti mohoje. Lexoje njeher mire dhe pergjigju pak atyre qe kam shkruar aty, komentoji pak ato dhe do ta shikosh se si eshte bere kjo parti qe kur nga dretimi i saj u largua Arben Xhaferri.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-02-2008
    Postime
    19
    Princessa Me Shamii

Qiko, familjari im nuk eshte i punesuar ne ket koh qe eshte PDSH ne qeveri qiko, por ka 15 vjet pune ne ate drejtori.
    Do te bindesh edhe per Ernad Fejzullahun si u binde per Rametulla Kucin qe ka punuar, pasi ne Drejtorin e Fluturimeve Civile jane punesuar me vendime pune 55 Shqiptar kurse 3 jane maqedon edhe ate me Kontrat ne Veper, sa i perket atyre largimeve qe i thuu ti se i paska largu Ernad Fejzullahu ata persona kan qene te punesuar me Kontrata ne Veper, dhe po te njejtet nuk shkonin ne pune, por shkonin ne Protesta dhe ruanin (SEMAFORET) e rrugeve te shkupit, sepse DUI nuk ishte pjes e Qeveris, me vjen shum keq se ligji eshte i atill, tre dite mos shkuarje ne pune eshte normale qe largohesh prej pune.
    Sa per dieni Shefe te Kabinetit nuk ka Maqedone, Por eshte Shqiptar nga Shkupi me emrin Meqani.
    Te pershendes Qiko me Shami

i/e regjistruar Maska e error919
    Anëtarësuar
    29-12-2006
    Postime
    24
    Ju te BDI i keni shume frike funksionaret e PDSH dhe ne vecanti Kryetarin e PDSH. Nga frika ju flitni gjera te paverteta, por edhe ate ne menyre tinzake duke u fshehe pas nicknames neper forume te ndryshme. Ju jeni aq injorante sa qe nje here nuk keni perkrahur nje pune apo nje veprim te PDSH. Me stilin injorues qe e keni trashiguar nga Kryetari i BDI mundoheni qe te shkruani te paverteta per PDSH dhe funksionaret e saj.
    Perse nuk e pranoni faktin se keni qene dhe akoma jeni ne koalicion me gjakpiresin me te madhe te shqiptareve B.Crvenkovski, perse nuk e pranoni faktin se gjate mandatit tuaj asnje ligj nuk u solle nga M.O. ashtu si duhet, perse nuk e pranoni faktin se gjate qeverisjes BDI - LSDM gati se cdo dite kishte te vrare ne Tetove, Gostivar, Shkup...perse nuk e pranoni faktin se punesimet gjate mandatit tuaj kane qene me se paku se kure do here?
    Cili funksionar i juaj apo kushdo qofte prej jush e ka marre apo do te marre guximin qe te shaje Cervenkovskin para syve?
    Te nderuar, nga mosdija juaj, nga mos aktiviteti juaj, nga pasiviteti juaj, nga mospuna juaj, sot shqiptaret kane arritur ne kete nivel. Cdo here kur PDSH eshte ne qeveri, me cdo kusht mundohet qe te levize ceshtjen kombetare shqiptare, duke punesuar shqiptare neper vendet kyce, neper institucione me rendesi ekonomike, shoqerore dhe kombetare, cdo here PDSH eshte ajo e cila me ane te ligjeve inicon themelimin e institucioneve te ndryshme shqiptare (gati se te gjitha qe kane qene ne ligj, tashme jane realitet).
    Do te ju jap nje shembull paksa bajat: e din perse ne njesine zgjedhore 6 asnjehere VMRO nuk mund qe te fitoje???
    Pasi qe maqedonasit e dine se nese VMRO fiton dhe me ta eshte ne koalicion PDSH, atehere me per ata nuk ka buke e as vend ne Tetove dhe Gostivar.
    PDSH cdo here do te mbaje kursin e saj pro kombetar shqiptar edhe pse disa prej jush mundohen qe ta nxine me te paverteta.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Citim Postuar më parë nga error919 Lexo Postimin
    Ju te BDI i keni shume frike funksionaret e PDSH dhe ne vecanti Kryetarin e PDSH.
    Lexo ketu o i nderuar anetar i forumit. Une nuk jam i BDI-se dhe eshte mese e vertete ajo qe ke thene se kemi frike nga funksionaret e PDSH. Dhe e di çfare frike kam une nga keto funksionare? Kam friken se keto po punojne ne dem te interesave te Shqiptareve te Maqedonise. Kur kam frike une qe jetoj ne Shqiperi, imagjino ata qe jetojne ne Maqedoni. Ajo deklarata e kryetarit tuaj pas pavaresise se Kosoves, qe Maqedonia do e njohe Kosoven kur ti teket atij ishte teper diskriminuese per te gjithe Shqiptaret. Perse Maqedonia nuk e ka njohur ende Pavaresine e Kosoves? Apo se nuk i eshte tekur akoma atij kryetarit tuaj? Pastaj, kur ai deklaroi qe per vizat me Shqiperine e ka fajin Tirana ishte nje deklarate teper poshteruese per te gjithe ju Shqiptaret andej kufirit ashtu dhe per ne kendej kufirit me Maqedonine. Por ju jeni te paafte per ti kuptuar keto kapriço te nje njeriu kapriçoz.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Dita-dites nenforumit te Maqedonise po i humb shija te cilen e kishte kohe me pare kur disa nga x anetaret nuk ishin fare te anetaresuar, ne pergjithesi te quajtur "Propagandistet anti-PDSH" qe jane te regjistruar ne Forumin Shqiptare per te vetmin qellim te bejne provokimet dhe propagandat e tyre anti-PDSH. Temat e llojit te tille qe kan mbuluar gati tere forumin i cili me nuk aktivizohet nga anetaret te cilet jane mesuar me bukurin e meparshme te forumit pa propaganda sic ndodhin tash dhe dita-dites po humb edhe vleren e saj estetike.

Ju ndoshta vet nuk e verreni por do te jeni shkaku qe nenforumi i Maqedonise "ndoshta" do te largohet krejt si nenforum shkaku i percarjeve dhe provokimeve te ndryshme qe behen pa perjashtuar edhe sharjet dhe ofendimet nga te gjitha llojet eshte puna juaj personale por jua them se sdo e kete gjate kjo propagand qe po vazhdon dhe ritet dita-dites me regjistrimin e anetareve extra te angazhuar per keto pune.

Sa i perket temes, e kam cekur edhe ne temat tjera qe jane me qindra te hapur me te njejtin subjekt dhe qellim provokues, andaj nuk ka nevoj qe te komentohet edhe nje teme e tille qe po e felliq forumin dhe karakterin e disa anetareve ketu.

Gjith te mirat!

PS: Inatet tuaja personale kundrejt dickaje ne kete rast kundrejt PDSH-se jane thjesht rezultat i xhelozise qe kane disa anetare kundrejt partise ne pergjithesi dhe kundrej liderit te saj z. Menduh Thacit.
    Sui generis

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anëtarësuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Dita-dites nenforumit te Maqedonise po i humb shija te cilen e kishte kohe me pare kur disa nga x anetaret nuk ishin fare te anetaresuar, ne pergjithesi te quajtur "Propagandistet anti-PDSH" qe jane te regjistruar ne Forumin Shqiptare per te vetmin qellim te bejne provokimet dhe propagandat e tyre anti-PDSH.
    RaPsoul, tani ja ke fut kot dhe ke ba nje ofendim qe nuk te ka hije ty si anetar i rrespektuar.

Ne kohen kur ti, ende nuk e kishe gjete adresen e Forumit Shqiptar ketu ne nenforumin e Maqedonise debatoheshte per politike, kishte debate te qeta dhe konstruktive, ndonjihere edhe te zjarrta por brenda kufijve te sjelljes njerezore, edhe atehere kishte mendime Pro dhe Kunder pushtetit, por me keqardhje do te duhet te pergenjeshtroj theniet e tua se atehere nuk kishte kritika per PDSH. Jo i nderuar jo, edhe atehere kishte do te kete edhe ne vazhdim kritika per PDSH sepse njerezit ashtu mendojne dhe mendimet e tyre kane te drejte ti shprehin ne forum, sic ka pasur dhe do te kete kritika edhe per BDI-ne.

Ne fund te fundit kritikat jane pasqyre e fenomeneve negative.

Tash ti me detyrove tu them juve dhe tu perkujtoj se propaganda e RDSH -rinise demokratike shqiptare ne virtualitet filloi qysh me fillimin e kampanjes zgjedhore 2006, kur ju anetaret dhe simpatizantet e PDSH, ne nje nga mbledhjet e forumit rinor morret urdherin qe te "luftoni me te gjitha forcat" jo vetem ne terren por edhe ne boten virtuale... dhe pasuan anetaresimet e shumta, biles disa me te zotet qe ishin regjistrun nga disa here me emra te ndryshem e te pakuptimte (veq shkarrazi).

rrespekt!
    Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •