Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Nivelin e bisedes e mbani ju te nderuar forumist e jo une.Punen e moderatorit nuk e kam kerkuar dhe shume mire do te ndihem edhe poqese edhe nuk jam moderator.Ne fakt ju keni te drejte te kritikoni por duhet te thirreni ne fakte e jo ne insinuata.Jane hapur me dhjetra tema pro e contra njeres apo partise tjeter dhe kjo eshte pasqyre e shoqererise sone te percare dhe aty nuk bejne pune as edhe 10 moderatora te angazhohen ne pastrime edhe editime.

Megjithate ekziston nje e vertete.Une e kam kritikuar ne menyre me te ashper BDI-ne por gjithmone me fakte e jo me sharje.Te njejten do ja bej edhe PDSH-se apo me mire te them liderit te saj i cili e shkaterroi kete parti dhe kjo eshte e vertete qe te gjithe ne e dime por dikush e pranon e dikush jo.

Une e kam stilin tim dhe do te toleroj deri ne pamase cdo goditje e debat te nxehte pervec sharjeve personale, kercenimeve (ala komandant semafori) apo mozomokeq ofendimeve gjinore.Une vazhdoj te besoj se ne emancipimin e burrecave tane me se shumti do te kontribuoj femra shqiptare prandaj ate ngris ne piedestal dhe nuk eshte larg koha kur "burri" shqiptar do te transformohet ne xhentelmen te vertete.

Niveli jone boterisht dihet cili eshte.

Funksionaret Shqiptare gjithmone kane qene ata te cilet nuk duhen te jene, mbaj mend shume funksionare qe kane pasur nivel te dobet, ka nga ata qe akoma mbijetojne ne politike, e gjith kjo si pasoje e frikes se te madhit per te afruar te aftit, sepse reziku eshte shume i madh qe ata ti brejne token nen kembe.
    Nuk eshte se vetem ne PDSH ka funksionare te dobet, ne te gjithe Partite i kemi, ata jane sindromi qe nuk ndahet nga karigeja.
    Do te permend disa qe kane qene dhe qe jane akoma : Muahmed Halili, Sali Ramadani, Rafiz Haliti, Abdylhadi Vejseli, Aziz Polozhani, Ernad Fejzullahu ka dhe shume te tjere qe sme kujtohen tash.

i/e regjistruar Maska e Labi_shkup
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Postime
    93

Në presence të ministrave dhe zavendësministrave të PDSH-së, zëvendës-kryeministri i Maqedonisë, z.Imer Aliu mbajti pres conference në qeveri.

(Shenimi jone: O Imer Alija, te ka ik treni prej Tetove per ne Beligrad. Asnjehere shqiptaret nuk kane qene te perfaqesuar kaq keq ne qeveri. Asnjhere Shkupi s'ka qene i shkelmuar kaq KEQ. Ju qe beni politike ne Tetove, eshte politike mahalle... Keni uzurpuar gjithcka dhe ja keni mbajtur ne dore VMRO-se. As ata te BDI-se nuk jane te mire. Nje qilaf jane... Ata hala ma keq. Kane pranuar shtetin e shkerdhateve, shtetin unitar..... Bile Menduhi di me u ba azgan, e me dal... hahaha... Te kishte qene Alija kishte nejt ne emer te integrimeve te Natos... Mos i jep zor o Xhevat Ademi se nje qilaf jeni, ne Tetove shitet groshe, a moret veshhhhhhhhhhhhh)

SHTOJCA JONE: NUK JANE KREJT TETOVARET GROSHAGJI, KA BURRA TE MIRE, JETOJME ME SHPRESE SE DO T'UA JEPNI MUNDESIN TE TREGOHEN, POR VESHTIRE NGA GROSHAGJIT QE KANE LIDH VLLAZNILLAK ME VMRO DHE LSDM. MOS MENDOJNE GROSHAGJIT SE JANE TE AFTE, AS MOS TE MENDOJNE SE MUND TA SHKELIN SHKUPIN LEHTE. KJO POLITIKE NUK ESHTE REZULTAT I GROSHAGJIVE, POR REZULTAT I BULLGAROFILEVE SHE SERBOFILEVE QE MOTI JANE DEKLARUAR SE JU JAPIM GJITHCKA NE TETOVE, POR JO NE SHKUP. KJO DMTH SE GROSHAGJIT S'MUNEN TE MATEN ME SHKUP, POR KOALICION I TYRE ME SHKIJE MUNDOHET TA ZVOGELON FUQIN E SHQIPTAREVE TE SHKUPIT... MOS U HABITNI NE SHKUP KA EDHE SHUME TETOVAR QE JETOJNE, POR JANE SHKUPJAN DHE NUK JANE GROSHAGJI...
    Ne E mbajm fjalen

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Tim Shkupi i Albanur i shkrimit te mesiperm kam shetit gjithe Shkupin askund nuk kam pare shqiptare , te gjithe elhamdulila musliman. Jeni nje shekull pas Tetoves ne cdo aspekt. Do beheni pas 100 vitesh me siguri.

Edhe ate si te ju bejme ne Tetovaret.

i/e regjistruar Maska e Eugen22
    Anëtarësuar
    05-06-2006
    Postime
    38
    Cili fumksionar esht me ikeq....Shtrohet pyetja se a ko fmksionera te mire ne PDSH...
    Ja nje vlersim nga ana ime se si i ndaj un funkisonare et PDSH-se po edh simpatizantet esaj...
    ato ndahen ne dy grupe
    1' ) Neke te gup bejn pjes atu funksionar qe i lidh intesesi per te fituar dhe per te bre malltretime dhe grabiteje njerzive qe nuk mendoj njesoj si ato
    2' )
    Per ke te dyte nuk kam shum komet por vetm nje fjal me bije nder mend se jan "DEBILLA" nuk kan lidhe se per shka jan pjes e kesaj partije qe ne emrin esaj posedon fjalen shiptare por ne te kundern gjithqka qe vepron ky subjek ben ne dem te asaj qe e posedon si titull.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Tema u pastrua nga postimet ofenduese dhe kërcënuese!

Në këtë temë duhet të diskutoni se cili nga funksionarët e PDSH-së nuk i shërben siç duhet postit.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-01-2008
    Postime
    93
    Ne PDSH, nuk ka funksionar te keq. Te gjithe jane perfekt. Te pakten keshtu duket kur i krahasojme me mjeranat e BDI-se. Respekte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2008
    Postime
    107
    Citim Postuar më parë nga LeGJeNdA_86 Lexo Postimin
    Ne PDSH, nuk ka funksionar te keq. Te gjithe jane perfekt. Te pakten keshtu duket kur i krahasojme me mjeranat e BDI-se. Respekte.

KShtu edhe une mendoj..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2007
    Postime
    119
    pyeteni tani ramtulla kucin
    sa ka ingerenca ne DHP
    SIPAS DISA INFORMATAVE QE KEMI NGA DHP ATE NUK E PYESIN MA AS PER TETOVE
    EDHE TETOVEN E KA MARE VMRO NE DORE
    TE GJITHA KONTROLLAT QE BEHEN ,BEHEN PA AMININ E SHQIPTARE

PAS DISA DITE DO TE DALIM ME ANALIZE ME TE SAKTE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2007
    Postime
    119
    pyeteni tani ramtulla kucin
    sa ka ingerenca ne DHP
    SIPAS DISA INFORMATAVE QE KEMI NGA DHP ATE NUK E PYESIN MA AS PER TETOVE
    EDHE TETOVEN E KA MARE VMRO NE DORE
    TE GJITHA KONTROLLAT QE BEHEN ,BEHEN PA AMININ E SHQIPTARE

PAS DISA DITE DO TE DALIM ME ANALIZE ME TE SAKTE

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •