Postuar mė parė nga
konstruktori
Per "Dardajan Musketjerin"me shume mirnjohje:
TUNGJATJETA! Nuk jam njeri i furrcave por ti meriton shume mirnjohje nga te gjithe njerzit qe e meritojne emrin NJERI.
PYetjet si dhe sqarimet qe me beje ne shkrimin tend edhe tani mund tju kethej pergjigje por dua qe t'i perpunoj ne forem sa me koncize dhe te qarta, pasi e di qe je me provime dhe s'dua te ha kohen me gjera te teperta. I kam lexuar te gjitha postimet e tua i kam printuar, i kam marr ne flesh, i kam konspektuar ne nje fletore timen. shume gjera i kam te qarta, kam mbajtur shenim ushqimin ditor (acid20% jo acid80%) , sasin e ujit, daljet jasht te ujit te trash dhe ujit te holle gjat nates, tensionin arterial, peshen ne cdo muaj dhe shume gjera te tjera dhe kam arritur shume permirsime, POR, POR, te gjitha keto ne sajin tend, pasi jam hallakatur shume me artikuj gazetash , qe nuk mund te mi thoshin te tera dhe aq te permbledhura sa shkrimet e tua. Nga te gjitha keto qe po te shkruaj, ti mund te thuash se po e zgjas, jo i dashur tani une nuk po shkruaj per vete por per ty, pasi ti, DHE DASHURI NJEREZORE, PRANDAJ MERITON TE MARRESH DASHURI NJEREZORE.
Do deshiroja qe mesazhi im te sherbej per te rritur focat e tua shpirterore dhe fizike ne kete kohe te ngarkuar me provime. NUK E DI SE SA JA KAM ARRITUR QELLIMIT.
SĖ SHPEJTI do te shkruaj per veten time (per pyetjen time)
Me respekt konstruktori
Krijoni Kontakt