Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 74
    Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Sapo ndahesh me te dashurin dhe hop me amoren!Spaske patur faj,duhej ngrohtesi....lol
    Paske qene e forte...kjo tregon mire ate qe te thashe me siper,ke menduar per veten dhe jo per te tjeret,ke patur dhimbje vete dhe ste ka interesuar se çfare mund tu beje te tjereve!
    Nuk doja te te paragjykoja se eshte jeta jote,por e kam te veshtire te te kuptoj!
    Meqe te eshte bere mesim,me vjen mire dhe te uroj mos ta njohesh kurre kete lloj tradhetie!
    Jo...une me "amoren" e kam bere disa kohe me perpara, shume me pare se te lidhesha me kete cunin tjeter.

U lidha me kete cunin, me te cilin u ndava pas ca kohesh. Ne momentin qe u ndava me te dashurin, zbuloj nga shoqja ime qe ajo ishte e dashura e "amores". Ajo mendoi qe te ma tregonte, sepse meqe une po vuaja nga historia ime me te dashurin tim, ajo me tha qe nuk jam e vetmja pasi edhe ajo po vuan ngaqe kishte kohe qe ishte e lidhur me "amoren" dhe gjeran s'po ecin mire.

Dhe ne ate moment une zbulova qe ata te dy kishin qene te dashur, me perpara sesa une dhe ai te kishim qene intim. U be nje corbe e madhe qe s'mendoja se ndodh edhe ne jeten reale.
    As qe du me dit!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Jo...une me "amoren" e kam bere disa kohe me perpara,

Dhe ne ate moment une zbulova qe ata te dy kishin qene te dashur, me perpara sesa une dhe ai te kishim qene intim. U be nje corbe e madhe qe s'mendoja se ndodh edhe ne jeten reale.
    U befsh lemsh ti me kete "amoren" se me bere çorbe fare edhe mua...lol
    Kujdes here tjeter se je e poshter ti.
    Ngele duke e dredh,ngele....
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2008
    Postime
    32
    Citim Postuar më parë nga Infinite Lexo Postimin
    kesaj i thone si te ajo fabula qe i vodhen lopen dhe i thoshin te zotit ti e ke fajin qe nuk e lidhe mire dhe i zoti u pergjigj: po mire mo ai qe ma vodhi lopen nuk kishte faj...???
    x-file shikoje sa bukur e ka thene vete kjo me kete shprehje.Kane faj edhe ato patjeter,por ne e shikojme fajin nga na dhemb ne jo te tjereve.Njeriu gjithmone kujdeset te mos vritet vete i pari pastaj tjetri ,ketu qendron problemi pra ne te dhame ty keshilla ide qe te mos lendohesh here tjeter se nese vazhdon tregon gjerate tua personale tek shoqet do ta pesosh perseri,por injoranca me e madhe eshte kur e peson kete per te dyte here.Duke i pare pesimet dhe disfatat me sy kritik del ne perfundime dhe mesime qe do te te vlejne per jeten ne vazhdim.
    Jam e sigurte qe edhe katnari e lidh lopen tjeter me fort dhe e siguron me shume se e para. perderisa nuk ka se cfare i ben hajdutit,e vetmja gje qe ai i ben hajdutit eshte qe te tregohet me i vemendshem per lopen dhe hajduti eshte i humbur me kuptove tani?
    Ndryshuar për herë të fundit nga loli123 : 14-01-2008 më 15:00

i/e regjistruar Maska e F-tim
    Anëtarësuar
    21-02-2008
    Postime
    88

Tradhëti e dyfishtë!

Duke marre parasysh, qe shoqeria midis jush shkon shume mire. Dhe nese mund "ta dashuroni ate"...
    whay people drink and drive ! They can Smoke and fly

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Kurren e kurres: ku e gjete kete argument re djalo?

E vertete eshte qe jane gjera qe kane ndodhur edhe midis motrave apo mes vellezerve per nje grua e jo me mes shoqeve apo shokeve te ngushte, por perseri me duket gje shume e ulet, jo per gje po nuk jane mbaruar as djemte e as vajzat ne bote.

Personalisht edhe sikur djali i fundit te ishte burri i shoqes, asnjehere nuk do e beja nje te tille...
    La vita è bella...

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    He moj era ditet e sotid edhe ndodhin nuk eshte qudi asgje,shqiptaret jane duke ju bashku evropes dhe bejne cka tju vi ne krye per momentin mandej han plumb ballit si shum raste kohen e fundit.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e F-tim
    Anëtarësuar
    21-02-2008
    Postime
    88
    mendova se ishte nje tem e bukur pse te mose e postoja

kuptohet se nuk do e bente askush edhe un per vete sdo e beja kur, te ne shqiptaret me pak ndodh kjogje se eshte e natyres shum te ulet .......
    whay people drink and drive ! They can Smoke and fly

Me Pushime Maska e ida1
    Anëtarësuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Në Kërkim Të Vetvetes
    Postime
    220
    Nuk me ka ndodhur ndonjeher dhe shpresoj te mos me ndodhe kurre . Pak a shume jam tip qe i frenoj ndjenjat, dhe duke pasur parasysh qe shoqen e ngushte e kam si moter , pra edhe burrin e saj e konsideroj si kunat.Eshte gjeja e fundit qe do me shkonte ne mendje, ateher do te urreja veten vertet.

Ps Nje miku im me thote shpesh nje shprehje . " mos thuaj asnjehere kurre"
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    He moj era ditet e sotid edhe ndodhin nuk eshte qudi asgje,shqiptaret jane duke ju bashku evropes dhe bejne cka tju vi ne krye per momentin mandej han plumb ballit si shum raste kohen e fundit.

edhe pse po shkojme drejt rruges se Evropes,
    ne Shqiptaret e kemi tradit dhe zakon te mos
    bejme gjera te tilla sepse jemi njerz me moral.
    Por e kem tradit dhe zakon per ate qe bene gjera te tilla
    siq thua edhe ti "han plumb ne balle"

_____
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga ida1 Lexo Postimin
    Nuk me ka ndodhur ndonjeher dhe shpresoj te mos me ndodhe kurre . Pak a shume jam tip qe i frenoj ndjenjat, dhe duke pasur parasysh qe shoqen e ngushte e kam si moter , pra edhe burrin e saj e konsideroj si kunat.Eshte gjeja e fundit qe do me shkonte ne mendje, ateher do te urreja veten vertet.

Ps Nje miku im me thote shpesh nje shprehje . " mos thuaj asnjehere kurre"

Shum e sakt eshte kjo shprehje "MOS THUAJ ASNJEHER KURRE".
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Hysen Sharra, mjeshtër i dyfishtë
    Nga Brari në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-02-2009, 09:25
  2. Cybersex tradhëti apo jo
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2005, 19:11
  3. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 11:44
  4. Përvjetor i dyfishtë i Hasan Prishtinës
    Nga Kresha në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-04-2003, 20:06
  5. Tradheti
    Nga Mina në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 07:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •