Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 74
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Do vdes brenda meje ama e di se pa e dashur do jem e vdekur gjithsesi!!
    Sa tragjike!! Na fute tmerrin!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Sa tragjike!! Na fute tmerrin!
    hahahahahhha, qyqja mer cun, mos u tremb kaq shume!

Normale qe kur te tradhetojne dicka brenda teje vdes!
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ca lesh vdes mi, po ajo motra e te dashures atij cunit paska qene i plehre qe se paska shoqen ne toke, si shkon me te dashurin e motres vet ajo??

Puuuuuuu ca plereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Per kte lloj tradhetie nuk vdes un, po i vdes ato te dy i mbys fare, se smeritojne gje tjeter vetem ti beshtysh ne surrat.. zgjebaraket
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Te tradhetojne mi, se mos po gjen me mire se une E ka rrugen hapur, po gjeti me mire se une, harom i qofte nese nuk e merr :P
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Te tradhetojne mi, se mos po gjen me mire se une E ka rrugen hapur, po gjeti me mire se une, harom i qofte nese nuk e merr :P
    Po vdekt ne vend ishalla plehra, se te vije e dashura ime te me tradhetoje me vllain, pse kujton ti se me behet vone shume?? pffff rruga mbare te dy perversave, se as qe me behet vone fare se ca bejn, kush me tradheton, sja vlen as ta mendoj se ka ekzistuar per mua ai njeri.. lere te qaj per nje "dashuri" te humbur, se sjam Ermal Fejzullahu une!!

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    Po vdekt ne vend ishalla plehra, se te vije e dashura ime te me tradhetoje me vllain, pse kujton ti se me behet vone shume?? pffff rruga mbare te dy perversave, se as qe me behet vone fare se ca bejn, kush me tradheton, sja vlen as ta mendoj se ka ekzistuar per mua ai njeri.. lere te qaj per nje "dashuri" te humbur, se sjam Ermal Fejzullahu une!!
    e madhe kjo hahahahhaha,
    e vertet qe nuk e meritojne po brenda dites nuk i ve dot zemres gur, ishalla mos e provofshim kurre thuj, se nuk ka me keq ne nje lidhje se tradhetia!
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Infinite Lexo Postimin
    e madhe kjo hahahahhaha,
    e vertet qe nuk e meritojne po brenda dites nuk i ve dot zemres gur, ishalla mos e provofshim kurre thuj, se nuk ka me keq ne nje lidhje se tradhetia!
    Nese i jap shkak te me tradhetoje, atehere fajin e kam vete. Smund te kerkoj qe dikush mos te me tradhetoje, se sdo rri te ruaj ate une, nje lidhje varet e gjitha tek besimi qe kan dy veta per njeri tjetrin, nese ska besim, atehere le te ndodhe ajo tradheti, fundja ai person sme paska merituar kurre, nese me tradheton!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nese i jap shkak te me tradhetoje, atehere fajin e kam vete. Smund te kerkoj qe dikush mos te me tradhetoje, se sdo rri te ruaj ate une, nje lidhje varet e gjitha tek besimi qe kan dy veta per njeri tjetrin, nese ska besim, atehere le te ndodhe ajo tradheti, fundja ai person sme paska merituar kurre, nese me tradheton!
    Pse je kaq i ndezur per tradhetine ti xhan keto dite?Te ka tradhetuar ndonjera?Tregome se ja shkula veshet
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Pse je kaq i ndezur per tradhetine ti xhan keto dite?Te ka tradhetuar ndonjera?Tregome se ja shkula veshet
    Po jo o lal, jam single une, sbie pre e ulkonjave qe tradhetojne! Kur te lidhem me dike, do behet nusja ime per gjith jeten, se ne lidhje te vogla, si kushtoj ndjenja se e di si perfundojne, edhe e kam inat te merzitem per gjera te tilla, ndaj para se te lidhem mire me dike, yhyy duhet pune, sepse duhet ta njoh shume mire para se ti kushtoj ndjenja asaj lidhje. Plus qe si jap shkak te me tradhetoje eeedhe sikur!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2008
    Postime
    32
    I gjithe problemi infinite qendron tek ty ,pse do thuash ti:
    1-Ti dashuron pa e studjuar njeriun gjate dhe pa e provokuar ate nese te do vertete apo hiqet me ty meqe i qellove e rastit edhe s'ka per momentin asnje femer me te cilen te permbushe deshirate veta.Ka njerez qe jane pushta qe kur lindin ashtu mbesin dhe ashtu do te vdesin.E ke degjuar ate shprehjen u plake e dor s'hoqe guret e varrit tu befshin ......Ndaj ne kete rast gabimi eshte i joti,sepse ti dashuron pa kusht ,ty te erdhi per te dashuruar ate edhe o burra po ai a te dashuronte ty sa e doje ti apo thjesht hiqej i tille?ndaj jan provokimet per kete pune per te mesuar nese te do vertete apo jo.
    2-Ti je teper naive.Nuk i tregohet cdo gje botes,ne kete rast kjo fjala bota ishte per shoqen.Ka gjera qe nuk i tregohen askujt ne jete jo me nje shoqeje.Ka gjera qe te perkasin vetem ty personalisht dhe as i dashuri s'ka perse i di.Ti ia tregon njerezve cdo gje te kan pire lengun aha s'kthehesh dot me mbrapa mend per here tjeter tani edhe tregohu me e zgjuar.Mos i ler te tjeret te te perdorin,mos i jep askujt me shume se meriton ok edhe do te jesh e lumtur.Mos i jep mundesi dikujt te te lendoje.Ne kete rast ti i ke dhene shoqes tende shkas duke i treguar gjera personale ,si psh:ai nuk me shikon me si me pare,ose ai kur dolem sot pa ne femer gjate ndersa une isha aty por atij nuk i interesoi fare dhe nuk e shqetesoi prania ime'' me kete info qe ti i jep asaj i hap nje shteg per te kuptuar se ai nuk ndjen per ty,dhe keshtu ajo e ka te lehte te manipuloje ate dhe te ta marre.

Ne te dyja pikat del se fajtore per kete qe po vuan je ti.Here tjeter mos trego askujt gjerat e tua personale,mbaje gojen mbyll edhe sikur te tjeret te te provokojne apo te tregojne ato dicka te tyren personale,ti hesht ato le te tregojne ti s'ke pune per gjerate tua.Ato te perkasin ty edhe s'ka perse i di dikush tjeter.Edhe here tjeter studioje njeriun gjate,prej kohesh ,nese dike e studion gjate pra c'nenkuptojme me keteos i jep shaks te kuptoje qe ti ke rene ne dashuri,Mos u bej pete mbas tij,Mos iu jep pernjehere asnjehere mos e bej kete pa e studiuar tjetrin gjate,Provokoje si te kesh mundesi duke dale sebashku dhe me shoqet e tua dhe shikoje veprimin e tij karshi atyre etj.Nje femer e zgjuar di si ta njohe nje mashkull edhe si ta beje pervete qa sa atij te mos i shkoje mend per femer tjeter,por nese ti e ke ditur per te qe ai do nje tjeter dhe ti je futur si pyke atehere te ngelet te vuash koston.Edhe shoqja te ka pare mendjen pa ta ben se nuk guxon femer ne bote qe ta kem une shoqe edhe te me beje kete se ia shkurtoj kembet.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Hysen Sharra, mjeshtër i dyfishtë
    Nga Brari në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-02-2009, 09:25
  2. Cybersex tradhëti apo jo
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2005, 19:11
  3. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 11:44
  4. Përvjetor i dyfishtë i Hasan Prishtinës
    Nga Kresha në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-04-2003, 20:06
  5. Tradheti
    Nga Mina në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 07-03-2003, 07:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •