Të kishe një dhënë një afat më të gjatë, do të shkruaja unë. Por për nesër në mëngjes nuk më premton koha.
Suksese.
Të kishe një dhënë një afat më të gjatë, do të shkruaja unë. Por për nesër në mëngjes nuk më premton koha.
Suksese.
nji vajz shqiptare kosovare kerkon ndihme per tja bere dikush nji hartim per pamvaresine e vendit te saje.
ajo nuk ndjen asgje..
sa turp..
a thua i kerkojn te flasi per zimbabvene.. e jo per atdheun e familjes se vet..
tmerr..
mjafton cka thot kjo trullane me kuptu se sa ne gjendje te keqe eshte arsimi ne kosove..
Sa per ide meqenese je prej Gjakove.
Perballe qytetit ku ti jeton, gjendet nje mal me emrin Pashtrik. Sa e sa djem ne Gjakove quhen Pashtrik.
Gjyshi e gjyshja na thoshte se prapa atij mali, gjendej Shqiperia, vendi prej nga ishte shkeputur Kosova. Edhe Kosova kishte qene Shqiperi e po Shqiperi ka mbet, mirepo ne e kishim te ndaluar te mendonim se çfare fshihej pas atij mali.
Njejte dhe banoret e asaj ane te Pashtrikut e shihnin ate mal. Edhe atyre u kishte tregu me siguri gjyshi e gjyshja se se prapa atij mali ishte bija Kosove e ndare dhe e prere per se gjalli nga trupi ame, por se edhe atje e kishin te ndaluar qe te mendonin se çfare fshihej pas atij mali.
Pashtriku krenar ndante shqiptaret mes per mes e ne shqiptaret nuk mundnim te shihnim me shume se njeren ane te malit.
Erdhi nje dite qe ne guxuam qe te zbulonim se çfare fshihej prapa atij mali dhe pas sa e sa sakrificash e pame dhe e kuptuam se andej e ketej Pashtrikut ka vellezer.
Sot e shohim me kenaqesi Pashtrikun!
o shoku duhet ta besh vete,,,,se eshte me i mire ashtu,,,,
tallesh apo vertet pret nga ndonjeri te bej detyrat tuaja
eshte teme shume e gjere, cfare mbi pavaresine e kosoves?Tema : Pavarisa E Kosoves
Si dhe perse ndodhi? ndikimi e plote gjera te tjera
teme shume e gjere...cfare pyetje po bejn? Shkruaji pyetejet ketu dhe mund te ndihmojme
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Krijoni Kontakt