Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga ida1 Lexo Postimin
    Pyetje e veshtire , mire do qe te ishte reciproke sic thote edhe postuesi siper . Per mendimin tim eshte me mire te duash , edhe pse vertet vuan kur nuk te kthehet dashuria qe jep , por te pakten kur je e dashuruar jeta ka me kuptim , jeton me shpresen se nje dite do te doje edhe ai/ajo ty , i ke ditet me te gjalla me me jete . Kurse po te duan dhe mos ti duash , nuk te jep kenaqesi prania e atij personi sado qe te te doje dhe te beje per ty, nganjeher dashuria qe te dhuron te bezdis ,sepse nuk ke ndjenja per te , dhe njekohesisht ndihesh keq sepse po e lendon dhe je i vetedijshem per ate qe po ben . Mua per vete nuk me pelqen te me duan , kur une nuk dua , nuk dua qe askush te vuaje per mua kur nuk jam ne gjendje tja kthej me te njejten monedhe .Nuk ndihem krenare as superiore kur dikush vuan per mua. Ky eshte mendimi im.
    Jam plotesisht dakord me ida1, pa hequr asnje presje.
    Doja te shtoja se edhe kur do ti dhe nuk te duan, padashje mund ta lendosh personin tjeter, partnerin tend, sepse ai i percepton ndjenjat e tua dhe ndjen se po te zhgenjen, do te donte te te jepte ate qe jep dhe ti, por zemra nuk komandohet.
    Kur do dhe jep gjithçka ne nje lidhje, dhe nese nuk perfundon ashtu si do te doje ti ke ngushellimin qe kurrsesi s'do pendoheshe per ato qe ke dhene , per ato qe ke bere, sepse per aq kohe sa kane zgjatur te kane dhene lumturi, ndonese ti do kishe dashur qe gjerat te shkonin ndryshe dhe qe kjo dashuri te zgjaste deri ne perjetesi.

Ndersa kur te duan dhe nuk do, me ndarjen nga ai person, gjithmone do mbese nje plage ne zemren tende, sepse e di qe e ke lenduar. Do e shohesh ne rruge dhe do e quash veten fajtor / e per vuajtjet qe i ke shkaktuar.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

rrezja qe ngroh Maska e dielli qe lind
    Anëtarësuar
    13-10-2005
    Vendndodhja
    Aty ku zhurma e dallgeve eshte muzike per veshet e mije.
    Postime
    181
    Te duash dhe te jeshe i dashuruar nga te tjeret duket si dy gjera te ngjashme ( qe dhe mund te jene) ne te dyja rastet eshte shume bukur.
    Si eshte me mire?
    Me e mira eshte kur te dy partneret duhen njesoj sepse perndryshe heret apo vone e gjithe mardhenia shkon per dreq.
    nuk me kujtohet

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Ma mir të me duan.
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

...... Maska e ELSA_18
    Anëtarësuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    51
    Bukur Do Ishte Sikur Cdo Gje Te Ishte Reciproke,te Duan Dhe Ti Duash Por Ne Kte Bote Qe Jetojme Sot Eshte Veshtir Ti Kesh Te Dyja Bashk......

DaRk §©®îþt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anëtarësuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Citim Postuar më parë nga ELSA_18 Lexo Postimin
    Bukur Do Ishte Sikur Cdo Gje Te Ishte Reciproke,te Duan Dhe Ti Duash Por Ne Kte Bote Qe Jetojme Sot Eshte Veshtir Ti Kesh Te Dyja Bashk......

Lal e ke gabim eshte reciproke,por kjo bote sa po vjen po perparon.Pastaj ke do ti dhe ai ste do ty,nqs ti me do mua sigurisht edhe une do te dua bie llafja.Nqs ti sme do as une ste dua
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Eshte me mire te duhesh ne menyre reciproke,kjo do te ishte me e mira dhe me e qendrueshmja.
    "Carpe Diem"

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Nese do ishte njera me e mire se tjetra ateher ajo me e mira sdo te kishte fare kuptim.

Nese do te ishte me mire te duam dhe te mos na duan ateher cna nevoitet te duam kur askush nuk na don dhe anasjelltas po te ishte me mire te na duan e ne te mos donim do te kishte kuptim edhe kjo?

Sic e ka cekur edhe Diana lart keta te dyja shkojne reciprokisht dhe jane te varura nga njera-tjetra pasi asnjera sdo te kishte kuptim me vete.
    Sui generis

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Mendimet jan te shumta pothuajse te njeta
    Gjithsesi bashkohem me mendimine Shokeve dhe shoqeve tane.
    TE TE Duash Eshte Pasuri
    TE Te Duan eshte Kenaqesi
    Dashuriame e lavdishme eshte te jete Dashuri Reciproke , Dhe jO Percarse
    FieRaK

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    hahahahaha dashuri reciproke,po e ceki dhe une rap-soul
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Dashuria eshte si puna e atyre radiove marrese e dhenese! Nuk funksionon njera pa tjetren! C'fare interesi ke te de doje dikush qe nuk e don? Dhe po ashtu te duash dike qe nuk te don?
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •