Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 68 prej 68

Tema: Martesa !

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    Ah lum ajo grua qe do te marri ty : Shpresoj qe mos te marresh ndonje nga ato qe nuk e kane idene se cfare ben burri mbas kraheve, sepse Endless nje femer e di kur po e tradheton. Nqs ajo nuk te thote gje, e ben ate ose sepse te beson ty marrezisht dhe nuk do qe ta pranoj qe ti po e ben dicka te tille, ose se nuk do t'ja di shume dhe eshte me ty per qellime te gabuara. Prandaj, kujdes me ato zbulimet se mund ta pesosh shume keq atehere kur nuk e pret fare.
    .

Dhe ne ate rast une e kam pergjigjigjen gati dhe i them:''Ne meshkujt

tradhetojme me trup jo me zemer,se ti e di kujt ja kam fal une ate'' haha!

p.s Bej shaka,por me thene te drejten deri me sot nga te gjitha te dashurat qe kam pas asnjera nuk ja ka arritur qe te me ndaloje per t'i hedhur syte femrave te tjera,le te shpresojme se ne te ardhmen ajo do gjendet dhe do te mund t'ja dali... lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    Dhe ne ate rast une e kam pergjigjigjen gati dhe i them:''Ne meshkujt

tradhetojme me trup jo me zemer,se ti e di kujt ja kam fal une ate'' haha!

p.s Bej shaka,por me thene te drejten deri me sot nga te gjitha te dashurat qe kam pas asnjera nuk ja ka arritur qe te me ndaloje per t'i hedhur syte femrave te tjera,le te shpresojme se ne te ardhmen ajo do gjendet dhe do te mund t'ja dali... lol
    ahhahaha pse nuk po me qudit kjo pune ???
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Marijuana85 Lexo Postimin
    ahhahaha pse nuk po me qudit kjo pune ???
    Sepse ke filluar te me njohesh hehe..

Mos me thoje qe po te brene nga brenda ideja per t'ju futur njehere sfides...qe t'i te jesh nje nga

ato femrat qe do mund t'ja arrij qellimet qe une thashe?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-02-2008
    Postime
    17
    Unė s'kam nevoje ti bėj zyrtare ndjenjat e mija: A janė reale pėr mua dhe atė qė dua! Tjerėt s'mė duhen gjė ti vertetojnė ndjenjat e mija.
    Pėr ata qė kanė nevoje tė sigurohen "pėr jetė" se do rrinė bashkė me martesėn, seē ka njė krimb brenda kjo menyre e te parit dashurinė: "tani qė ke firmosur je i/e imi/imja"
    Por ndoshta disa ngaterrojnė dashuri dhe posedim....

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga ThE_DaRk_NiGhT Lexo Postimin
    Mosha me ideale per martesen eshte 24 e siper,por per tu martuar eshte e lehte duhet te kesh shtepi duhet te kesh leke ne banke,se pa keto si do e ushqesh gruan.Martesa eshte nje pike e veshtire sepse duhet te zgjedhe po ose jo.Por ne nuk mund te themi nje po te lehte ajo pooooo duhet te jete me vendim nga thellesia e zemres.Me shume skam cte them secili ka mendimet e veta

Pershendetje se pari nga ana ime!

Citova postimin tuaj duke me bere pershtypje fraza te cilen ju kam nenvizuar?
    C'do te thote do te ushqeshe gruan kur martohesh? Kjo eshte pyetje ndaj jush.

Me posht po shpreh njekohesishte dhe mendimin tim: Te martohesh per mendimin tim eshte nje veprin zyrtar ku nxjer per perjashta relacionin e deshiruar qe ke, vendimin e bashkejeteses me njeriun qe dashuron dhe adhuron dhe vendimi qe deshiron te ndashe me te momentet e mira dhe te vehtira ne jete ne vazhdim.
    Martesa nuk eshte patronazh, dmth mer dike ne patronazh te kujdesesh dhe te risesh ate(si keni shprehur me ceshtjen e te ushqyerit).
    Nje femr nuk martohet per te gjetur nje baze ushqimi ku te mbahet, martohet me te njetat synime dhe deshire si dhe mashkulli.
    Nje nje relacion punojne qe te dy, vetembahen, ne momente te veshtira normale qe mbeshtesin dhe mbulojne njeri-tjetrin, por ngelen momente, jo nje jete te tere te mbulosh shpenzimete e partneres/partnerit ne te dyja rastet.
    Dashurina dhe martesa nuk eshte perfitim por gezim!
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga simirjo Lexo Postimin
    Unė s'kam nevoje ti bėj zyrtare ndjenjat e mija: A janė reale pėr mua dhe atė qė dua! Tjerėt s'mė duhen gjė ti vertetojnė ndjenjat e mija.
    Pėr ata qė kanė nevoje tė sigurohen "pėr jetė" se do rrinė bashkė me martesėn, seē ka njė krimb brenda kjo menyre e te parit dashurinė: "tani qė ke firmosur je i/e imi/imja"
    Por ndoshta disa ngaterrojnė dashuri dhe posedim....
    Shume dakort me ju, perputhem plotesishte me mendimin tuaj!
    Me teper u interesojne mendimi i te tjereve ajo c'ka do duket per perjashta ne syte e te tjereve sesa lumturia qe kane krijuar ne cifte midis tyre.
    Nejse, nuk u ve dhe faje sepse me kete menyre ideshe jemi ritur nga prinderit e brezet me te thella.
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Postime
    33
    the_dark_night...dakort me ty ,te kesh nje shtepi dhe llogari bankarete lehteson veshtirsit per ndertimin e nje jete te re sic eshte krijimi i familjes...por jam plotesisht kunder shprehjes se me siperme.....se pa keto si do e ushqesh gruan....???!!!!!!!!!gruaja duhet te kontriboj ne ndertimin e kesaj jete...qe martesa te funksionoj... ne themel duhet te egzistoj pavaresia ekonomike...dhe ne harmoni mund te zgjidhen problemet qe nuk i kishe me pare...pasi paraarrdhsit e tu ishin te pergjegjshem per to.....

i/e regjistruar Maska e Jetmiraaa
    Anėtarėsuar
    03-11-2023
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    886

Pėr: Martesa !

Martesat sot po bėhen nė bazė tė interesit.
    Ka humbur vlera e familjes,sot nuk po rrespektohet fjala martesė.
    E kanė humb njerėzit fillin,e sot veē leku po shihet.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20
  5. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •