[QUOTE=Agim Doēi;192419 Pra si pėrfundim xheloz bėhet (SIPAS MEJE) "gjysma" qė nuk ka besim tek gjysma tjetėr, dhe kompleksi i dyshimit e sėmur deri nė sherr, ndjekje nga pas, kontroll tė imėt e pastaj kur "nuk mban ujė pilafi" shkohet deri nė ndarje - qė ėshtė DRAMĖ pėr fėmijtė e pafajshėm! Dikush mund tė pyes: - pėrse "gjysma xheloze" e paska fajin qė gjysma tjetėr ia dredh?...
Fajin sipas meje ta kėrkojė ajo "gjysma xheloze" tek vehtja e vet, diēka ka humbur nga atrativja, interesantja, nga vetėvlera, ėshtė "ndryshkur komportimi" etj. sepse, me siguri "gjysma qė e dredh" ka gjetur njė "gjysėm tjetėr" mė moskokėēarėse, mė interesante, mė sexy etj.etj. pra njė diēka "tė re" qė ia merr mėndjen "gjysmės dredhėse"! Populli thotė: "Qefe - qefe kjo dynja! Qefi - qefit nuk i ngja!..."
Kaq pėr sot Agimi[/QUOTE]
Shume dakort me ato qe ke shkruar. Xhelozia ka te beje me mosbesimin qe njeri nga patneret ka te tjetri qofte dhe pa shkak, dhe kjo te vret shume.
Personi qe xhelozon ka frike se e kupton qe nuk eshte perfekt, dhe personi qe ka ai/ajo ne krah ja njeh dobesite. E di qe nuk arrin ta kenaqi apo dhe e ka lenduar patnerin/en, dhe kjo ndjenje nuk e le te qete.
Me kujtohen fjalet e nje burri.
Ai thoshte nuk duhet vene dora ne zjarr per asnje. Nuk e ve une as per gruan time. Do te thoni ju qe gruaja ime eshte e shemtuar. Ku e di une qe nuk gjen nje si vetja ajo.
Krijoni Kontakt