ka raste qe e humbas kontrollin shume te rralla jane !!! nje here ne jete gjithmone humbet kontrolli !!!
ka raste qe e humbas kontrollin shume te rralla jane !!! nje here ne jete gjithmone humbet kontrolli !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Fatmiresisht nuk jam ndodhur ndonjehere ne jete perpara situatave ku kontrolli humbet lehte, por do ishe genjeshter sikur te thoja qe nuk mund ta humbas kontrollin ne momente teper kritike.
Gjithsekush mund ta humbase kontrollin. Madje edhe per njerezit qe ne pamje te pergjitheshme kane natyre shume te qete, ka nje pike maksimale pas te ciles temperamenti humbet. Eshte e thjeshte, analizoni eksperiencat personale me njerezit qe keni njohur gjate gjithe jetes tuaj
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Po, e humbas kontrollin por vetem kur me prekin ne pikat e dobeta. Dhe kam nje huq te keq qe e them fjalen e fundit te paren, keshtu qe pala tjeter ska cte beje me, vetem te mer vrapin.
Gjerat qe i them i mendoj (dmth. prap kam kontroll), nuk jane fjale qe me dalin vetem nga goja. Nese skam fjale per te thene atere mund te ndodhe rastesisht ndonje filxhan me kafe te nxehte...gje qe e kam bere!! Por ajo u tregua aq zemergjere sa me fali ose ose e pranoi gabimin.
Dikur nuk kam falur, tani e shoh qe po zbutem avash avash..dhe fali me shpesh. Por kjo mund te jete edhe si rrjedhoje e asaj se tani se vjen po behem me indiferente...
pershendetje
Loneliness comes in only one size - Extra Large
Po ka pas raste qe e kam humb kontrollin ne situata te ndryshme,dhe kam bere dhe gabime,po kryesorja ka qene qe i kam pranuar ato,dhe duke kerkuar te falur situata e nderlikuar eshte zgjidhur,sic ka pas raste qe edhe mua me kane kerkuar te falur dhe i kam falur,por gjithmone duke i bere te ditur qe shiko...mos te perseritet prape e njejta gje!
Ne nje shoqeri ose lidhje te mire dhe te shendoshe,sic ka gabime duhet te kete
edhe tolerime![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 28-02-2008 mė 08:57
Without deviation from the norm, progress is not possible
po shum her, dhe mos te duash ta humbasesh ti kontrrollin do te bajn tjeret ta humbasesh,
ose mos te llogjikosh fare se car po ban.
shnet.
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Ngaqe je rrit tashi bledari!!! Nuk je me adoleshent
Zakonisht e ruaj shume kontrollin e vetes. Ka pasur shume shume pak raste qe kam humbur kontrollin. Por nqs nje njeri ma ben per borxh kontrollin mund ta humb, por jo ne ekstrem, sepse me pelqen mirekuptimi edhe edukata. Jemi njerez edhe njerezit meren vesh pa humbur kontrollin.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga J@mes : 28-02-2008 mė 12:54
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
e humbas kontrollin e vetvetes vetem ne dashuri.jepem si e marre dhe nuk llogaris asgje.
me ndodh rralle ta humb ,po duke qene se kur me ndodh ,kam nerv shume te keq,-trashegimia ben te veten,-kam arritur ta kontrolloj veten sa per tu larguar e per te bere 30 - 60 min ne kembe per tu qetesuar....asnje menyre tjeter nuk kam gjetur si efikase....i ruhem vetes,se mos bej ndonje budallek...
E mira,me bie inati shpejt....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
mund te humbasesh kontrollin e vetes, por nuk mund te humbasesh kontrollin e vetvetes sepse i bie qe te mos kesh kontroll te vetes ne radhe te pare por te nje vete e cila ka kontroll mbi veten. shancet jane se shkenctaret i kane kushtuar ndonje artikull ktij fenomeni ne ndonje te permuajshme nen titullin '..... skicofrenia .....', ose dicka e tille.
nqs perjashtohen rastet e vetedishme te humbjes se kontrollit te vetes (kjo mund te quhet edhe leshim ne fakt), hera e fundit ka qene para disa vjetesh edhe nuk me ka pelqyer. eshte dobesi.
Krijoni Kontakt