E humbas dhe shpesh do thoja. Ne shumicen e rasteve nuk le te kuptohet se mi ke ber nervat kacurrela, po ama vetem mos me jep rast te kundervihem, se o e coj timen ne vend o bej njeren. Te fal per momentin po nuk ta harrojdhe nuk me intereson nese je nje nder miqte/ mikeshat e mia me te mira, keta vite qe kam mi kan dhen disa mesime te mira, nje nder to "NUK KA MIQESI TE PASTER", kshuqe mos ma bej borxh se ta kthej me gjithe perqindje. E di tani qe kam icik tip te keq, se e mbaj inatin gjate ... po heeeeej kujt iu be vone KJO JAM UN.
Fatkeqesisht me ka ndodhur...keshtu qe perpiqem shpesh here te evitoj konfliktet
me aq sa mundem![]()
Te humbesh kontrollin nuk do te thote vetem te flasesh pa u menduar,por edhe menyra se si njeriu e pozicionon veten perball nje problemi.dhe kur fillon behet viktim e problemit do te thote qe ka humbur ekuilibrin e vetvetes. ne pozicionin qe flisni ju jam ndodhur shpesh here por nuk e teproj me akuza boshe. aty ku gaboj kerkoj falje dhe tjetri duhet te kuptoj e fali sepse nuk flas une po nervat.
Po ,por ka njres qe dhe shpesh justifikohen me kete fakt .... Dhe pse je me nerva ne kulm nuk ke asnje te drejte te thuash gjera te paqene si e si per te nxjere dufin tend.
Varet dhe nga personi nqs eshte ne gjendje apo jo qe te fale dhe sigurisht nga shkalla e ofendimit qe mund ti jete bere. Nqs dikush shkel ne kallo dhe thote flisnin nervat dhe jo une ... nuk para i besoj shume ... sepse ne ato momente ato fjale te caktuara jane bere vetem e vetem me qellim qe te bejne te ndihesh keq ne max.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt