Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga artful dodger Lexo Postimin
    mund te humbasesh kontrollin e vetes, por nuk mund te humbasesh kontrollin e vetvetes sepse i bie qe te mos kesh kontroll te vetes ne radhe te pare por te nje vete e cila ka kontroll mbi veten. shancet jane se shkenctaret i kane kushtuar ndonje artikull ktij fenomeni ne ndonje te permuajshme nen titullin '..... skicofrenia .....', ose dicka e tille.

nqs perjashtohen rastet e vetedishme te humbjes se kontrollit te vetes (kjo mund te quhet edhe leshim ne fakt), hera e fundit ka qene para disa vjetesh edhe nuk me ka pelqyer. eshte dobesi.
    Eshte dobesi vertete, por ndonjehere vetekontrolli nuk humbitet pa arsye ....

Po ne rastet kur dikush ta ka bere vertete per borxhe , si i behet ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

VLORA Maska e klandestini
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    po nga vlora qe ēke me te
    Postime
    108
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Shpesh jeta na ve para shume situatash te veshtira ose jo , por per nje arsye ose nje tjeter e humbasim kontrollin e situates me ose pa vetedije. Kur eshte ne nerva e siper njeriu thote fjale qe ne te vertete nuk i mendon , por i thote vetem me nje qellim pasi e di qe do te mund te lendoje personin tjeter duke i vjelle vrer kunder ..... Ka njeres qe e fajesojne veten ,por ka dhe te tjere qe jane krejt indiferente . Ne raste te tilla duhet te ruhet kontrolli per mos te then fjale qe me pas do te beheshe pishman, pasi jo te gjithe arrijne ta kuptojne qe ne ato momente flet inati jo llogjika.

Ju ka ndodhur ndonjehere qe ta humbisni kontrollin e vetes dhe te thoni gjera qe nuk i mendoni realisht ? Nqs po , perse e keni bere ? A kane arritur keta persona tju falin ose ju ti falni ata ?
    Po me ka ndodhur kur isha i pire, edhe mezi dalloja te keqen nga te miren. Nuk e di se ke kam share edhe sa kam share. Po ne fund te fundi me kan falur se nuk isha i vetdijeshem
    ēam 25 karat

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Eshte dobesi vertete, por ndonjehere vetekontrolli nuk humbitet pa arsye ....

Po ne rastet kur dikush ta ka bere vertete per borxhe , si i behet ?

Futi ja 2 3 pluma edhe bi rehat !
    Jufka ime ...

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga KaLajsi Lexo Postimin
    Futi ja 2 3 pluma edhe bi rehat !
    Po ke te drejte, shteti ka shtepi pa qera , me te ngrene e me te pire, per qef , internet ka e ka ku ka me mire, ha, pi, rri,larg halleve e streseve

Si ne kamp
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anėtarėsuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Po ke te drejte, shteti ka shtepi pa qera , me te ngrene e me te pire, per qef , internet ka e ka ku ka me mire, ha, pi, rri,larg halleve e streseve

Si ne kamp
    Kto te mira po e po , gjaja ma e bukur esht se kan ba edhe kompleks pishinash ime lool si thu do e bajm nai atentat edhe ikim i kalojm pushimet ke shpiat pa qera ? lol
    Jufka ime ...

E humbas dhe shpesh do thoja. Ne shumicen e rasteve nuk le te kuptohet se mi ke ber nervat kacurrela, po ama vetem mos me jep rast te kundervihem, se o e coj timen ne vend o bej njeren. Te fal per momentin po nuk ta harroj dhe nuk me intereson nese je nje nder miqte/ mikeshat e mia me te mira, keta vite qe kam mi kan dhen disa mesime te mira, nje nder to "NUK KA MIQESI TE PASTER", kshuqe mos ma bej borxh se ta kthej me gjithe perqindje. E di tani qe kam icik tip te keq, se e mbaj inatin gjate ... po heeeeej kujt iu be vone KJO JAM UN.

i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anėtarėsuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    Fatkeqesisht me ka ndodhur...keshtu qe perpiqem shpesh here te evitoj konfliktet

me aq sa mundem

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Te humbesh kontrollin nuk do te thote vetem te flasesh pa u menduar,por edhe menyra se si njeriu e pozicionon veten perball nje problemi.dhe kur fillon behet viktim e problemit do te thote qe ka humbur ekuilibrin e vetvetes. ne pozicionin qe flisni ju jam ndodhur shpesh here por nuk e teproj me akuza boshe. aty ku gaboj kerkoj falje dhe tjetri duhet te kuptoj e fali sepse nuk flas une po nervat.

Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga alda09 Lexo Postimin
    Te humbesh kontrollin nuk do te thote vetem te flasesh pa u menduar,por edhe menyra se si njeriu e pozicionon veten perball nje problemi.dhe kur fillon behet viktim e problemit do te thote qe ka humbur ekuilibrin e vetvetes. ne pozicionin qe flisni ju jam ndodhur shpesh here por nuk e teproj me akuza boshe. aty ku gaboj kerkoj falje dhe tjetri duhet te kuptoj e fali sepse nuk flas une po nervat.
    Po ,por ka njres qe dhe shpesh justifikohen me kete fakt .... Dhe pse je me nerva ne kulm nuk ke asnje te drejte te thuash gjera te paqene si e si per te nxjere dufin tend.

Varet dhe nga personi nqs eshte ne gjendje apo jo qe te fale dhe sigurisht nga shkalla e ofendimit qe mund ti jete bere. Nqs dikush shkel ne kallo dhe thote flisnin nervat dhe jo une ... nuk para i besoj shume ... sepse ne ato momente ato fjale te caktuara jane bere vetem e vetem me qellim qe te bejne te ndihesh keq ne max.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Po ,por ka njres qe dhe shpesh justifikohen me kete fakt .... Dhe pse je me nerva ne kulm nuk ke asnje te drejte te thuash gjera te paqene si e si per te nxjere dufin tend.

Varet dhe nga personi nqs eshte ne gjendje apo jo qe te fale dhe sigurisht nga shkalla e ofendimit qe mund ti jete bere. Nqs dikush shkel ne kallo dhe thote flisnin nervat dhe jo une ... nuk para i besoj shume ... sepse ne ato momente ato fjale te caktuara jane bere vetem e vetem me qellim qe te bejne te ndihesh keq ne max.
    E kam permendur qe personalisht nuk e "teproj me akuza boshe" d.m.th qe personi si ka dhe une shpif kot ose qe i ka po une s'kam te drejte ta gjykoj. n.q.s. une e bej pastaj falje perseri do i kerkoja dhe po s'me fali e meritoj.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si T’i Ndihmosh Vetvetes Nė Raste Fatkeqėsie Dhe Pikėllimi
    Nga Gimi3 nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 19:08
  2. Edi Rama qeverisë: Bashkia nuk është në kontrollin tuaj!
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 197
    Postimi i Fundit: 18-02-2006, 06:45
  3. SHPK merr kontrollin mbi urėn kryesore tė lumit Ibėr nė Mitrovicė
    Nga Davius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-06-2005, 06:12
  4. C'mendoni per egoizmin
    Nga huggos nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-12-2003, 06:34
  5. Pėrgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 23-07-2003, 19:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •