Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga LIBRAZHDIOTI Lexo Postimin
    Femrat Shqipetare Jan Me Te Bukura Me Te Siedhshme Dhe Me Seksi

Te bukura dhe seksi jane po te siellshmme me duket se kohen e fundit shumica e vajzave shqiptare e kane haruar sjelljen qe i bon me te vertet te quhen shqiptare.

I dua vajzat shqiptare shuuuuuuuuuuuuum edhe pse shumica kane filluar te behen spanjollka,rumunka e ku ta di une,keta te fundit sjane ne listen time.

Zemer Shqiptare mbetshin te gjitha,jane me te mira ne bote dhe e shtoj edhe kete ketu te kjo teme,dashuria ka qen gjithmon te vjaza shqiptare po kohen e fundit skane dashuri e kane humbur,jane verbu sdin edhe ata cka dojn dhe si ta quajne nje lidhje me dashuri apo thjesht tu qene me njerin presin dashurin prej tjetrit dhe lipin dashuri po nuk japin mandej hmm cka u beeeeeeeeeee.................................
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga Bejbi Lexo Postimin
    O Shqiptare O Hic Fare Them Unaaaaaaaaaaaaa
    ta mbeshtes mendimin , ashtu asht o e merr o ta marrin.
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    hahahaha po ne qenkemi bere per njeri tjetrin moj goce .... Aty me dollite me vure poshte,i qaj dollite,saqe ketej me ka dale nami per dollibash,po jo per mire po per keq,se quhen bezdi kesokohe.... Ama si ndahem dollive sikur te me fluturojne nga tavolina
    Hyj-Njeriu per te mira te ardhsha, te rroj prinderit, vellezer e motra e gjithe te dashurit e zemres ... me fund per shendetin tend. Lol kaq di un

Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Po ato qe nuk e dine napolonin si t'ia bejne????
    Turp i zotit ... as napolonin mos ta dish lere me te fillosh me ndonje ciftatel etj etj qe fshiheni poshte tavolines ju pastaj.

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    lol,
    une dhe kam shume dyshime nese kercimi napoloni eshte puro shqiptar apo i huazuar.
    Vdes te hedh valle po napolonin kurre nuk e kam pelqyer.
    doesn't feel right.
    xfiles a nuk e hap nje teme per te pare origjinen e napolonit ... mos me thuaj qe vetem kur te djegesh shamine do e kercesh napolonin ti

DaRk §©®îþt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anëtarësuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Po ato qe nuk e dine napolonin si t'ia bejne????
    Lal po nuk dite re nuk eshte vone ta mesosh re hyr ne kurs dhe mesoje :P

Ka shume re qe nuk dijne re sje vetem ti
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

i/e regjistruar Maska e DGman
    Anëtarësuar
    30-12-2003
    Vendndodhja
    Wichita KS USA
    Postime
    78

Faleminderit.

Faleminderit te gjitheve per sygjestionimet.
    Te gjithe jeni te mirepritur per cdo gje qe keni shprehur.
    Le ti harrojme kishat xhamiat
    dhe maskarenjte qe ka qeveria,
    se ai qe eshte burre
    dhe s'ka per te vdek kurre,
    eshte ai qe i ben
    lavdi vendit te tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-02-2004
    Vendndodhja
    Tek komshija (u.s.a)
    Postime
    56
    Ca pyetje qe ben dhe ti o cun. Po pse kerkon pergjigje nga te tjeret mo lal. Cdo njeri ka idete dhe preferencat e veta. Ti bej si ta ndjen zemra vete. Per shume shqiptare nuk eshte problem te marrin nje te huaj,nuk eshte problem qe femijet e tyre te harrojne gjuhen shqip, nuk eshte problem ta kalojne jeten ne vend te huaj e shume te tjera. Dhe dalin ketu dhe japin mendimin se ky eshte emancipim,modernizim etj.
    Mendimi tim eshte te lidhesh me racen tende, se sado e mire qe te jete nje e huaj nuk mund te pershtatet kurre me kulturen,traditat,mentalitetin,respektin tone etj.
    Kam qene disa here ne jug te Italise se familja ime jetonte aty para disa vitesh dhe me beri pershtypje dicka per arbereshet e Italise. Megjithese kishin aty 500 vjet perseri i rruanin traditat dhe gjuhen shqiptare me fanatizem. Dhe shume rralle martoheshin me dike qe nuk ishte me prejardhje shqiptare. Varet nga njeriu per zgjedhjet qe ben. Une ketu ku jam(USA) me ka rastisur te punoj per disa greke. Une nuk i kam aspak qejf por per dicka me benin shume pershtypje. Ishin mbi 30-40 vjec, te lindur dhe rritur ketu ne US dhe kur bisedonin me njeri-tjetrin flisnin greqisht. Dhe shume shqiptare,sidomos moshat e reja kane ketu disa vite qe kane ardhur dhe po ti digjosh ne kafene flasin anglisht me njeri-tjetrin. Dua te dal te rruajtja e traditave,kultures dhe gjuhes tone, qe per shume shqiptare nuk eshte problem. Ne e kemi si detyre morale qe ti ruajme keto tradita dhe kulture ashtu sic i kane ruajtur dhe te paret tane. Megjithe problemet qe ka Shqiperia sot ne duhet te jemi krenare per vendin tone, gjuhen tone, traditat tona megjithese ca kolopuce ketu mund ti quajne te prapambetura. Mos iu ndaj idese qe ke O shqiptare o hic fare.
    Ika tashi se mu ngroh uji te lahem.
    Eshte shume e thjeshte ti besh
    gjerat te ngaterruara ,por shume e
    ngaterruar ti thjeshtosh ato.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Arditi_79 Lexo Postimin
    ... Per shume shqiptare nuk eshte problem te marrin nje te huaj,nuk eshte problem qe femijet e tyre te harrojne gjuhen shqip, nuk eshte problem ta kalojne jeten ne vend te huaj e shume te tjera. Dhe dalin ketu dhe japin mendimin se ky eshte emancipim,modernizim etj.
    Ke nje gabim ketu, te marresh nje te huaj nuk do te thote me doemos qe femiija mos te flasi shqip, nuk do te thote me doemos te jetosh jashte shtetit.
    Dhe pastaj, pe ndonje njeri ti ketu ta quaje martesen me te huaj emancipim apo modernizim?
    Apo futja kot sa per te dhene argumente joekzistente.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    OK, t'i marrim me rradhe argumentat e paraqitura:

1. TE martohesh me nje te huaj eshte dicka e keqe se ajo nuk di shqip...
    -Une per vete di dy gjuhe te huaja dhe kam filluar te mesoj gjuhen e trete te huaj, a mos valle ajo e huaja nuk do te mund te mesonte shqip? Kaq e veshtire eshte te mesosh nje gjuhe te huaj? Po pozicioni i saj? A nuk duhet dhe ti te mesosh gjuhen e saj?
    2. Nuk ndihem mire se ajo nuk di gjuhe, nuk merret vesh me te tjeret, nuk di te ngreje dolli etj..
    A eshte veshtire per tu mesuar keto, pastaj po nga ana e saj a nuk mund te behet e njejta pyejte-ky shqiptari nuk e di gjuhen, mentalitetin etj etj
    3. Femijet nuk do te flasin shqip..
    Une kam kusheriren qe eshte e martuar me te huaj dhe femija flet shqip, dhe tani ka filluar te mesoje pak anglisht megjithese banon ne SHBA.
    4. Nje e huaj nuk mund te behet shqiptare..
    Ca do te thote shqiptare? Cilat jane karakteristikat, vecorite qe ajo te klasifikohet shqiptare? A mos valle vetem pashaporta e ben ate shqiptare? Se ka plot "shqiptare" qe i gjen duke pire cigare e uiski, ndersa tregojne shalet e kembet e tyre dhe pjese te tjera te trupit, flasin nje gjuhe qe ka shume fjale italisht e anglisht dhe shqip, e kane per fyerje te marrin pjese ne festa patriotizmi, tu flasesh per atdheun, dhe nuk mund te bejne 20 m pa makine se u thehen takat. A mund te quhen keto shqiptare? Mua nuk me duken shume ndryshe nga hollandeze..

i/e regjistruar Maska e keira
    Anëtarësuar
    04-10-2003
    Vendndodhja
    italy
    Postime
    46
    Atehere.... motra ime eshte e martuar me nje te huaj, nder te tjerat nje nga shoket e mi me te mire! dhe nuk hyn ne pune fare kombesia me dashurine! nese gjen njeriun e zemres, qe te dashuron, respekton e lidh jeten me ty, ç'rendesi ka se eshte shqiptar apo i huaj? kunati im ka filluar e flet shqip me prinderit e mi ne telefon, shkon ne shqiperi 2 here ne vit, dhe per kenaqesine e babit tim( qe vdes per dolli ) kur beme dasmen ne shqiperi, perveç dollive qe ngriti, kerceu edhe napolonin e s'la valle te tjera!!! Bile kur ne mblidhemi alla shqiptarçe eshte i pari qe mezi pret te behet dollibash me keto s'dua te tregoj qe njeri mjaft te mesoj shqip, kercen napolonin e ben dolli e u shqiptarizua, por sidoqofte ben perpjekje per t'u integruar ne familje tone qe ai e quan edhe familjen e tij.
    jam dakort me mendimin e dikuj tjeter me siper per shqiptaret e tjere qe mezi flasin shqip midis tyre, dhe sidomos me ata qe rrine ne shqiperi dhe ne nje fjali prej 10 fjalesh 5 jane ne gjuhe te huaja e 5 shqip. po e le pas dore pseudokulturen e ca tjereve ; qe mendojne se vetem se kane nje diplome kane arritur qellimini e jetes, paçka s s'kane nje pune apo rrine gjithe dites kafeneve duke pseudopunuar. Morali: Dashuria leviz malet(l'amore smuove le montagne)!
    [SIZE="4"]La vita non e' un problema da risolvere, e' un mistero da vievere![/SIZE]

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Pse ça kujton ti , se je shqiptare dhe behesh automatikisht e denje per te qene gruaja e nje shqiptari?
    B.S.

Per te tjeret.
    Nese gjen nje goce shqiptare te hajrit, hallall, po nese gjen nje te huaj me cilesite qe kerkon, çe do shqiptaren, si gjithe te tjerat jane dhe ato, ka te mira, ka e keqe, po ne shumicen e rasteve jane ca injorante debile pseudo te kulturuara qe nuk e kane shoqen.
    Ka goca te mira plot, po nuk eshte se bejne vezen e kuqe, keshtu qe ça dreq rendesie ka nese nje vajze eshte shqiptare apo e huaj?
    Sa per gjuhen qe thone disa se "merresh vesh", jo po me te huajen do flasesh me shenja dhe me perkthys, ça jane keto "argumente" koti, nese nje vajze e huaj do pranoje te behet gruaja ime me siguri qe prova e pare qe do kaloje do jete respekti kundrejt meje dhe vendit tim, duke mesuar gjuhen time.

p.s. bashkohem me mendimin e [era].

Sa Egoist!! Pse nuk e meson ti gjuhen e asaj, ose zakonet e vendit te asaj? Ca je ti ke ber vezen e kuqe kshu, qe dashka me pare qe femra te kaloje sproven me te rendesishme te jetes saj qe te martohet me "xfiles" ? Avash o cun.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •