Vazhdoni traditen e familjes, si femrat Shqiptare s'ka ne asnje vend te botes.
Me punetore, me te pasterta, me te dashura dhe me te respektueshme nga to nuk mund te gjesh.
Vazhdoni traditen e familjes, si femrat Shqiptare s'ka ne asnje vend te botes.
Me punetore, me te pasterta, me te dashura dhe me te respektueshme nga to nuk mund te gjesh.
aman mer se po na i beni femrat si mall: "si ta marr ore te huaj apo te vendit": hej zot jo cfare mendje. Kam kaluar caste te bukura thua po nuk dashurohem dot. Po mire mer djal i dashur po me ndonje shqipetare ke provuar te kalosh caste te bukura ti kshu edhe paske qen me mire kshu???
Ku e di ti qe me shqipetaren do ndihesh me mire? Je i sigurte ti qe zdo ndihesh me keq?
Njeriun nuk e ben as vendi e as kuvendi po pastertia e shpirtit e dashuria qe ka per ty e ti per ate...
Prandaj mos na lodh me kesoj llomotisjesh...
La vita è bella...
ne fakt eshte e drejt te duash nje vajz shqiptar se shqiptar jemi
whay people drink and drive ! They can Smoke and fly
Pse ça kujton ti , se je shqiptare dhe behesh automatikisht e denje per te qene gruaja e nje shqiptari?
B.S.
Per te tjeret.
Nese gjen nje goce shqiptare te hajrit, hallall, po nese gjen nje te huaj me cilesite qe kerkon, çe do shqiptaren, si gjithe te tjerat jane dhe ato, ka te mira, ka e keqe, po ne shumicen e rasteve jane ca injorante debile pseudo te kulturuara qe nuk e kane shoqen.
Ka goca te mira plot, po nuk eshte se bejne vezen e kuqe, keshtu qe ça dreq rendesie ka nese nje vajze eshte shqiptare apo e huaj?
Sa per gjuhen qe thone disa se "merresh vesh", jo po me te huajen do flasesh me shenja dhe me perkthys, ça jane keto "argumente" koti, nese nje vajze e huaj do pranoje te behet gruaja ime me siguri qe prova e pare qe do kaloje do jete respekti kundrejt meje dhe vendit tim, duke mesuar gjuhen time.
p.s. bashkohem me mendimin e [era].
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 26-02-2008 më 19:18
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
O Shqiptare O Hic Fare Them Unaaaaaaaaaaaaa
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Varet se ca kupton me shqiptare, thjesht vendlindja dhe shtetesia apo karakteri e parimet?
Krijoni Kontakt