Te denje per te marre nje "shqiptar" sipas konceptit qe kam un per "shqiptarin" e jetes sime nuk me ben kombesia qe eshte ne certifikaten apo pashaporten time.Postuar më parë nga xfiles
Jam "un", menyra ime e te qenit, traditat e shum te tjera si keto qe edhe ty djale i mbare te bejne te "denje" thjesht ta quash veten shqiptar.
Me ben te denje thjesht ndjenja qe kam per ti ber prinderit te ndihen rehat ne pranine e dikujt pa patur nevojen e nje perkthyesi ... endrra e cmendur per te pare njeriun e jetes sime te ngrej nje dolli me shendete ashtu si babi im i ka qef ... deshira per te pasur ne krahe nje qe di ta qaj napolonin ... per ti folur femijes tim SHQIP.
Shqiptare mere ,se do te te kenaqi me te mirat e me te keqiat e veta me shume se nje e huaj.Me keto te fundit jeta duket bosh ne nje te ardhem.
Wild and crazy can't be lazy
Nyx, e ke then shum miree. Kam shum shoke ktu ne canada, dhe jan ca prej tyre te martuar me canadeze, por puna eshte se do flasin anglishte. I erdhi baba e nana njanit prej shqiprie dhe shkova per me pi i kafe per rrespekt. Kur hyna mrena erdhi nana e atij djalit me plot rrespekt dhe solli gotat e rakise dhe kafet. Tashi ne po benim muhabet dhe gruaja e ati shokut vetem po rrinte menjane. Dhe kur donte te thoshte noj gja, jau perktheshim pleqve. Cfar jete eshte kjo? nuk rrihet tu perkthy gjithe jeten i raft pika. Kur te jesh me prinderit dhe me gruan dhe ben muhabet, jan shume caste te bukura. Kshuqe un per vete e kam vendos qe gruan do e marre shqiptare, edhe zoti sikur te ulet ne toke nuk e marre gruan nga shtetet e huaja sepse kto te huajat nuk dine cfare eshte rrespekti dhe nuk mund te qaj nje hall me to ne gjuhe te huaj.
rrespekt nga Erando
Kam nje shoqe te huaj qe ka vite ne Shqiperi dhe e flet shqipen shume me mire se shumica e shqiptareve; ajo tani eshte e martuar me shqiptar, megjithese ka kombesi gjermane dhe pashaporte gjermane. Dmth emrin nuk e ka shqiptare dhe me dokumenta nuk eshte shqiptare. Por asaj une mund t'i them qe eshte shume me shqiptare se shume nga "shqiptaret" qe na quhen shqiptare.
Prandaj po them qe ca eshte shqiptare eshte nje gje relative...
Femrat Shqipetare Jan Me Te Bukura Me Te Siedhshme Dhe Me Seksi
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Po ato qe nuk e dine napolonin si t'ia bejne????
Krijoni Kontakt