Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 69
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Varet se ca kupton me shqiptare, thjesht vendlindja dhe shtetesia apo karakteri e parimet?

Edvin thjesht vetem emri shqiptare se per ndryshe asgje ska te beje me shqipetare.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Citim Postuar më parë nga xfiles
    Pse ça kujton ti , se je shqiptare dhe behesh automatikisht e denje per te qene gruaja e nje shqiptari?.... pastaj, une thashe shumica, ti mos u nxef , mbase ti je tek pakica si thua?
    Te denje per te marre nje "shqiptar" sipas konceptit qe kam un per "shqiptarin" e jetes sime nuk me ben kombesia qe eshte ne certifikaten apo pashaporten time.
    Jam "un", menyra ime e te qenit, traditat e shum te tjera si keto qe edhe ty djale i mbare te bejne te "denje" thjesht ta quash veten shqiptar.
    Me ben te denje thjesht ndjenja qe kam per ti ber prinderit te ndihen rehat ne pranine e dikujt pa patur nevojen e nje perkthyesi ... endrra e cmendur per te pare njeriun e jetes sime te ngrej nje dolli me shendete ashtu si babi im i ka qef ... deshira per te pasur ne krahe nje qe di ta qaj napolonin ... per ti folur femijes tim SHQIP.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Shqiptare mere ,se do te te kenaqi me te mirat e me te keqiat e veta me shume se nje e huaj.Me keto te fundit jeta duket bosh ne nje te ardhem.
    Wild and crazy can't be lazy

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Nyx, e ke then shum miree. Kam shum shoke ktu ne canada, dhe jan ca prej tyre te martuar me canadeze, por puna eshte se do flasin anglishte. I erdhi baba e nana njanit prej shqiprie dhe shkova per me pi i kafe per rrespekt. Kur hyna mrena erdhi nana e atij djalit me plot rrespekt dhe solli gotat e rakise dhe kafet. Tashi ne po benim muhabet dhe gruaja e ati shokut vetem po rrinte menjane. Dhe kur donte te thoshte noj gja, jau perktheshim pleqve. Cfar jete eshte kjo? nuk rrihet tu perkthy gjithe jeten i raft pika. Kur te jesh me prinderit dhe me gruan dhe ben muhabet, jan shume caste te bukura. Kshuqe un per vete e kam vendos qe gruan do e marre shqiptare, edhe zoti sikur te ulet ne toke nuk e marre gruan nga shtetet e huaja sepse kto te huajat nuk dine cfare eshte rrespekti dhe nuk mund te qaj nje hall me to ne gjuhe te huaj.

rrespekt nga Erando

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Edvin thjesht vetem emri shqiptare se per ndryshe asgje ska te beje me shqipetare.
    Kam nje shoqe te huaj qe ka vite ne Shqiperi dhe e flet shqipen shume me mire se shumica e shqiptareve; ajo tani eshte e martuar me shqiptar, megjithese ka kombesi gjermane dhe pashaporte gjermane. Dmth emrin nuk e ka shqiptare dhe me dokumenta nuk eshte shqiptare. Por asaj une mund t'i them qe eshte shume me shqiptare se shume nga "shqiptaret" qe na quhen shqiptare.
    Prandaj po them qe ca eshte shqiptare eshte nje gje relative...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-05-2007
    Postime
    7
    Femrat Shqipetare Jan Me Te Bukura Me Te Siedhshme Dhe Me Seksi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Kam nje shoqe te huaj qe ka vite ne Shqiperi dhe e flet shqipen shume me mire se shumica e shqiptareve; ajo tani eshte e martuar me shqiptar, megjithese ka kombesi gjermane dhe pashaporte gjermane. Dmth emrin nuk e ka shqiptare dhe me dokumenta nuk eshte shqiptare. Por asaj une mund t'i them qe eshte shume me shqiptare se shume nga "shqiptaret" qe na quhen shqiptare.
    Prandaj po them qe ca eshte shqiptare eshte nje gje relative...
    e ke thene mire.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Nyx Lexo Postimin
    Te denje per te marre nje "shqiptar" sipas konceptit qe kam un per "shqiptarin" e jetes sime nuk me ben kombesia qe eshte ne certifikaten apo pashaporten time.
    Jam "un", menyra ime e te qenit, traditat e shum te tjera si keto qe edhe ty djale i mbare te bejne te "denje" thjesht ta quash veten shqiptar.
    Me ben te denje thjesht ndjenja qe kam per ti ber prinderit te ndihen rehat ne pranine e dikujt pa patur nevojen e nje perkthyesi ... endrra e cmendur per te pare njeriun e jetes sime te ngrej nje dolli me shendete ashtu si babi im i ka qef ... deshira per te pasur ne krahe nje qe di ta qaj napolonin ... per ti folur femijes tim SHQIP.
    hahahaha po ne qenkemi bere per njeri tjetrin moj goce .... Aty me dollite me vure poshte,i qaj dollite,saqe ketej me ka dale nami per dollibash,po jo per mire po per keq,se quhen bezdi kesokohe.... Ama si ndahem dollive sikur te me fluturojne nga tavolina
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Po ato qe nuk e dine napolonin si t'ia bejne????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Po ato qe nuk e dine napolonin si t'ia bejne????
    lol,
    une dhe kam shume dyshime nese kercimi napoloni eshte puro shqiptar apo i huazuar.
    Vdes te hedh valle po napolonin kurre nuk e kam pelqyer.
    doesn't feel right.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •