KLAJDI... dhe Oksana ... ose
sipas traditave shqiptare emrin e vjerres me kombinim( po qe se ka sjellje te miradhe te vjerrit gjithashtu...
![]()
KLAJDI... dhe Oksana ... ose
sipas traditave shqiptare emrin e vjerres me kombinim( po qe se ka sjellje te miradhe te vjerrit gjithashtu...
![]()
[B][COLOR=Blue]"Life will always be to alagge extent what we ourselves make it."[/COL
Une per vete 2 femij do bej... nje Qike & Nje Gjal. Vajza Do e ket Flutona & Cuni do e ket ToniS
E vetmja e sigurt eshte qe sdo jet emer shqiptar.
Megjithate kismet dhe nja 6-7 vite te tjera se eshte akoma shpejt.
Emra shqiptar jo njehere.
...perse tua ve shqiptar? qe tu masakrohet emrin sic masakrojne timin apo qe ta amerikanizojne me vone sic iu desh Gjergjit ta kthente ne George apo Mirit ne Mike e plot shembuj te tjere.
Lilly and Ethan, bjutifull.
Mgjth dal te vije puna gjer aty pa shohim e bejme.
Toleranca, eleksiri i lirisë.
Postuar më parë nga KaLTerSi
Shume dakort , jetojme ne usa do i veme emra te vendit ku jetojme .
Dhe une personalisht emra amerikane do i ve , skam nder mend kur te rritet kalamajte te me bejne " namin" dhe te bien pre e talljeve ne shkolla .. e pse per nje kaprico timen gjoja atdhetare ( dashuria per atdheun ) lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ah të shkretët ne! Ç'na ka bërë mërgimi! Nejse edhe unë kur u bëra me djalë, mendova të gjej një emër që të jetë edhe shqiptar (nëse një ditë do kthehem në Shqipëri) por që të jetë njëkohësisht edhe emër grek edhe emër perëndimor (nëse një ditë do largohem nga Greqia për në ndonjë vënd të perëndimit) edhe emër i bukur dhe e gjeta një emër të tillë, por si tja bëj tani që pres të bëhem baba për herë të dytë? E vështirë të gjesh një emër të tillë.Postuar më parë nga PINK
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Postuar më parë nga PINK
Kush jane emra amerikan njehere? Aty i ke te gjithe anglez, irlandez, gjerman, kinez, italian e ku di une se cfare tjeter
Nejse po me degjove mua vija Roco![]()
To look life in the face....
Postuar më parë nga liveintwoplaces
Livein2places ,
Mergimi , apo integrimi ne vend te huaj vertet kete na ka bere , ti pershtatemi vendit dhe kohes qe jetojme , te vjen keq apo jo ne kete situate ndodhemi dhe se ndryshojme dot .
Pastaj ti thua qe mendove ti gjeje emer shqiptar nese nje dite do kthehesh atje - Por dicka te te kujtoj , me shume gjen emra te huaj ne shqiperi , nga vete shqiptaret qe jetojne atje sesa nga ato ne dhe te huaj . Eshte per te qeshur ne fakt , se cfare po i bejne emrave atje , degjon emra nga me te ndryshmet .. duke filluar nga ato me Xh te madhe .. dhe vazhdojne mbarojne prape me xh . lol
Nejse nese do ndihme per emer , ketu na ke do te ndihmojme , japim ndonje opinion ..
PS: Gunnar ,
Roco me sugjeron ? Hmmm do ta kem parasysh .. lol
Emra amerikan e kam fjalen per emra qe perdoren perdite ketu , dhe sdo kesh probleme me spellim-e dhe veshtiresi ne te folur .
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 25-10-2005 më 10:22
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Shume e vertete kjo.Postuar më parë nga PINK
Te habisin me emra te huaj "te masakruar" - shqiptare jo e jo.C'kuptim kane emra si Dasti apo Shella..?Te te urreje femija kur te nis te kuptoje?!
![]()
Mu kujtu nje rast anej nga vitet 94 kur ne TV jepej pershendetje nga ekrani. nje femi qe pershendeste xhajen ne itali, tezen ne greqi, gjyshin etj etje etj e kishte emrin BonjoviPostuar më parë nga green
Po e them edhe une preferencen time se po me duket vetja hipokrit meqe po merrem vetem me preferencat e te tjereve
Djale - Gent
Vajze - Ermira
To look life in the face....
Krijoni Kontakt