Atyre te mive do tua zgjedh Shqiptar por jo nga keto emrat me influence turke , greke etc
puro shqiptare dmth , si fiset ilire ..psh Taulant , Dardan , Ardian , Dalmat etc ..
Te lumte goja Enii, kete po mundohem tu shpjegoj dhe une ketyre, emra 100% shqiptare. S'ka kompromis, 100% Shqip!!!!!!!!!!!!!!
Qe pra edhe une tju tham mendimin tem,EMRI shqiptar duhet te kene dmth shqiptare,pra Luan,Drite,Hane,Diell,Besart,Besfort,Lirim,Dashnor etj kurse Alex,DHimiter,Mustaf nuk jan emra shqiptar.
Atyre te mive do tua zgjedh Shqiptar por jo nga keto emrat me influence turke , greke etc
puro shqiptare dmth , si fiset ilire ..psh Taulant , Dardan , Ardian , Dalmat etc ..
Qe pra edhe une tju tham mendimin tem,EMRI shqiptar duhet te kene dmth shqiptare,pra Luan,Drite,Hane,Diell,Besart,Besfort,Lirim,Dashnor etj kurse Alex,DHimiter,Mustaf nuk jan emra shqiptar.
Alex dhe Dhimiter shpjegohen nepermjet shqipes xho, pavaresisht se perdoren gjeresisht ne vendet kristiane, kurse sa per emrin mustafa, ke shume te drejte, s'eshte shqiptar, eshte me prejardhje semite.
me pelqen mendimi yt keshtu pra duen emrat e femijeve tane bravo te qofte xhoi 1
``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``
Po pse ore Iliret jane paraardhes te shqiptareve, keshtu qe dhe ata shqip flisnin, e domosdoshmerishte emra Pellazgo-Iliro_Shqiptare kane pase.
Ilir jan dhe dalmatinet por nuk flasin shqip,tashti se shpejti do te na dalin ma ilir qe nuk flasin shqip.Pra mendoj dhe jam i bindun se emri shqiptar duhet te kene damethanje shqipe.
Krijoni Kontakt