Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945

C'eshte kjo censure absurde?

Po ketu ka apo ska rregullore ta marrim vesh njehere e mire?

Tek tema ortodoks apo shqiptar,me jane fshire te gjitha postimet pa asnje lloj paralajmerimi se jam jashte teme,apo se po ofendoj....

Cfare ligji respektohet ne kete forum,qe ta marrim vesh,ka te drejte fjale e shprehje a ska,moderatoret e administratoret kane rregullore a s'kane ?

Po njesoj pashe qe edhe Baptistit si ishte lene asnje postim !

E dime qe mes shqiptaresh maliqi eshte me i forte se ligji,po te veje pandershmeria,pabesia e amoraliteti deri ne kete pike,kete per here te pare po e veshtroj ne tere plotesine e saj...

Dyshimet e mia bien mbi kedo qe ka fuqi moderimi ne ate teme..... Kjo eshte censure absurde qe nuk respekton biles as ato pak rregulla qe permban censura,me pak fjale eshte censure e stadit barbarik.....

Kerkoj nga autoriteti me i larte i forumit,pra nga administratori kryesor,te gjeje fajtorin dhe ti jape denimin e merituar....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyj-Njeriu : 24-02-2008 mė 11:28
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Nuk me intereson perkatesia fetare e askujt,une kam nje rregullore qe duhet te respektoj dhe nese jam brenda saj,mund te shkruaj gjithcka me kalon neper mend...

Kete te drejte/detyre me kane dhene ne castin e regjistrimit tim...

Nese ma ndalon me rregullore te shkruaj gjekundi atehere une jam dakort,mund te jete diktatoriale kjo rregullore ,por nese dua e pranoj nese nuk dua nuk e pranoj...Kjo te pakten eshte e ndershme,jam diktature ,por,ke pranuar te rrish nen ligj diktatorial per arsyet e tua....

Por rregullorja ma lejon,atehere mbi bazen e cfare te drejte mua me fshihen te gjitha postimet e po ashtu edhe baptistit ?

Mbi te drejten e Pyllit dhe te nje morali barbarik,pafytyresi,padrejtesi,pandershmeri e pabesi qe nuk gjen te dyte as ne stadin kafsheror te moralit njerezor .....
    Mbi te drejten se nuk je anetar i nenforumit ortodoks. A te mjafton kaq?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Mbi te drejten se nuk je anetar i nenforumit ortodoks. A te mjafton kaq?
    Sigurisht qe jo,sepse kjo nuk eshte e drejte apo detyre... Nenforumi ortodoks nuk eshte per besimtaret ortodokse,pra nje forum i mbyllur,por eshte i hapur per kedo,ja psh atje ka shkrime katolikesh apo myslymanesh apo ateistesh,cka tregon se anetaresia nuk eshte kusht per pjesemarrje....

Kjo qe ngre eshte ceshtje abuzimi te pashembullt ne analet jo vetem te forumeve ,por ne analet e cdo lloj komunikimi midis qenieve njerezore....
    Postime qe kane qendruar me dite e te cilave u eshte dhene replike nga vet anetare te stafit....
    Kjo nuk eshte pasoje e nje kokefortesie nga ana ime apo edhe e jotja per te shkruar dicka se sben dhe postimi te fshihet menjehere,por pasoje e nje mendjeje te semure,nje intelekti inferior dhe sidomos si e permenda te nje morali shtazarak,barbarik, qe zoteron personi me fuqi moderuese qe ka bere kete krim ndaj ndergjegjes, jo asaj demokratike,se nuk me intereson shume,por ndaj dickaje me superiore se demokracia,ndaj ndergjegjes njerezore ne vetvete,ndaj moralit te te qenit pjese e nje bashkesie te cfaredolloji....

Une kam besim te patundur se administratori kryesor,si autoriteti me i larte i ketij forumi, si autoriteti i vetem qe mund te mbroje anetaret nga abuzimet e mundshme qe demtojne imazhin e vete forumit dhe biles edhe te tij si kryetar i nje stafi inkompetent apo medioker,do marre masat e nevojshme qe kjo gje te mos perseritet duke ndeshkuar anetarin e stafit qe kreu nje gjest te tille ,te nje egersie shtatazake ndaj fjales se lire.....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Une kam besim te patundur se administratori kryesor,si autoriteti me i larte i ketij forumi, si autoriteti i vetem qe mund te mbroje anetaret nga abuzimet e mundshme qe demtojne imazhin e vete forumit dhe biles edhe te tij si kryetar i nje stafi inkompetent apo medioker,do marre masat e nevojshme qe kjo gje te mos perseritet duke ndeshkuar anetarin e stafit qe kreu nje gjest te tille ,te nje egersie shtatazake ndaj fjales se lire.....
    Tema ne fjale eshte pastruar nga vete Albo, administrator dhe smod i atij nenforumi.

Besoj se ai do t'u ktheje pergjigje me specifike per arsyet pse, por sic eshte shprehur dhe Baptist me lart, ne pergjithesi nenforumet e besimeve perkatese jane te rezervuar per besimtaret e feve perkatese. Tek "Toleranca" shkruajne te gjithe.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Te luftosh injorancen eshte njesoj si te zihesh me mullinjte e eres ne ditet tona. Megjithate per te gjithe ata qe flasin percart ne lidhje me FORUMIN SHQIPTAR do ju thoja se bota e internetit eshte shume e madhe, ndaj nq se ju nuk pelqeni kete forumi, shkoni shkruani diku tjeter dhe keshtu as ju s'keni pse lexoni gjera qe nuk pelqeni edhe ne s'kemi pse ju pergjigjemi fjaleve boshe qe shkruani ju.

Nismetarit te temes - ashtu sic eshte shprehur dhe Lioness do t'i thoja se kur nuk i perket nje besimi fetar mire eshte mos ngaterrohesh ne bisedime brenda forumit te atij besimi. Nga pervoja na eshte dashur te vendosim kete rregull 'te thjeshte' per tu kuptuar.

Nq se do nje pergjigje 'personale', mjafton ti dergosh nje mp Albo-s. Por jam e sigurt se dhe ai do te dergoje te njejten pergjigje, sepse edhe temat e mia do te fshiheshin nq se une do shkruaja ne nje nga nenforumet fetare te feve te cilat une nuk i besoj apo praktikoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 25-02-2008 mė 02:21

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,964
    Postimet nė Bllog
    22
    Arsyeja ėshtė fare e thjeshtė:

Vetėm besimtarėt orthodhoksė marrin pjesė nė forumin e komunitetit orthodhoks.
    Vetėm besimtarėt myslimanė marrin pjesė nė forumin e komunitetit mysliman.
    Vetėm besimtarėt bektashij marrin pjesė nė forumin e komunitetit bektashi.
    Vetėm besimtarėt katolikė marrin pjesė nė forumin e komunitetit katolik.
    Vetėm ateistėt dhe ata agnostėt marrin pjesė tek forumi i komunitetit ateist.
    Tė gjithė mund tė shkruajnė tė forumi tolerancės fetare pėr aq kohė sa nė atė forum hapen tema qė kanė lidhje me tolerancėn fetare dhe bashkėjetesėn nė paqe.

Ti si anėtar i forumit lexon nė heshtje nė tė gjitha forumet ku ke interes, shkruan vetėm nė forumin e besimit tėnd.

Postimet fshihen si paralajmerim dhe rikujtim tė rregullit mė lart.
    Ata qė i shkelin nė mėnyrė tė pėrsėritur kėto rregullat, pėrjashtohen nga forumi.

Unė jam administrator nė forum dhe i respektoj ato rregullat e thjeshta. Respektoi edhe ti qė tė mos tė tė fshihen postimet e tė mos pėrjashtohesh nga forumi.

Albo

Tema tė Ngjashme

1. Fe Ē'ėshtė, Komb Ē'ėshtė.'
    Nga Redi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-12-2017, 09:11
  2. "Ka qenė komunist po aq i flaktė sa ē'ėshtė sot demokrat"
    Nga Albmaster nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 18-01-2013, 10:12
  3. Ē'eshte Sistemi Operativ, Hardveri, Softveri?
    Nga Aurora00 nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-04-2006, 15:33
  4. C'eshte deshmor dhe cili duhet te jete deshmor?
    Nga beko nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:39
  5. C'eshte e Perendise, dhe c'eshte e njeriut.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 00:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •