Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Exclamation Shqetesim/Sugjerim

Pershendetje,

Kisha nje Sugjerim/Shqetesim per administratoret dhe smod. Ne Forumin Shqiptar ka nje nen-forum te titulluar Tema e Shtypit te Dites. Do te sugjeroja qe te hapej nje nen forum i tille ne forumin e Sportit pasi ne cdo teme te cdo ekipi shef lajme qe shumica e anetareve i lexojne perdite neper gazeta apo dhe online. Ky nen-forum po kthehet me teper ne nje forum medioker vetem me lajme marra nga shtypi i dites dhe diskutimet po rrallohen per arsye te ketyre lajmeve. Persona pa interes per skuadrat ku shkruajne bejne vetem funksionin e papagallit me copy/paste duke postuar lajme per ekipin qe nuk i ineresojne askujt sepse i ka lexuar nga 100 here. Besoj se nuk ka nevoje qe te mbushen tema te tera me lajme qe nuk i interesojne askujt dhe per me teper te postuara vetem per qellimin e rritjes se postimeve ne forum.

Shpresoj qe ky sugjerim/shqetesim te merret parasysh.

Gjithe te mirat.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Sporti eshte pak i veshtire per tu mbuluar ne nje forum (ku njerzit duhet te diskutojne se bashku rreth ngjarjeve/tematikave) sepse sporti ka te beje me aktivitetin me shume se sa me 'llafollogjine'.

E nq se nuk luan sport atehere do flasesh per lojrat/aktivitetet qe kane ndodhur apo do te ndodhin, pra do te flasesh per ato qe ndryshe do te quheshin lajme rreth sportit. Ndaj nuk mendoj se eshte i nevojshem nje nenforum i tille. Nuk eshte gabim kur sillet nje informacion/lajm, por mire eshte qe ky lajm mos ngelet thjesht i thate duke u pasuar nga lajme te tjera pa jete. Nismetari i temes duhet tu lere vend vizitorve te diskutojne rreth ketij lajmi me menyren si e sjell informacionin ne postimin e pare te temes. Ka te beje me shume me trajtimin e nje teme egzistuese se sa me hapjen e nje nenforumi shtese.

Pershendetje

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Pershendetje Fiori,

Po te jap nje shembull te lajmeve pa vlere:

Lion-Manēester

Nė "Gerland" Manēesteri ka marrė njė barazim 1-1 qė e afron shumė me kualifikimin nė turin tjetėr. Ndeshja ka qenė e njė niveli jo shumė tė lartė, me dy ekipe tė kujdesshme. I preferuari i Ferguson Karim Benzema shėnoi golin e parė nė minutėn e 54-t, ndėrsa shifrat u barazuan nga Karlos Tevezi nė minutat e fundit. "Djajtė" janė favoritė pėr ndeshjen e kthimit nė "Old Traford.

Shqip
    Kush nga anetaret qe marrin pjese ne forumin e Sportit apo nga tifozat e skuadres se Man UTD (nje prej te cileve jam edhe une) nuk e dinte kete. Ky eshte nje postim pa vlere dhe thjesht per te rritur numrin e postimeve. Nese nje nen forum i tille nuk eshte i mundur te hapet ose "jo i nevojshem" atehere mendoj te hapet nje teme posacerisht per lajmet apo dicka e ngjashme sepse keto postime bejne qe te arrihet limiti i temes me perpara dhe ajo te mbyllet keshtu i mbyllet rruga dhe diskutimit. E perseris dhe njehere lajmet ne temat e ekipeve respektive skane asnje lloj funksioni pervecese prishjes se temes dhe rritjes se postimeve.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Nuk shikoj asgje te keqe me hapjen e nje teme te tille. Psh. 'Lajme rreth skuadrave tuaja te zemres ne futboll'... mund te behesh vete nismetarri i temes, vetem se duhet pasur parasysh mos krijohet nje teme me lajme pa lidhje fare me njera tjetren, pra perseri duhet te egzistoje nje fare diskutimi.

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Hapja e nje teme eshte e thjeshte, problemi ketu qendron tek mbushja pa vlere e temave. Une nuk jam nga ata qe mbushin temat me shkrimet e gazetareve sportive vetem per te patur nje postim me shume. Une kam mendimin tim per ngjarjet sportive, por kete sugjerim tuajin do ja u bej te ditur papagejve te forumit Fiori. Pikerisht kjo qe ke thene ti eshte problemi dhe ne temat e skuadrave te ndryshme. Lajmet postohen dhe nuk diksutohen sepse jane pa vlere. Forumi eshte per diskutim ngjarjesh dhe tematikash duke u nisur nga opinionet e njeri tjetrit dhe jo gazetareve qe e kane per detyre kete gje. Nese duan nje gje te tille fare lehte blejne gazeta. Sporti nuk eshte njesoj si politika dhe sle shume vend per te diskutuar rreth lajmeve. Sporti eshte dicka konkrete jo nje tufe me letra.

Pershendetje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 21-02-2008 mė 12:53

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Ka qene nje teme per lajmet e gazetave te ndryshme per sportin shqiptar dhe boteror.Me sa mbaj mend une ka qene Gazeta elektronike......... dicka e tille.Po te hapet perseri ajo teme,nuk medoj se do ishte i nevojshem nje nenforum shtese.

Gjithe te mirat.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Shqetėsimi juaj ėshtė me vend.

Edhe nė rregulloren e forumit tė sportit, ėshtė bėrė e qartė mbi botimin e lajmeve.

Rregulloren mund ta gjesh duke shtypur kėtu: Rregullorja e Forumit tė Futbollit

Kopjimi dhe botimi i materialeve apo artikujve nė forum.

Kopjimi i materialeve apo artikujve tė cilat merren nga faqe tė ndryshme nė internet, gjatė botimit tė tyre duhet tė shoqėrohen me burimin se nga ėshtė marrė lajmi. Forumi Shqiptar respekton tė drejtėn e autorit dhe si i tillė nuk lejon botimin e materialeve apo artikujve nėse ato nuk janė tė shoqėruara me burimet pėrkatėse.
    Nė botėn e futbollit tė rejat nuk kanė tė sosur, kjo nuk do tė thotė qė tė gjitha shkrimet qė botohen nėpėr gazeta duhet ti botojmė nė forum. Nė forum mund tė servirim ato artikuj qė mendoni se vėrtet ja vlen pėr tė diskutuar apo sjellin interes tek anėtarėt. Nuk lejohet kopjimi dhe botimi i artikujve nė forum nėse ato nuk shoqėrohen me opinionin e anėtarit qė po i servir ato.

Pra, ėshtė bėrė e qartė qė nuk lejohen tė botohen artikuj tė pavlera. Unė personalisht e kam tė pamundur tė ndjek postimet njė nga njė qė ndodhin tek forumi i sportit. Po ashtu edhe moderatorėt mundohen tė mirėmbajnė me aq sa kanė mundėsi forumin e sportit.

Faleminderit pėr vėnien nė dukje tė mungesės sė moderimit, do mundohemi ta zgjidhim sa mė shpejtė kėtė shqetėsim/sugjerim tuajin.

Stafi i Sportit!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •