uuuuuuuuaaaaaaaaaa sa nevrik ky koçari,servine nuk e pjerdh me njeri,hahahahaha
PO
JO
uuuuuuuuaaaaaaaaaa sa nevrik ky koçari,servine nuk e pjerdh me njeri,hahahahaha
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Mendoj qe po, pasi kosova ka qen i vetmi vend i ekopuar
ne ballkan edhe situata ne Kosove u zgjedhe,
thash ballkani do te jete i qete por jo edhe ca jave
deri sa te perfundojne protestat ne beograd.
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Ma ban hallall or rob i Perendise, se t neha me keq me duket.
Une nuk kam komplekse faaare...Thjesht te dhashe nje shembull meqe gjeografikisht eshte prane si shtet, jo per gje.
BE-ja? Po greku ku eshte ne CCCP?
PS
pi ndonje caj dhe qetesohu
Edhe dicka. Ti me ke je-me ne apo me serbin? Se shume i shqetesuar per fatin e Ballkanit me dukesh
Po su merzite futi nje te mbushur edhe kesaj, ne nder te ruskave
![]()
[QUOTE=BARAT;1837444]Ma ban hallall or rob i Perendise, se t neha me keq me duket.
Une nuk kam komplekse faaare...Thjesht te dhashe nje shembull meqe gjeografikisht eshte prane si shtet, jo per gje.
BE-ja? Po greku ku eshte ne CCCP?
PS
pi ndonje caj dhe qetesohu
[
po pse, me shikon te merzitur ti mua? rini , rini dhe kepusni ndonje qyfyre.
Nuk jam as me ju dhe as me serbin, por me paqen ne rajon.Ti me ke je-me ne apo me serbin?
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Qaaaart...Nuk jam as me ju dhe as me serbin, por me paqen ne rajon.
I parashikueshem ama. Ti qenke me grekun se ai nuk ka vendosur akoma nese eshte mire apo jo qe ta njohe Republiken e Kosoves.
Cfare analogjirash qe ben , kane lezet. Dmth ti qe votove pro stabilitetit aka paqe ne rajon, qenke me grekun!!
xfiles
un personalisht nuk mendoj se kosova duhet te bashkoet me shqiperin, kosovarve do u vej me mir te rrin vec se po u bashkuan do behen corb.
Une nuk votova fare.Cfare analogjirash qe ben , kane lezet. Dmth ti qe votove pro stabilitetit aka paqe ne rajon, qenke me grekun!!
Sepse eshte nje pyetje e pakuptimte. Njelloj sikur te thuash-A duhen zbatuar te drejtat dhe lirite e njeriut per te gjithe njerezit?
Ishte dicka qe duhej bere patjeter dhe nuk kishte me kthim pas. Koha e vertetoi kete gje.
Une mendoj se Republika e Kosoves e meriton plotesisht lirine e pavarsine e saj. Spastrimi etnik dhe mentaliteti cetnik duhet te mbahet si etalon i kafsherise, jo si "capkenllek" i tolerueshem.
Fitoi morali dhe e drejta
Ceshtja shtrohet ne te dyja kahet, por ti s'ke qejf ta zesh nga kreu dhe e ze nga bishti.
Po sikur te mos ishte shpallur pavaresia e Kosoves, ose me tej akoma, sikur te mos nderhynte NATO-ja per shuarjen e konfliktit, si mendon se do shkonin punet ne Ballkan? Plot hare dhe paqe? Apo me lumenj gjaku?
Une nuk po ve ne dyshim domosdoshmerine e pavarsise por te pasojave qe mund te sjelle ajo direkt ose indirekt.
Me mbylljen e ceshtjes se Kosoves, a bie dakort ti qe u mbyllen te gjitha ceshtjet shqiptare?
A do te deshe ti personalisht nje ndryshim kufijsh me maqedonine dhe me greqine? Kush mendon se do te mbeshtese duke pare qe dhe per Kosoven afersisht vetem 1/3 e Kombeve te bashkuara e ka njohur si shtet?
xfiles
Per paqen ne rrajon jane te gjithe popujt e Ballkanit. Problemi eshte qe deri dje kemi qene ne shqiptaret qe e kemi mbajtur koston e kesaj paqe. Sot po themi, boll. Le ta ndajme te gjithe koston e paqes.Nuk jam as me ju dhe as me serbin, por me paqen ne rajon.
Natyrisht qe jo. Ky eshte hapi i pare.Me mbylljen e ceshtjes se Kosoves, a bie dakort ti qe u mbyllen te gjitha ceshtjet shqiptare?
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Krijoni Kontakt