Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946

Grushte bashkëshortes dhe vjehrrës

Grushte bashkëshortes dhe vjehrrës

Arrestohet Përparim Vrapi, lëndoi Elona dhe Violeta Paçon. Konflikti për kujdestarinë e vajzës

Një punonjës i sigurisë, pranë ambasadës amerikane në Tiranë, ka lënduar bashkëshorten dhe vjehrrën, duke i goditur me grushte për shkak të konfliktit mbi kujdestarinë e vajzës. Elona dhe Violeta Paço kanë përfunduar në Spitalin Ushtarak me dhjetëra dëmtime në trup, ndërsa autori i sherrit, Përparim Vrapi, është arrestuar disa çaste më vonë nga Policia e Tiranës. Kjo e fundit tha dje se është njoftuar nga disa banorë pranë parkut të autobuzave në Tiranë për një sherr në familjen Paço. Një grup i gatshëm mbërriti në vendngjarje, ku konstatoi se punonjësi i sigurisë pranë ambasadës amerikane, Përparim Vrapi, kishte dhunuar fizikisht bashkëshorten dhe vjehrrën. Ai u shoqërua në mjediset e Komisariatit të Policisë nr.2, ku dha shpjegime për ngjarjen. Konflikti për vajzën

Hetuesit e çështjes thanë dje se sherri në familjen Paço kishte lidhje me konfliktin për kujdestarinë e vajzës. Përparim Vrapi dhe Elona Paço, disa javë më parë ishin ndarë, dhe për pasojë kishin hapur një proces për kujdestarinë e vajzës. Burimet policore thanë se Gjykata e Tiranës ende nuk kishte vendosur për procesin civil. Dje paradite, Përparimi, pas disa refuzimeve të bashkëshortes Elona për të parë vajzën, ka shkuar pranë apartamentit ku banonin familjarët e saj. Në hyrje të pallatit ka hasur kundërshtimin e vjehrrës, e cila nuk e lejonte për të parë vajzën e mitur. I ndodhur në këto kushte, policia tha se punonjësi i shërbimit të sigurisë pranë ambasadës amerikane ka filluar të fyejë dy gratë që ndodheshin në shtëpi. Por përsëri ka hasur kundërshtimin. Pas kësaj ka filluar të përdorë forcën, duke i goditur ato me grushte. Si pasojë e sherrit, Elona dhe Violeta Paço, kanë përfunduar në spital. Sipas dëshmitarëve okularë sherri ka ndodhur në sytë e vajzës

Arrestimi i autorit

Dëshmitarët okularë kanë lajmëruar policinë, e cila ka mbërritur pak çaste më vonë në vendngjarje. Ata kanë mundur të vënë në pranga autorin Përparim Vrapi, i cili ka deklaruar se gjithçka ka ndodhur në gjaknxehtësi e sipër, pasi dy gratë e familjes Paço e kanë kundërshtuar për të parë vajzën, megjithëse gjykata nuk ishte shprehur për kujdestarinë. Në këto kushte, agjentët e policisë kanë ngritur për Vrapin akuzat për plagosje të lehtë me dashje dhe dhunim banese. Ata deklarojnë se çështja i ka kaluar Prokurorisë së Tiranës për zbardhjen e plotë. Kjo e fundit, në orët e pasdites së djeshme, ka marrë në pyetje dy të dëmtuarat, Elona dhe Violeta Paço, të cilat kanë dalë nga Spitali Ushtarak me fraktura në trup. Ato kanë rrëfyer zanafillën e sherrit, duke deklaruar se janë goditur nga Përparimi me grushte. Sipas tyre, gjithçka ka nisur nga një debat për kujdestarinë e vajzës. Ato deklarojnë se në Gjykatën e Tiranës është hapur një proces civil për ndarjen e Elonës dhe Përparimit, si dhe për caktimin e kujdestarisë së vajzës. Sipas të dëmtuarave, punonjësi i sigurisë pranë ambasadës amerikane e ka dhunuar bashkëshorten edhe më parë.

Precedenti

Gjykata izoloi burrin nga gruaja

Gjykata e Tiranës ka dhënë disa ditë më parë një vendim të pazakontë ndaj një bashkëshorti të dhunshëm. Gjyqtarja e çështjes ka vendosur që burri të izolohet nga gruaja për një muaj. Ata do të vazhdojnë të jetojnë në të njëjtën shtëpi, por në dhoma të ndara dhe gjatë kësaj kohe ai nuk duhet t‘i afrohet bashkëshortes. Respektimi i vendimit do të mbikëqyret nga inspektori i policisë së rendit, që mbulon zonën e banimit të dy bashkëshortëve. Albana Deda, banuese në Mullet të Tiranës, ka bërë një kërkesë disa ditë më parë pranë Gjykatës së Tiranës për të izoluar burrin e saj, Kujtimin, i cili sipas padisë e kishte rrahur atë. Në seancën gjyqësore kanë q enë të pranishëm të dy bashkëshortët, të moshës 30-35 vjeç. Gruaja ka thënë se nuk donte të ndahej nga burri, por kërkonte nga gjykata që të merrte masë ndaj tij, sepse sipas saj, ai e kishte rrahur me shkop.

www.gazeta-shqip.com
    Takohemi Ditën e Gjykimit

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anëtarësuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    Shum Keq .........

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Sbesoj Se Ne Shqiperi Te Ket Te Pakten Nje Dite Te Vetme Pa Nje Ngjarje Qe Te Trondit Kur E Mer Vesh Kur E Lexon...
    Ne Nje Teme Lexojme Qe Policia Arestoi Kte E Ate Ne Temen Tjeter Burri Rref Gruan Dhe Vjerren , Tjetri Vret Shokun Shoqen Etj Etj

Ska Per Te Ardhe Noi Here Dita Qe Te Mos Ndodhin Kto Gjera Makabre Ne Shqiperi

Edi...
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anëtarësuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Turp ...
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

se kuptoj ai ka shku me mar vajzen dhe ka plas sheri mos ndoshta sja kane dhene vajzen

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga EDUARDI Lexo Postimin
    Sbesoj Se Ne Shqiperi Te Ket Te Pakten Nje Dite Te Vetme Pa Nje Ngjarje Qe Te Trondit Kur E Mer Vesh Kur E Lexon...
    Ne Nje Teme Lexojme Qe Policia Arestoi Kte E Ate Ne Temen Tjeter Burri Rref Gruan Dhe Vjerren , Tjetri Vret Shokun Shoqen Etj Etj

Ska Per Te Ardhe Noi Here Dita Qe Te Mos Ndodhin Kto Gjera Makabre Ne Shqiperi

Edi...
    Nuk ndodhin vetem ne shqiperi,degjoi njeher lajmet e italis nga rastet me makabre degjon. njerzia po mer cilesit e djallit.

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    stresi mungesa e ligjit mungesa e te drejtave te njeriut sjellin perdorimin e dhunes. nje shprehja thote qe dhuna eshte e fundit po meqense ne shqiperi te gjithe etapat e tjera jane porta te mbyllura atehere njeriu i mbingarkuar nga stresi dhe lodhja e jetes shkon tek dhuna. cdo shkak e ka nje arsye
    failure is not an option!

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Ky me s'eshte lajm - jemi mesuar me keso gjerash dhe s'na bejne pershtypje me...

Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Ky me s'eshte lajm - jemi mesuar me keso gjerash dhe s'na bejne pershtypje me...

Pajtohem. Ky s`është lajm. Ngatrresa të tilla ndodhin çdo ditë e çdokund. Kush e përcjell kronikën e zezë në të përditshmet tona has në lloj-lloj lajmesh vërtetë të zeza që nuk i kanë hije shqiptarit.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Fillimi:
    Grushte bashkëshortes
    Mbyllja:

......... e kishte rrahur me shkop.

No koment.... !
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prostitutë me urdhër të vjehrrës
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 21-01-2007, 16:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •