Close
Faqja 29 prej 39 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 387
    e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Dashuria e vjeter nuk harrohet,por kur ne jete te vjen nje njeri qe nuk e do edhe interesohet per ty sikur je pjese e jetes se tij,kjo mund te te beje qe ta duash me shpirt
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Nahhhhh...Nqs ti bie prape ne dashuri mbas nje dashurie te perfunduar keq, ajo do te thote qe "plaget" e dashurise se shkuar nuk jane me plage. Ato mund te ekzistojne si kujtime dhe ty ai mund te te kujtohet kur shikon, degjon, apo lexon dicka qe ka te beje me te, apo me lidhjen tuaj, megjithate nqs ty akoma te rreh zemra per ate dhe akoma te dalin lote kur e kujton, edhe pse je ne krahet e dikujt tjeter, atehere ti je akoma e dashuruar mbas se parit dhe nuk mund ta quash dashuri kete te rene. Kur vertet bie ne dashuri perseri, plaget nga e kaluara jane mbyllur dhe tashme jane kthyer thjesht ne nje pjese te jetes tende por qe do te mbeten pjese e se kaluares. Nuk mund te te rrahi zemra me te njejten force per dy njerez te ndryshem ne te njejten kohe!

i/e regjistruar Maska e addela
    Anëtarësuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Nqse. zemra jote do te ishte thyer,atehere ti do te kishe vdekur.Keshtu mbylle gojen..... Don't worry.....be happy....Pi pepsi.....behu sexy....
    Postime
    81
    Jo mi Juliana jo,je shume gabim. Per momentin dhe mund te ndihesh mire ke kapur qiellin me dore por vjen nje dite qe do kujtosh ate te shkuaren,ose mund te jesh perballe atij cnodh? Qe fillon te rreh zemra me shume,lot nga malli dhe gezimi,kjo cdo te thote? Qe e don akoma apo seshte kshu? Nuk mund te rrish me dike kur mendon per tjetrin,kur ne thellesin e zemres tende eshte ai,genjen veten asgje me shume. Prandaj e hapa kte teme,pasi e provova vet,nuk mundesh kurre te ndertosh nje dashuri te re ne plaget e se vjetres,si mund ta duash ate qe ke ne krah kur don akoma ex-in? Nese te 2 palet duhen akoma pse te mos rikthehen prap,ska gje me te bukur,ndjenja esht me e fort,shum me e fort.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Një lidhje dashurore mund të ketë shumë arsye që nuk ka qënë e qëndrueshme.Jo të gjitha dashuritë funksionojnë dhe përfundojnë në destinacion.Disa mbeten rrugës, ashtu siç thashë,për shumë arsye.Vetëm në rast se ti tradhëton dashurinë tënde,atëhere po që e ke zëvëndësuar fare lehtë me një dashuri të re.Por,cilado qofshin arsyet,një dashuri e vërtetë që për fat të keq nuk ka funksionuar,ajo mbetet në memorie për gjithë jetën dhe do mjaftojë një shkëndijë shumë e vogël që ajo të ndezë prap një zjarr edhe më pasionant.Kështu ka ndodhur.Ka ndodhur që nga ajo shkëndijë,janë prishur edhe "çerdhet" e dyta që kanë ndërtuar të dashuruarit dhe i janë kthyer asaj të parës me tërë pasionin që mban brënda fjala dashuri.

Citim Postuar më parë nga addela Lexo Postimin
    Jo mi Juliana jo,je shume gabim. Per momentin dhe mund te ndihesh mire ke kapur qiellin me dore por vjen nje dite qe do kujtosh ate te shkuaren,ose mund te jesh perballe atij cnodh? Qe fillon te rreh zemra me shume,lot nga malli dhe gezimi,kjo cdo te thote? Qe e don akoma apo seshte kshu? Nuk mund te rrish me dike kur mendon per tjetrin,kur ne thellesin e zemres tende eshte ai,genjen veten asgje me shume. Prandaj e hapa kte teme,pasi e provova vet,nuk mundesh kurre te ndertosh nje dashuri te re ne plaget e se vjetres,si mund ta duash ate qe ke ne krah kur don akoma ex-in? Nese te 2 palet duhen akoma pse te mos rikthehen prap,ska gje me te bukur,ndjenja esht me e fort,shum me e fort.
    Besoj se Julianna nuk eshte e dhe aq gabim
    nuk do te thote se personi qe ke dashur ishte i pershtatshem per ty
    dashuria nuk ka kufi po me vone kurr plaget behen cdo dite e me te thella
    ne mes te dashurise hyn llogjika edhe nese jeta te sjell nje njeri sic e pershkruan JULIANNA interesohet vertet per ty edhe te do ai person mund te te fitoje edhe te te beje per vete....
    Keto nuk i them sepse dua te bej nje postim por jane gjera qe ndodhin
    mbase plaget tende jane taze akoma
    me kalimin e kohes ato do kurohen besome nese nje njeri se meriton dashurine tone edhe nuk na ka dhene respketin e duhur....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e addela
    Anëtarësuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Nqse. zemra jote do te ishte thyer,atehere ti do te kishe vdekur.Keshtu mbylle gojen..... Don't worry.....be happy....Pi pepsi.....behu sexy....
    Postime
    81
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Dashuria e vjeter nuk harrohet,por kur ne jete te vjen nje njeri qe nuk e do edhe interesohet per ty sikur je pjese e jetes se tij,kjo mund te te beje qe ta duash me shpirt
    Kjo qe ke shkruar ti te len te kuptosh qe te rrish me dike per te harruar ate,ndoshta gaboj une por kur lexova te gjitha shkrimet e bera nga ti te lene te kuptosh qe don nje njeri,
    P.S.ti Juliana ke sy shume te bukur

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Besoj se Julianna nuk eshte e dhe aq gabim
    nuk do te thote se personi qe ke dashur ishte i pershtatshem per ty
    dashuria nuk ka kufi po me vone kurr plaget behen cdo dite e me te thella
    ne mes te dashurise hyn llogjika edhe nese jeta te sjell nje njeri sic e pershkruan JULIANNA interesohet vertet per ty edhe te do ai person mund te te fitoje edhe te te beje per vete....
    Keto nuk i them sepse dua te bej nje postim por jane gjera qe ndodhin
    mbase plaget tende jane taze akoma
    me kalimin e kohes ato do kurohen besome nese nje njeri se meriton dashurine tone edhe nuk na ka dhene respketin e duhur....
    Ktu flitet kur te 2 palet e duan njeri-tjetrin,por nese njeri nuk ndjen me asgje ateher ndryshon puna,Asgje nuk behet kur nuk e ndjen. Cdo gje behet kur e duan te 2 palet asgje nuk behet kur e don vetem njera,eshte shume e lehte te flasesh ai\ajo qe e ka provuar e kupton cdo te thote te jesh me dike dhe te vazhdosh te mendosh ende per ex-in,ne cdo vend qe shkon ,me cilindo qe te jesh shoqeri,familje e ke gjithmone ne zemer ate njeri,te ndjek kudo,taman si hije,nuk e largon dot.Gjithmone nese e ke dashur me gjithe shpirt dhe sa e zjarrte ka qene lidhja juaj,
    Ndryshuar për herë të fundit nga addela : 10-12-2010 më 05:03

i/e regjistruar Maska e KalimTare
    Anëtarësuar
    10-12-2010
    Postime
    23
    Citim Postuar më parë nga addela Lexo Postimin
    Mendoni se fillimi i nje dashurie te re mund te fshij plaget e nje historie te vjeter?
    A di si duket nje dashuri e vjeter mbi te e ndertuar nje dashuri e re.... Hmmm.... Sikur ta harnosh nje shtepi te vjeter....te mundohesh ta bejshe te re.... por.... sa do e keqe te jete... ajo shtepi... prap e ka vendin ne zemer.... nuk mundesh ti haroish..... kutimet e saj... apo gjerat qe ti i ke kaluar ne ate shtepi.... E..... keshtu e ka dashuria e re mbi ate te vjetren....
    (¯`v´¯)
    `*.¸.*´.
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•..--> Wird sich nicht ändern.

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin

Ne qoftese e do vertet njeriun qe ke perballe nuk te kujtohet e kaluara..vetem po te jesh pak e interesuar te vjen ndermend e kaluara...
    https://www.behance.net/robberysk1100

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Une jam opinionist i politikes por kjo nuk do te thote qe s'marr vesh nga dashuria..

Dashuria e re do vazhdoje rrugen qe kalon dashuria e vjeter , por ndryshimi eshte te pasioni.. Pasioni ben te mundur te harroje te kaluaren ...
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Cfare na mbetet kur nje dashuri mbaron...

Cfare na mbetet kur nje dashuri mbaron... ??

Dashuria mbaron,fatkeqsisht njerezit ndahen dhe marrin rruge te tjera ne jete.
    Ne fund te nje historije ka pothuajse gjithmone urrejtje, te bashkuar me dashurine deri ne ate pike sa nuk ndahen dot nga njera tjetra .Koha kalon, me te edhe urrejtja e dashuria;takojme njerez te tjere,dashurohemi ose genjejme veten qe po dashurojme serish dhe vjen nje dite qe po te kthejme koken pas ,te mendojme e te kujtojme dashurine e 'vjeter'nuk ka me urrejtje,as dashuri...
    C'fare ndjejme ne te vertete per ata qe kemi patur prane,qe kemi dashur ?
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Faqja 29 prej 39 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Risalet Ibn Asakir (shpjegimi)
    Nga rapsod në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 13:55
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •