Close
Faqja 28 prej 39 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 387
    e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Never say Never. lol.
    e di,e kaluara mbetet e kaluar,por vjen nje moment qe esht e veshtire te mos e pershkosh dhe nje here ate rruge.......se fati i ka gjithmone letrat ne dore,gati per ti luajtur,dihet askush nuk eshte perfekt,apo jo?????????
    sa e cuditshme,kur sheh para ne kohe,te duket sikur gjithcka vazhdon ne pafundesi..ndersa kur sheh pas ne kohe,jeta te duket sikur ka kaluar ne nje cast...
    eshte e veshtire te vendosesh,te besh zgjedhje sepse ne te mire a ne te keq gjithmone do merzisesh dike,atehere c'rruge duhet marre???????
    dhimbjet dhe kenaqesite kalojne,gjithcka kalon ne kte bote,gjithcka eshte ASGJE!
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Në kohët e sotme, e vetmja mënyrë për të harruar dashurinë e vjetër, është të gjesh një dashuri të re. Kjo është zgjidhja e vetme, mirëpo kjo zgjidhje kthehet në rrugë dhe shumica e njerëzve e përfundojnë jetën me lista të gjata dashnoresh/ësh.

Futja kot i thojne kesaj...sapo fillo nje dashuri e re gjithcka harrohet nga e kaluara...
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e addela
    Anëtarësuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Nqse. zemra jote do te ishte thyer,atehere ti do te kishe vdekur.Keshtu mbylle gojen..... Don't worry.....be happy....Pi pepsi.....behu sexy....
    Postime
    81
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    cfare thua me cora
    sevdaja e dashurise nuk del as me operim zemre
    Besoja e ka shume mire eshte vene vula edhe nuk hiqet me
    mbase vitet i mbyllin njecik plaget po sa ta shikosh ate person edhe mbas shume vitesh te ze nje dridhje ne trupi ole ole sikur te ka goditur tensioni i larte.....

addela jeta vazhdon thote nje kenge edhe mua te duhet te eci duam zduam do mesojme te dashurojme nga e para
    ke shume te drejte,e provova vete kte gje,kur u takuam rastesisht pas 2 vitesh ne tiron,eh cte them lot nga gezimi dhe zemra sa spo dilte jashte.folem,e folem dhe pastaj ishte problemi tjeter qe une isha lidh me tjeter dhe ai gjithashtu por gjeja qe vlente ishte dhe esht qe duhemi akoma me shume.kur takova x i thashe me vjen sh.keq te flm per cdo gje qe ke bere por une jam akoma e dashuruar me ate qe isha,ka qen gjithmon brenda zemres time, nuk e mori mire por duhet te vendosja dhe ate dite zgjodha ate qe me tha zemra me be jo KOKA. Kot nuk thone. DASHURIA E PARE ESHT GJITHMONE E PARE,NUK HARROHET JO. Dhe esht genjeshter kur thojn qe me mire esht fillimi sesa rifillimi,ndjenja esht me e fort sesa heren e pare tani.kam vuajtur per 10 vjet vetem lot pa pushim por me ne fund u kujtu dhe per mua Zoti

i/e regjistruar Maska e -delvina-
    Anëtarësuar
    16-01-2009
    Postime
    48
    poo..kur vyshket lulja ne dheun ku ka qene e vendosur ajo mbillet nje fare luleje e re..e cila ka gjasa te behet edhe me e bukurr...ashtu ndodhe edhe me dashurine e vjeter(vyshkur)))
    Bigger D

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-11-2002
    Postime
    81
    Un mendoj se po....eshte e veshtire po jo e pamundur...

i/e regjistruar Maska e erla07
    Anëtarësuar
    03-12-2009
    Postime
    752
    Citim Postuar më parë nga addela Lexo Postimin
    Mendoni se fillimi i nje dashurie te re mund te fshij plaget e nje historie te vjeter?

Mendoj se po,perderisa e quajme dashuri te vjeter,ajo faqe eshte mbyllur(mbase me dhimbje)............por jeta vazhdon,dhe hapet nje faqe e re....(qe gjithmone shpresojme te jete me e mire,por jo cdo gje varet nga ne)..

i/e regjistruar Maska e KLESIDRA
    Anëtarësuar
    25-07-2002
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    16
    Lini qe dashuria e vjeter te jete pleh i shendetshem qe te rritet e reja
    Freedom is priceless

Anëtarësuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Nqse. zemra jote do te ishte thyer,atehere ti do te kishe vdekur.Keshtu mbylle gojen..... Don't worry.....be happy....Pi pepsi.....behu sexy....
    Postime
    81
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    e di,e kaluara mbetet e kaluar,por vjen nje moment qe esht e veshtire te mos e pershkosh dhe nje here ate rruge.......se fati i ka gjithmone letrat ne dore,gati per ti luajtur,dihet askush nuk eshte perfekt,apo jo?????????
    eshte e veshtire te vendosesh,te besh zgjedhje sepse ne te mire a ne te keq gjithmone do merzisesh dike,atehere c'rruge duhet marre???????
    me pelqejn shkrimet e tua por ne disa raste nuk te kap dot, psh ktu cdo te thuash Qe je me dike dhe don ex-in? Fati te vjen ta jep mundesin por duhet ti shkosh ti nga pas pastaj,dihet qe esht e veshtire te zgjedhesh pasi mendon tjetren,si tia bej une kete se meriton,eshte sjell mire etj etj Por duhet te zgjedhesh O DEGJO ZERIN E ZEMRES O KOKEN lumturia jote esht me e rendesishme vlen me shume. Shko atje ku rreh zemra
    Ndryshuar për herë të fundit nga addela : 08-12-2010 më 08:31

Anëtarësuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Postime
    81
    Citim Postuar më parë nga -delvina- Lexo Postimin
    poo..kur vyshket lulja ne dheun ku ka qene e vendosur ajo mbillet nje fare luleje e re..e cila ka gjasa te behet edhe me e bukurr...ashtu ndodhe edhe me dashurine e vjeter(vyshkur)))
    varet sesa e fort ka qene ajo e para dhe arsyet e ndarjes,nese flitet per ndarje per gjera qe jane te rendesishme per nje lidhje dmth karakteri,kultura,serioziteti respekti per ate dhe njerezit e tij ateher po nese behet fjal per budalliqe dhe e don akoma pse jo,psh i fejuari im qe perpara ma kishte then qe ajo qe do ishte ne krah te tij do jetonte me njerzit e tij,sot jan te pakta ato femra qe duan te jetojn me vjerren,une dhe pse se kam me qejf jam e detyruar ta bej per ate pasi e dua.
    Citim Postuar më parë nga ergys18 Lexo Postimin
    Un mendoj se po....eshte e veshtire po jo e pamundur...
    vetem njeriun e vdekur nuk e sjell me dot ne jet po te tjerat behen

Faqja 28 prej 39 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Risalet Ibn Asakir (shpjegimi)
    Nga rapsod në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 13:55
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •