Close
Faqja 25 prej 39 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 387
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Kjo është e kuptueshme, se ndarja sjell tronditje.

Njerëzit nuk janë njësoj. Shumica ndarjen e kalojnë me grindje, ndërsa një pakicë e kalon në heshtje. Varet nga karakteri.

Ata që pas ndarjes shpifin e thonë gjëra të paqena, janë njerëz të ulët e të këqinj. S'ke ç'ti bësh, ashtu i ka bërë natyra.

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen ose grinden me njeri-tjetrin,tejkalojne caqet A ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen 2 persona mundohen te ulin personalitetin e njeri-tjetrit duke shpikur gjera te paqena?
    Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e,sa te thote fjale nga me te ndryshmet?
    Doja te dija mendimin tuaj!
    Te pergezoj per temen qe ke hapur. Eshte e vertet kjo qe thua. Por mendoj per dy arsye kur pershembull nje nga personat kerkon ri=bashkim apo kerkon nje arsye shpesh here injorohet nga personi tjeter dhe si pasoje kjo gje shkakton dhimbje e cila kalon ne nje urrejtje unike.

Eshte gabim te shpifesh apo te shash dike qe deri dje i ke thene fjale te embla apo ke kaluar caste te bukura.

Ne radhe te pare ul veten mbasi po shave dike qe ndoshta ke pasur plan edhe te kalosh jeten ke share dhe veten..

Ndonjehere dhimbja erreson gjykimin.
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen ose grinden me njeri-tjetrin,tejkalojne caqet ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen 2 persona mundohen te ulin personalitetin e njeri-tjetrit duke shpikur gjera te paqena?
    Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e,sa te thote fjale nga me te ndryshmet?
    Doja te dija mendimin tuaj!

Sa paqsore qe jam o zot pasi ndahem un ku te gjej ta lavderoj ish-in pse ta shaj , i bie qe te kem qen se bashku me nje looser nese e shaj te jem nje *** si ai
    Ndarja vjen per shkaqe te ndryshme , ama kjo sdo te thot se pasi te ndahem do e shaj ..
    Nejse mendje mendje kjo dynja mendja mendjes si ngja e dy me i menje si gjen ...

PS: Harrova te shtoj me ate qe kam qen ka qen si shpirt ....

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Inati, mllefi, indinjata e thellë.

Ndarjet janë të hidhura shpesh dhe lëkundin gjëndjen tonë emocionale. Është si të jesh te malet ruse: ka zbritje e ngjitje të mëdha e rapide të emocioneve e si gjithmonë në provë vihet karakteri. Janë gjithmonë njerëz të ulët e ordinerë ata që vërshojnë drejt 'ish jetës së tyre' lumin me ofendime, do të thotë se gjatë gjithë lidhjes, s'kanë pasur vlersimin e as respektin më minimal. Në fakt, zvarranikët nuk mund të bëjnë asgjë tjetër, veçse të zvarriten edhe pse mund të ndryshojnë shumë herë lëkurat!
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anëtarësuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Mbase shahen sepse e kuptojne qe eshte fundi,dhe nuk dojne te ndahen ne te mire por ne te keqe qe ta harrojne me shpejt ate person .
    Mbase deshirojne qe ti ngele nje kujtim i keq per te...
    Me duket apsurde te ndahet dikush ne kte menyre.
    Me mire te ndahen ne qetesi duke e kuptuar qe,eshte ftof cdo gje,dhe,ciao ose duke biseduar qe i erdhi fundi,dhe paq.
    Pse te bejne ndo nje sken palidhje aty?

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Ne pergjithesi ne nje lidhje partneret nuk jane te barabarte.Kemi nje partner i cili dashuron me shume,vuan me shume,nenshtrohet apo urdheron me shume.Ofendimet vijne nga ai qe do qe lidhja te vazhdoje akoma.Menyra e pare eshte duke shprehur dashurine,duke i thene se do qe te vazhdojne akoma bashke.Nese tjetri perseri do te ndahet,atehere per "vetmbrojtje" perdor menyren e dyte agresive,thote gjera te paqena dhe ofenduese.Ne kete menyre do qe ti tregoje tjetrit qe ndarja prej tij seshte ndonje hata,dhe ti mbushe mendjen vetes se beri mire qe u nda.
    Nje psikologe thoshte qe edhe kur nje prej bashkeshorteve tradheton,vazhdimisht i thote vetes "e tradhetova sepse nuk eshte burre/grua e mire,bera mire qe e tradhetova,edhe ajo do te bente te njejten gje " etj si keto.Ja thote aq shpesh vetes per tu shfajesuar sa fillon dhe beson qe gjithe keto jane te verteta.
    Ehhh ca eshte mendja e njeriut
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Ofendimet nuk egzistojne ne te gjitha ndarjet .Varet nga menyra se si ndahet nje cift ,nga menyra se si eshte sjelle njeri brenda ne lidhje , sa e ka plagosur tjetrin ( jo vetem me vendimin e ndarjes ) , nga respekti reciprok , nga sinqeriteti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ofendimet nuk egzistojne ne gjitha ndarjet .Varet nga menyra se si ndahet nje cift ,nga menyra se si eshte sjelle njeri brenda ne lidhje , sa e ka plagosur tjetrin ( jo vetem me vendimin e ndarjes ) , nga respekti reciprok , nga sinqeriteti.
    varet nga kultura e ciftit
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    [=2043;2902494]varet nga kultura e ciftit [/QUOTE]

Sado i kulturuar te jesh kur tjetri te hipen nervat do reagosh .Nuk jemi objekte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    kur ne nje cift ekziston kultura dhe ndarja vjen per aresye te mosperputhjes se karaktereve , apo interesave, ketu ndarja vjen bute.
    Por kur njeri ne cift e fyen tjetrin me fjale apo veprime, sigurisht qe tjetri do reagoje dhe reagimi rritet nga menyra e pergjigjes se fajtorit
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 25 prej 39 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Risalet Ibn Asakir (shpjegimi)
    Nga rapsod në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 13:55
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •