Close
Faqja 10 prej 39 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 387
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    A mendon shoku tanku qe nuk e provova po kjo me kushtoj me shum se e humbura per ate me nuk besoj ne asgje qe mund te me sjell kerkimi i te humbures.Tani pas meje i lash nje dashuri te humbur,nje te deshtuar te treten s'dua ta kerkoj fare pra e dij qka eshte ta humbesh qka te tradhetojn dhe tani jam e lire nuk dua qe te lodhem me kerkim te asaj qe nuk ekziston.Mos me akuzo or mik se nuk jam per tu akuzua,e dij qe mendon te me beshe te lumtur ashtu siq mendoj edhe Shefqeti e te tjeret po kjo per mua eshte rruga qe e zgjodha.Punoj besa edhe qeshi edhe mesoj te tjeret si eshte mire te veprohet po kursesi ta bind veten per ndrrim te mendimit.Kokefortesija me sjell telashe or miku im...
    e panjohura
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga e panjohura
    A mendon shoku tanku qe nuk e provova po kjo me kushtoj me shum se e humbura per ate me nuk besoj ne asgje qe mund te me sjell kerkimi i te humbures.Tani pas meje i lash nje dashuri te humbur,nje te deshtuar te treten s'dua ta kerkoj fare pra e dij qka eshte ta humbesh qka te tradhetojn dhe tani jam e lire nuk dua qe te lodhem me kerkim te asaj qe nuk ekziston.Mos me akuzo or mik se nuk jam per tu akuzua,e dij qe mendon te me beshe te lumtur ashtu siq mendoj edhe Shefqeti e te tjeret po kjo per mua eshte rruga qe e zgjodha.Punoj besa edhe qeshi edhe mesoj te tjeret si eshte mire te veprohet po kursesi ta bind veten per ndrrim te mendimit.Kokefortesija me sjell telashe or miku im...
    e panjohura

Sa te takoj njehere se ta tregoj une kokefortesine ty

Me ke dhene fjalen mikja ime qe do luftojme bashke,je burrnore dhe je e forte,te lutem ji me teper optimiste dhe te lutem mundohu te shikosh para dhe te sherosh plaget e shkaktuara nga jeta..
    E di qe nuk eshte e lehte,e kuptoj dhimbjen tende sikurse ta kem vete,po te lutem prano miqesine time,prano ndihmen e njerezve qe te duan dhe qe duan te te shohin te buzeqeshesh!
    E shikon sa miq ke afer teje?
    Te lutem zgjohu nga kjo enderr e keqe....me ke premtuar!

mikja jote
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    e panjohura
    ska gje me te shpifur se te vuash dhe ta mbyllesh veten ,per nje mashkull,,,si dhe per nje femer............................,me trego,,,je lindur dhe rritur me te sa ke qene e pa shkapur me te...........keni qene te pa ndare?.................sma mer mendja..........ashu si erdhi te ka ikur..........nje do te rrij gjithmone,,,,,,,dhe nese nuk e ndihmon veten per te gjetur kete person,nuk do tentoj njeri sepse po e ul veten aq shume sa nuk di si ta shpreh ndryshe.....................mendo se si po jeton ai person,,,rrezik i ka nderu edhe nja 4-5 tjera der tani,dhe ti rri prish trurin me mendime dhe kujtime per ate person,qe nuk ja vlen aspak................... ti mund te mendosh cte duash,,,,,por beqare ske per te ngel tere jeten,do krijosh familje..dhe cfare pastaj do rrish akoma duke mendu per kete tipin??? nese je keshtu shpresoj qe koha ne te ardhmen te bej te ndryshoj mendim sepse nese do ndodhi kjo,do te thot qe je shume karakter i dobet,sa nuk arrin ti kontrollosh ndjenjat e tua dhe te jesh e lumtur me dike tjeter ne te ardhmen.

kot me te pyt,,cfare shenje je ne horoskop?
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Oh po ku te ishte dhe ti ndrronte.... Po ta them qe nuk ofendohem nga ju miq edhe qe me quani te lige edhe qe me thoni kam karakter te dobet por kjo nuk qendron....Nuk hidherohem fare po nje te ju them te kisha karakter te dobet per tre vjet e kisha ndrru mendjen po kjo me siguri eshte nga karakteri dhe kokefortesija ime...
    ne horoskop jam AKREP
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Oh po ku te ishte dhe ti ndrronte.... Po ta them qe nuk ofendohem nga ju miq edhe qe me quani te lige edhe qe me thoni kam karakter te dobet por kjo nuk qendron....Nuk hidherohem fare po nje te ju them te kisha karakter te dobet per tre vjet e kisha ndrru mendjen po kjo me siguri eshte nga karakteri dhe kokefortesija ime...
    ne horoskop jam AKREP
    Ti nuk ke aspak karakter te dobet mikja ime,

Ti je thjesht njerezore,e bute,e ndjeshme,e dashur,e vuajtur....po je edhe e forte!!
    Kete e di une dhe te gjithe ata qe jane miqtee e tu dhe te kuptojne!
    Karakteri jot eshte karakteri me i bukur qe do te doja qe te gjithe ta kishin....ti ke nje zemer te madhe...je bujare dhe je njeri me shpirt te rralle.
    Po te them une qe njerezit si puna jote jane te rralle ne kete bote..;te betohem!
    Prandaj te lutem merr force dhe ngrije koken,boll i qave ata qe ke humbur,sepse mendoj qe shpirtrat e tyre do te preheshin ne qetesi te plote,po te te shikonin ty qe te jetoje dhe shijoje jeten!
    Lufto per ta....lufto per veten....lufto per jeten....lufto per mua!

mikja jote
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Ti nuk ke aspak karakter te dobet mikja ime,

Ti je thjesht njerezore,e bute,e ndjeshme,e dashur,e vuajtur....po je edhe e forte!!
    Kete e di une dhe te gjithe ata qe jane miqtee e tu dhe te kuptojne!
    Karakteri jot eshte karakteri me i bukur qe do te doja qe te gjithe ta kishin....ti ke nje zemer te madhe...je bujare dhe je njeri me shpirt te rralle.
    Po te them une qe njerezit si puna jote jane te rralle ne kete bote..;te betohem!
    Prandaj te lutem merr force dhe ngrije koken,boll i qave ata qe ke humbur,sepse mendoj qe shpirtrat e tyre do te preheshin ne qetesi te plote,po te te shikonin ty qe te jetoje dhe shijoje jeten!
    Lufto per ta....lufto per veten....lufto per jeten....lufto per mua!

mikja jote
    kam ngel pa fjale vertet me vjen keq,per kete qe i ka ndodh...........dhe tani e kuptoj qe cdo gje qe themi ne nuk e ben te ndihet me mire pasi ka humbur shume dhe ato gjera nuk ka per ti pasur me se dicka e tille nuk zevendesohet dhe dhimbja nuk iken asnjehere,,,,,,,,shpresoj qe ne ditet e ardhshme te behet me e lehte,mos harro se je vetem ti ajo qepo vuan se ato qe i mer zoti jetojne ne paqe ashu sic e meritojne,keshtu qe dhe ti lumturohu per ta,sepse ato do te donin qe ti te jesh e lumtur dhe te kujtosh vec kujtimet e bukura qe ke pasur ne te kaluaren jo ato te dhimbshmet.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    ne horoskop jam AKREP
    Paske te njejten shenje horoskopi me mua...te them te drejten,edhe une ndonjehere tregohem teper pragmatist..me sa duket eshte karakteristike e shenjes se akrepit...dua te kuptosh,e panjohura,se asnjehere nuk te kam thene dhe asnjehere nuk te them te kerkosh me kembengulje nje lidhje dashurore...kete nuk do ti'a keshilloja askujt,aq me pak nje njeriu qe ndodhet ne nje pozicion te tille,si'c je ti....ajo qe jam perpjekur te te them,eshte ti lesh gjerat te rrjedhin ne menyre spontane...thjesht,te mos krijosh pengesa...mos e gjyko aq ashper veten pasi nuk ke asnje faj...nuk ishte faji yt per ate qe ndodhi...kete duhet ta ngulitesh mire ne mendje"...Nuk te quaj fajtore as per lidhjet qe je perpjekur te vesh ne jete mbas fatkeqesise qe te ka ndodhur dhe qe nuk kane funksionuar...nuk ka qene aspak faji yt,as ne kete rast....te jesh e bindur per kete"...ka qene faji i partnerit me te cilin je perpjekur te rigjesh vazhdimesine e lumturise....ka qene ai,qe nuk eshte impenjuar aq sa duhet...ndoshta,nuk mund te dashurosh me te njejten force si me pare,por mund te dashurosh..
    Ti je nje vajze e zgjuar,e panjohura,per me teper,je nje njeri i forte...jam i bindur se ne saje te aftesive te tua,do te besh per vete nje njeri,i cili te jete i denje per ty...pra te te vleresoje per kete qe je dhe te te ofroje gjithe ngrohtesine qe meriton...dashurine,nuk eshte e domozdoshme ta kerkojme me ngulm...ajo na vjen nje dite,
    ne nje forme apo ne nje tjeter..edhe per ty,e dashur mike"...do te ritrokase nje dite...te jesh e sigurt...vetem se duhet ti hapesh porten...nuk duhet te qendrosh mbrapa deres duke vajtuar per ate qe humbe...nuk mund te vajtosh ne perjetesi"
    Duhet ti hapesh deren lumturise,e panjohura...kete duhet te besh"....karakteri yt i forte,duhet qe ta mposhte kokfortesine e demshme dhe nje karakter i forte,eshte i afte ta beje dicka te tille...njerezit me karakter te forte,e gjejne lumturine pasi jane te afte te luftojne dhe te sakrifikojne per te.....njerezit me karakter te forte
    jane te afte gjithashtu,te kapercejne c'do dhimbje....ti je nje luftetare...nje luftetare me nje karakter te hekurt...kete nuk e ve ne diskutim"...perdore kete aftesi per te shembur kete pengese dhe jo per ta ngritur c'do dite e me teper,mos humb keshtu, e panjohura.....lere jeten te vazhdoje...hapi deren dashurise pasi ajo do te trokase....mos e ler jashte...mos e refuzo lumturine..

Ndoshta u bera i bezdisur por do te vazhdoj te te bezdis...do te vazhdoj te te flas
    derisa ti ti therrasesh arsyes...dije se per sa kohe qe te jesh ne kete forum,shoku tanku do te te bezdise gjithmone,vetem e vetem qe ti,te pranosh gezimet qe jeta do te te ofroje...do te te flas aq shume,sa qe zeri im do te ushtoje si jehone ne koken tende..do te vazhdoj ta bej nje gje te tille,sepse ti meriton shume me teper
    nga sa mendon...meriton te jetosh...te jetosh e lumtur...mund ta arrish dicka te tille...vetem te duhet ta pranosh..

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Shum keshilla te mira shum kam respekt ndaj jush miku im....Po te ju them te drejten une asnjeher nuk rrij e izoluar nga shoqrija po vetem nga dashurija,asnjeher nuk rash ne depresion edhe qe pata tragjedi mjaft po kurr nuk e prishi as atmosferen e dasmes as te festes jam gjithmon atu ku jan edhe te tjeret gjithmon krijoj nje atmosfer te ngroht por te them sinqerisht nje ngrohtesi te rreme dmth. une ne forum jam realitet e jasht forumit jam virtuale sepse nuk jam ajo qe paraqitem.Nuk dij tek une qdo gje eshte ndryshe.Ju jam mirnjohse te gjithve edhe nese ndojher ju merzis toleroni ndoshta i vije fundi edhe kesaj kokeqekanes sime,qe eshte si qelik.
    respekt
    e panjohura

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2007
    Postime
    86
    un jam me mendimit me shokun tanku pasi jeta eshte shume e veshtire dhe ta dini se ka me shume dhimbje sesa lumturi por e vetmja lumturi eshte shpresa qe na mban gjalle pasi edhe un nje dite do jem e lumtur etj.pa shpreson per cdo gje..ndersa ti e "panjohura"ate shprese tashme ne vetveten tende e ke humbur.por po te them se cdo gje duhet te mendosh se ka keq e me keq.dhe se jeta vazhdon e keto jane rrisqet e njeriut.jeta vazhdon dhe me keto duhet te besojme ZOTIN se askush se urdheron.dhe ti lutesh atij qe ti heq keto vuajtje e dhimbje shpirterore qe ke.pasi kam qene edhe un si ti tashme mendo.arsyeto se un ndoshta edhe ne nje moshe shume te vogel skam pare kurr lumturi me sy deri ne nje moshe delikate pra adoleshente ku ZOTI me solli nje njeri qe me mbante afer per cdo gje..ketu me filloj jeta dhe lumturia.pas gjithe atyre lutjeve qe beja.mendo se ka njerez qe tashme jane jetim ne mes te rrugeve mendo se vuajne nga ushqimi.mendo se ka kurbetqare qe po plasin nga malli.ndoshta edhe skthehen te gjalle ne shtepi..edhe un ne kurbet skisha as buke me hanger as ku te flija veq nje dhome te vogel 2 meter qe mu be si varr.e ngrihesha te ftohtit.mblohesha me nje xhakovento te vogel.pa askend..pa perkedheljen e nenes pa dashurine e prinderve pa asgje.pa ushqim pa pasur asnje arsye tashme te jetoja..por besimin ne ZOT ASNJEHERE SE NDALA DHE AI ME SOLLI DRITEN E SHPRESEN..edhe ti mos nguro.ehhh sa kam duruar une moj moter veq nje ZOT E DI.dhe te them te drejten ka vetem nje vit e gjysem qe ka fillu me me qesh buza dhe akoma jo plotesisht.pasi jemi ne kurbet..me respekt "JM"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Shum keshilla te mira shum kam respekt ndaj jush miku im....Po te ju them te drejten une asnjeher nuk rrij e izoluar nga shoqrija po vetem nga dashurija,asnjeher nuk rash ne depresion edhe qe pata tragjedi mjaft po kurr nuk e prishi as atmosferen e dasmes as te festes jam gjithmon atu ku jan edhe te tjeret gjithmon krijoj nje atmosfer te ngroht por te them sinqerisht nje ngrohtesi te rreme dmth. une ne forum jam realitet e jasht forumit jam virtuale sepse nuk jam ajo qe paraqitem.Nuk dij tek une qdo gje eshte ndryshe.Ju jam mirnjohse te gjithve edhe nese ndojher ju merzis toleroni ndoshta i vije fundi edhe kesaj kokeqekanes sime,qe eshte si qelik.
    respekt
    e panjohura
    Asaj kokecekanes tende,do ti vije fundi pa tjeter...nuk ka se si te ndodhe ndryshe"
    Ndodhesh midis nje shoqerie e cila te kupton dhe te flet perdite...njeriu gjithmone
    i kapercen momentet e veshtira kur ka prane miq...fjalet tona jane dashuri e paster e panjohura..kjo dashuri do te te beje te pranosh...te pranosh edhe ate qe deri me sot te duket si e pamundur per tu pranuar...perderisa ti ke kaluar gjithe keto momente te veshtira ne saje te forces qe te karakterizon...jam i bindur se mund tja dalesh mbane edhe ne te ardhmen...forca dhe karakteri yt i admirueshem,nuk kane se si te mos bien ne sy...jam i sigurt se do te njohesh nje njeri,i cili do te te beje te ndryshosh qendrim persa i perket dashurise...jam i bindur per kete...sado qe ti te perpiqesh ta mohosh...sa do qe ti perpiqesh ta rrefuzosh kete ndjenje..ajo do te te vije nje dite..do te vije dhe nuk do te largohet me kurre prej teje...do te te ndodhe nje gje e tille keshtu qe eshte e kote te fshihesh mbrapa dhimbjes...kjo do te ndodhe pikerisht ne ate jete ku ty te duket vetja virtuale...eshte pikerisht aktivizimi yt ne jeten reale te cilin ti e quan te rreme,qe do te te dhuroje lumturine per te cilen ke nevoje...te jesh e bindur se edhe ketu ne virtualitet,do te sillesh ne te njejten menyre si ne jeten reale dhe jo duke u shtirur,por duke e ndjere vertet lumturine...do te vije ajo dite dhe do te jesh ti vete,me forcen tende qe do ta sjellesh.....dije se edhe ne do te na kesh gjithmone prane...ne fund te fundit,per kete sherbejne miqte..

Faqja 10 prej 39 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Risalet Ibn Asakir (shpjegimi)
    Nga rapsod në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 13:55
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •