si o njajo konga se dathurija shko e vje po kuleta kure ste genje hahahahahahaha
il popolo albaneze. asigjo so perpetum mobile. ene dashnija nuk o e perjetshme. dashnija jeme e par ka qen o none o none. mdridheshin gjujt mrihte zemra sme zite gjumi mu pre oreksi shkrujsha vjersha. pas ca kohesh u dame per probleme parimore hahahahahaha se thote fejohena i her masanej qofte ke daja me i llaf sex
kur e kam taku pas nja dy vitesh qi isha da thash me vedin po un tarrallaku per ket paskam vujt. nuk me lujti qerpiku jo me zemra hahahahahahahahaha
no glove no love
e verte ska kompesim. munohuni me dathuru e me flirtu sa ma shpesh
no glove no love
Normale qe jeta sdo kishte kuptim pa dashuri![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Jeta vet eshte : dashuri per te jetuar, dhe pa kete s'ka kuptim.
Po nese pyetja eshte per dashurin e partneres/it, perse nuk duhet te ket kuptim.?
Ah, ty te lumte se m'i thua te vertetat dhe kur s'jam ketu. Nganjehere gjerat e bukura vijne pikerisht kur s'i trajton si nje must ne jete, o SaS. Besoj qe dhe ti e ke perjetuar kete gje
Jeta s'ka si mision te vetem gjendjen e dashurise, s'jeni ne zbor, o burra o dathni o me deshtoi jeta, chill people, chill. Jo per gje por as dashuria partneriale s'eshte e dhene stabile kurse ajo familjare kryesisht po. Keshtu qe mos vini shume baste ne gjera te tilla.
Pastaj ju sikur keni qene tere jeten ne ēift. Une personalisht jo, kam pasur intervale jete single dhe me kane shijuar goxha. E kompensimin emocional e kam marre nga familja ime.
Kam pershtypjen qe keni humbur hamonine me veten tuaj, s'ndiheni me mire ne qetesine vetjake e kerkoni ta turbulloni me te tjere kusht e pa kusht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 01-07-2008 mė 18:09
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt