Flas per takimin e pare. Jeni njohur nje here dhe keni shkembyer numra telefoni.
Nuk keni folur me shume se pese minuta, po keni lene takim.
Si silleni ne takim?
Flas per takimin e pare. Jeni njohur nje here dhe keni shkembyer numra telefoni.
Nuk keni folur me shume se pese minuta, po keni lene takim.
Si silleni ne takim?
Ignore List: Den Bossi
S'kam c'te tham shum per takimet se nuk kam shume eksperience te tilla.Vajzen qe dua e takoja perdite se e kisha ne shkolle.
Pastaj e ftova te dilnim bashke.Isha i qete e shume i lirshem pasi e njihja mire dhe me njihte.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
zombi, une nese do takoja dike qe kam fol vetem 5 minuta, shof si sillet ai, jo si sillem vet :P...zakonisht me pelqen me shume te degjoj sesa te flas. Sepse meson me shume per ate person. Ka shume njerez qe e teprojn ne takimin e pare, ta thone historin e jetes se tyre per 5 minuta. Smund te fitosh konfidenc me nje te panjohur. Ne takimin e pare duhet te flitet per gjera te pergjithshme. Asgje personale. Edhe e dyta qe takimi te behet interesant dhe terheqes, duhet ti besh sa me shume pyetje, qe te tregosh interes tek personi qe ke dal ne takim, pra ti lesh pershtypjen se do te mesosh per te, sesa te flasesh vetem per "veten"..mund te jesh modest, por ajo fjala "une, une" kalon ne mburrje:P..edhe kete e theksoj sepse cunat e teprojn cik duke thene..une kam makin, une kam para, une kam bere kshu, une ashtu..be yourself! thats it.Postuar mė parė nga Zombie
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
Juve vajzat e forumit silleni keshtu? aha. te habisni me cfare keni lexuar por ne jete reale nuk jeni aq konfidente. ketu ne forum ndiheni te lira. ne realitet aha jeni "te urta"
Varet cfare karakteri do kishte ajo goce , varet nqs do piqeshim ne muhabet
Normal me nje goce qe del per here te pare ne fillim nuk do hapesh , pastaj ne muhabet mund te thoni gjera qe si keni thene as me nje goce qe keni dale me qindra here . Kshu qe varet karakteri i partneres.
Une per veten time do sillesha sic jam sjelle gjithmone (Si Kafshe)![]()
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Une per vehten time sillem rreth vendit te takimit, hahhahahah
Varet nga personi qe do te takoni dhe relaksimi qe ai/ajo mund te sjelle ne takim.
Nese eshte nervoz/nervoze atehere nuk mund ta besh vendin vend, ne te kunderten gjitheçka ehste fare normale.
Une e di se me jane djersitur duart ne takimin e pare dhe vec sa nuk me kane rene librat nga duart hahahhahahahh
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
S'kam patur kurre takime te tilla,as qe kam pranuar ftesat e nje genri te tille,me nje njeri me qellim per te patur nje lidhje me vone.C'do gje ne jeten time ka ndodhur rastesisht me njerez qe kam njohur mire me vite.
Kam vetem nje limit: qiellin!
LOL, shume teme e forte kjo.
Si sillemi? Shume e thjeshte, indiferent pese minutat dhe pastaj direkt ne teme. Bej shaka, se s'para me ka rene rasti per takime te tilla.
Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!
Varet nga lloji i takimit,une jam e mbytur ne takime pune,po nese personi me intereson perpiqem te flas sh.pak dhe kompensoj duke e shikuar intensamente ne sy
Krijoni Kontakt