si jeni vllezer. ka koh qe mungoj ne forumin Shqiptar kam pas probleme me kompjutrin. dhe tashti qe e rregullova kam qene shum i zene me postime ne internet qe ti mbush mendjen ketyre ne itali qe pavarsia e Kosoves eshte e drejte dhe jo e gabuar. Ktu ne itali ka shum padituri ne lidhje me shqiptaret dhe serbet dhe aleatet e tyre i kan angazhuar shume (Lega nord) qe te flasin keq per kosovaret dhe pavarsine.
me posht po vej argumentet e tyre.
kto thojn qe esh kunder ligjit 124 te OKBS-e pavarsia e kosoves dhe qe eshte dicka e rende dhe e papare ndonjehere...u hap vazoja e pandores...efekt domino... bumerang....rrezik del fondamentalismo mysliman.. e budallalliqe te tjera.
ja si u pergjigja une disa prej tyre:
nuk eshte hera e pare qe jepet pavarsia e nje populli si kosova.
ne 2002 u njoh pavarsia e "Timor Est"nga shteti indonezinan.
1. pse spanja, qipro, greqia, rumania, rusia, etej e pranuan "Timor est" te pavarur nga indonezia ne qofte se kishin probleme me pakicat kombetare ?! dhe pse nuk pranuan te njohin kosoven jo ??!
2. pse nuk protestuan gjithe kto gazeta dhe siti web kunder pavarsise se "Timor est" ?! por kunder Kosoves po, pse ?!
3.pse su fol fare ne media per efekt domino, bumerang apo vaso di Pandora... ?!
4. pse su kujtuan serbet e banja lukes te protestojne, basket ne spanje, turqit ne qipro, lega nord ne itali eteJ..?!
5. a nuk jan njesoj te dyja ?!...
meqe kosovaret shumica jan myslimane dhe jo kristiane nuk e meritojne si "Timor est" ( qe jan kristiane ) pavarsine nga serbia ?!
ju lutem shume qe te me jepni shpjegime
hiqni syset e fondamentalismit kristian dhe shikoni me paanshmeri problemin e kosoves sepse jane nje popull antik dhe i vuajtur qe ka nje histori te lashte
dhe mos e krahasoni me lega nord apo scocia sepse eshte si te krahasosh henen me diellin sikur me krahasu serbet me ingleset qe kan nje tjeter demokraci...
Krijoni Kontakt