Close

Rezultati i Sondazhit: A ju pelqen flamuri shtetëror i Republikës së Kosovës

Votues
334. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shumë

58 17.37%
  • Pak

66 19.76%
  • Aspak

210 62.87%
Faqja 6 prej 42 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 413
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Eshte e keqja kur dikush tjeter te cakton simbolin tend kombetar, mirepo e mira eshte se pasi disa vjetesh mund te ndodh ndonje reform dhe flamuri ndryshohet, mos edhe bashkohet me ate te Shqiperise, pasi papritmas vendose dhe arrihet mareveshja e bashkimit te dy trojeve shqiptare
    Eshte nje e keqe te cilen pak a shume e zgjodhen edhe vet kosovaret. Kur filloi lufta ne Kosove, pjesa me e madhe e meshkujve (s'po i quaj burra) u fshehen pas grave te tyre dhe mbushen kampet e refugjateve gjithandej, ne vend qe te mobilizoheshin e te luftonin ne UCK. Kur te clironin vet token e tyre s'do i detyronte njeri te vene keso flamujsh.

Gjithsesi, sa kemi mbjelle aq do korrim.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    A ju pelqen flamuri shtetëror i Republikës së Kosovës

Aspak ...
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Kur filloi lufta ne Kosove, pjesa me e madhe e meshkujve (s'po i quaj burra) u fshehen pas grave te tyre dhe mbushen kampet e refugjateve gjithandej, ne vend qe te mobilizoheshin e te luftonin ne UCK. Kur te clironin vet token e tyre s'do i detyronte njeri te vene keso flamujsh.
    Po, ke te drejte, por kjo eshte vetem pasoja, nuk eshte i gjithe tregimi. Shkaku qe ndodhi keshtu ende eshte i mjegulluar por jo edhe i panjohur. Shume vullnetar hezitonin te marrin pushken ne dore kur degjon emra te ndryshem, kur degjonin ngjarje te ndryshme, kur degjonin per mungese hierarkie te mirefillte e shume gjera tjera jo-ushtarake sic ishte edhe ndarja ne dy frakcione qe kishin infektuar rradhet e ushtrise.

Ka shume njerez me pervoje e grada ushtarake qe nuk deshironin te udhehiqeshin nga tezaku i kusheririt te gruas se komandantit lokal.

Nuk keni te drejte te i quani te gjithe ata meshkuj jo-burra.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga kiniku Lexo Postimin
    Po, ke te drejte, por kjo eshte vetem pasoja, nuk eshte i gjithe tregimi. Shkaku qe ndodhi keshtu ende eshte i mjegulluar por jo edhe i panjohur. Shume vullnetar hezitonin te marrin pushken ne dore kur degjon emra te ndryshem, kur degjonin ngjarje te ndryshme, kur degjonin per mungese hierarkie te mirefillte e shume gjera tjera jo-ushtarake sic ishte edhe ndarja ne dy frakcione qe kishin infektuar rradhet e ushtrise.

Ka shume njerez me pervoje e grada ushtarake qe nuk deshironin te udhehiqeshin nga tezaku i kusheririt te gruas se komandantit lokal.

Nuk keni te drejte te i quani te gjithe ata meshkuj jo-burra.
    kiniku
    Jam shqiptar dhe une dhe e njoh mire sensin e bajraktarizmit qe kemi ne, por kjo ne asnje menyre nuk mund te merret si justifikim per t'i kthyer shpinen vendit ne nje moment qe okupatori te djeg shtepine, te vret femijet e grate, te masakron lagjen e mundohet te te zhbeje identitetin.
    Ne gjendje lufte, per mendimin tim, burrat e kane vendin ne fushebeteje, pervec rasteve qe perjashton mosha, semundjet ose paaftesite e ndryshme. Gjithe burrat tjere te moshes ushtarake, te afte per te kapercyer fusha e male ne kembe, te afte per te rrahur gjoks ne TV lokale per ikjet e tyre fushave e maleve, eshte dashur te luftojne. Grate, pleqte dhe femijet duhen te strehohen. Tani s'i quaj dot pleq sepse kam takuar me mijera te tille neper kampet e refugjateve kur kam bere regjistrimin e tyre per UNHCR, s'i quaj dot femije sepse femijet dallojne shume nga ata. S'i quaj dot as gra, sepse kishte dhe gra me te fuqishme se ata.

Burreria nuk matet me b**e por matet me trimeri. Ata ishin meshkuj - jo burra.
    Ja ku e marr te drejten t'i quaj ashtu si i kam quajtur.

Per me teper mbi keto, mund te hapim nje teme tjeter dhe te diskutojme mbi "burrat" qe i kthyen shpinen vendit te tyre e ia lane okupatorit serb ta shkaterroje.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    me qenese kemi qene te detyruar te ndrrojm flamurin shtetror une mendoj se nuk eshte edhe aq i papranueshem flamuri iri i shtetit te kosoves.flamur kombtar mbetet ai kuq dhe zi.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Une jam prej Tropoje, por ky flamuri i ri i Kosves, jasht mase po me pelqen, Zoti ja dhasht te maren flamurit me te ri ne bote, dhe te gjith ne e gezofshim.

Flamuri ma i mire ne bot, me duket per momentin, sidomos kur e di sa kan vujt KOsovaret per kte flamur.

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Aq sa i pelqen kosovarve. me pelqen dhe mua.GEZUAR LINDJEN E FLAMURIT.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-02-2008
    Vendndodhja
    Uskana Ilire
    Postime
    781
    Flamuri i ri i Kosovës është i imponuar. Për këtë arsye le të mbesë !

Përndryshe, Ditën e Pavarësisë së Kosovës, është dëshmuar hapur se shqiptarët në kontinuitetin e shekujve kanë një flamur dhe me të i festojnë edhe festat e mëdha kombëtare, edhe tragjeditë !

Sidoqoftë, flamuri i shtetësisë së Kosovës, është i këtyre rrethanave !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2008
    Vendndodhja
    Tek Iliret !
    Postime
    62
    Un skam naj gje kundra keti flamuri qe eshte i gjithe kosovarve pra shqiptarve , serbve , romve , goranve , egjyptianve , turkve ... por kam problem nra se SHQIPTARET e keti vendit do te indentifikohen me kete FLAMUR , MARRE TE KEN ! FLAMURI I CDO SHQIPTARIT ESHTE E DO TE MBETET , FLAMURI KUQ E ZI !

RROFTE SHQIPERIA ETNIKE E PASTER E BARDHE EDHE 100% ILIRO SHQIPTARE !

Besimtar Musliman Maska e **tesa**
    Anëtarësuar
    08-11-2007
    Postime
    8
    esht flamur koti po ajo ngjyra e verdh e ka shemtu edhe me shum mua s'me ka pelqy hiq
    "E,pa dyshim se pas vështërsis vjen lehtësimi.Vërtet, pas vështërsis vjen lehtësimi"El-Inshira5-6

Faqja 6 prej 42 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Kushtetuta e Kaçanikut, themelet e shtetit shqiptar në Kosovë
    Nga SkyThinks në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  3. Shpërthen dhuna ndëretnike në Kosove
    Nga mitrovicalia_81 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26
  4. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •