Close

Rezultati i Sondazhit: A ju pelqen flamuri shtetëror i Republikës së Kosovës

Votues
334. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shumë

58 17.37%
  • Pak

66 19.76%
  • Aspak

210 62.87%
Faqja 13 prej 42 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 413
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Me Kall Flamura Nuk Esht E Dukat Por Me Mbrojt Esht Trimri E Ne Kemi Qa Te Mbrojme Kemi Flamrin Kuq E Zi
    E Ky I Kosoves Me Minoritete Hiqqqqq Spo Ma Kana Po Nejse Kom Drejt Se Un Jam Shqiptar Po I Kom Do Vllazer Ne Kosove Jan Shqiptar Po Tash Kosovar Po Thojn Sa Ironi Kosovar Shakau Kosovar Shqiptari Si Kur Para Disa Vitesh Ne Perendim Ne Nga Kosova Na Quajshin Yukosloveni Pastaj Kur Kapitolloj Kjo Far Jugosllavia Na Quajshim Shtetas Serb Ktu Esht Problemi O Vllazen Shqiptar
    Ne Derdhem Gjak Per Kosove E Serbet Fituan Te Drejta Me Shum Se Ne Shqiptaret Gjysa E Teritorit Nuk Kontrollohet As Nga Qevweria E Kosoves As Nga Kta Te Unmikustanit
    E Ne Po Qesum Petlla Ne Uj

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Mogli

Citim Postuar më parë nga Mogli-- Lexo Postimin
    As mua nuk me pelqeu shume por vetem pak..
    Vrtet nuk ka ngjashmeri me flamurin tone por mos harroni se kosova eshte nje rast 'UNIK' dhe kjo ishte nje zgjidhje e drejte sipass meje.N.q.s do te ngjante me flamurin tone,atehere sigurisht qe do te kishte me shume probleme dhe me shume nxitje per protesta nga nacionalistet serbe..
    Gjithsesi Kosovaret e kane ne zemer flamurin e VERTETE Shqiptar 'KUQ E ZI'
    SA IPERKET SE KOSOVA ESHT RAST UNIK
    JU THUANI SE NESE FLAMURI DOTI PERNGJANTE ATI KOMBETAR DOTI NZISTE NACIONALISTET SERB
    JO VLLA IDASHUR POR NE KEMI UDHHEQJE ANTI KOMBTARE SI NE KOSOV ASHTU EDHE NE SHQIPERI
    E NE DOTI KEMI PASOJAT MA VON NGA PAKO E Z AHTISARIT
    E SERBIA QENDRIMIN NDAJ KOSOVE KURR NUK DOTA NDRYSHOJ
    PER KET NE DUHET TE BINDEMI SI SHQIPTAR E JO TE KEM NOSTALGJI KET NUK POTA THEM TY ZOTRI MOS KEQ KUPTO PO DISA NE UDHEQSI TE KOSOVES SE KA TE ATILL DOTE DALIN HAPUR SHUM SHPEJT
    SI KUR QE KA NOSTALGJII PER ISH JUGOSLLAVIN APO EDHE PER TITON
    E KTA PISA DUHET TI LARGOJM NGA SKENAPOLITIKE KOMBETARE
    LUFTEN E BEJN TRIMAT E LIRIN E GEZOJNE PISAT

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Zbulohet skandali per Flamurin e Kosoves!

Ne parlamentin e Kosoves ishte parapae qe t'dalin tri propozimet e para,dhe Parlamenti te zgjedh njerin prej tyre!

Por Hashimi 3 dit para shpalljes se Pavarsis,ket flamur qe eshte tani,e bekon n'krye ne veti dhe e qin n'Turqi me kep(arnu).

Keshtu qe Hashimi e ka zgjedh ket flamur pa imponimin e askujt,por me deshiren e vet dhe t'atij qe iu kishin pas dasht 10 mij euro,e qe ne fund na doli qe pikerisht ai ishe luftetar i UCK-s.

Qfae turpiii o zot!

Fierak 100% Maska e Ujku'80
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    584
    Do me pelqente me shume sikur ne brendesi te vet te kishte dhe simbolin tone kombetar...
    Liberté, égalité, fraternité

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Sa per flamur shteterore,le tia fusin edhe nje gjel deti,nje hut a nje peshk.Une ne shtepi mbaj vetem nje flamur:ate qe gjithmone e kemi pasur,ate per te cilin na ngrihet gjaku ne vena kur e shofim duke valuar.

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Sa per flamur shteterore,le tia fusin edhe nje gjel deti,nje hut a nje peshk.Une ne shtepi mbaj vetem nje flamur:ate qe gjithmone e kemi pasur,ate per te cilin na ngrihet gjaku ne vena kur e shofim duke valuar.
    Plotsisht jam me mendimin tend

vetem Kuqqq e Ziiii sagje tjeterrr
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Aspak, eshte nje flamur loder. Por kur nuk vendos populli çte besh, Kosoven e qeverisin te huajt dhe ata e zgjodhen kte flamur e jo Kosovaret.

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Flamuri i shqiptareve vec dihet, ama duhet pranuar realitetin, se dy shtete s'mund t'i perfaqesoj i njejti flamur. Nderkaq, flamuri si dhe kushtetuta ne teresi e Kosoves, jan te perkohshme. Gjithcka do te ndryshoj me kohen, sidomos menjeher pasi t'i fusim te dyja kembet ne pushtet, meqe tani per tani qendrojm vetem me njeren kemb, ndersa tjetra esht e nderkombetareve..........po flas pas 20 vjetesh......do e shihni dhe vet ju; nje referendum kunder dhe u nderrua flamuri...e skhu me radh....
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Une votova "Aspak" per disa arsye, te cilat i kam permendur kalimthi neper tema te tjera. Fjala kyce e flamurit te shtetit te ri eshte "minoriteti". Edhe Shqiperia ka te njejtat statistika me Kosoven, per minoritete te ndryshme, por flamuri jone paraqet kombin, jo minoritetet. Per me teper, yjet jane te barabarta. Statistikisht kjo eshte e papranueshme. Mbi te gjitha, ngjyrat i pershtaten flamurit europian. Kjo eshte dicka tjeter e papranueshme, sepse nje flamur duhet te perfaqesoje nje komb, jo nje organizate. Dhe, fjala kyce e gjithe kesaj eshte pikerisht "kombi"...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga _PDK_ Lexo Postimin

Kur Familja Adem Jasharit e ka pranue ket Flamur

ketu disa antar ne vend te urimit per Shtet e Flamur nai derguan keto urime:
    A vetem Familja Jashari qe e ka pranu ket flamur edhe tashi esht i mir aaa mos paten deshir me shenu ne Flamur aty Familja Jashari apo Drenica???? leni kto pullavra se nuk esht vra vetem familja jashari ne ks jooo jooo po ka shum shum familje tjera edhe mos fol palidhje tjeter her oki nuk kam asgje kunder familjes jashari mirp0 nuk e shlirun vetem ata kosoven po te gjith viktimat qe ran dhe qe derdhen gjat ata e shlirun kosoven.
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Faqja 13 prej 42 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Kushtetuta e Kaçanikut, themelet e shtetit shqiptar në Kosovë
    Nga SkyThinks në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  3. Shpërthen dhuna ndëretnike në Kosove
    Nga mitrovicalia_81 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26
  4. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •