hahahaha lene mo se ja kishim nis per bukuri...po ku te lejn kto moderratoret ton te vdesesh mor aman
na dun shum
![]()
hahahaha lene mo se ja kishim nis per bukuri...po ku te lejn kto moderratoret ton te vdesesh mor aman
na dun shum
![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Mir se na ke ardh bebushe (:bebushja : Pershendetje Elbasani
Bab Si Te Kam Ty?besoj Se Me Mire Nuk Behet![]()
mir mir nuk qahemi nai her ne
rehat, ty mir tkam me shendete(:
ajd ja kalofsh sa ma mir ketu yllo (:
PS: Pershendetje Tgjithve n'vecanti birin jack daniles (:
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 10-10-2008 më 14:50
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
sa me ka marr malli per elbasonin qe i morrsha t'ligat i morrsha
pershendetje elbasani ta geozni sofren shpresoj te mos e kete shkruajtur dikush tjeter se do dukemi si kopjace se nuk kam nerva me i lexu te gjitha postimet hajt tung kalofshi nje nate sa me te bukur
Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.
Oscar Wilde.
snake, ckemi patrriot mir tkam?!
lere mos ja vin re kingut se piu icik shpar ai dhe se paska mbajt dot dopjen qe i dhash un
ajde shnet lale (:
dhe mos pi shum se do na ikesh dhe ti si kingu re hahahahahah
Mir se erdhe dhe ti ja kalofsh sa ma mire neo (:neomatrix : pershendetje elbasani ta geozni sofren shpresoj te mos e kete shkruajtur dikush tjeter se do dukemi si kopjace se nuk kam nerva me i lexu te gjitha postimet hajt tung kalofshi nje nate sa me te bukur
lin'ja t'ligat elbasanit se pa ato sdo kishte lezet^shiu^ : sa me ka marr malli per elbasonin qe i morrsha t'ligat i morrsha
ja gezuar shiu (:
bafshit qef tgjith sa jeni (:
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Mirmrama sofra!
Ja keni shtru me raki eeeeeeeeeeeeeee....Mir e keni,ashu ka lezet tqahen hallet,bashkarisht me goten ;p
E keni problem ta baj gzuar me ju,po me limonate,se un se maj rakine![]()
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt