Ela dhe una ....me ju pershendet o ELBANSOLLINJ kudo qe jeni......te jeni gjithmon te bashkuar........baba po rakin ku e ti mor
....se vetem birre ke nxjerr aty.........iiiiiiiiiiiiiii sa kernac qe je more dhe une te dija doreleshuar
![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
moj po sta ka fajin baba ty se ti vjen me vonese mbaroi rakia per sot![]()
Po cte bej une kur kam pune me vonese do vij.....ska gje le mos te jet baba je ti apo nuk pret njerez ti
...hemo se te kam
do na japesh ndonje got apo jo...se baba na e jep neser rakin....se eshte zemer mire ai ...hahahahah
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
o RSHP, po qenke i pashpirt mo lale, un sa po pija kafen e mgjesit ktu te puna ti vete mkujton pilafin e elbasanit e goten e rakise........ku di gjej un ato nimen me lale ctu desh ty qe mi kujtove
BaBa, flm per mikpritjen lale te uroj gjith te mirat ene qef bafsh.
edhje ju te tjeret qe na keni nderu e keni marr mundimin te na uroni e tna pershendesni gjithashtu ju uroj te bani sa me shume qef...........jo per gja po iher jetojme
gjith te mirat te gjithve
Pershendetje sofra jon ma kampjon
po he ca bani ju mysafira e patrriota mir ja kaluat sot ?!
ca bahet me pun me halle mir keni qen (:
PS: goca bules, rakia pihet nga afer ketu birr nxjerr baba LOOL
rri mi dreq se je mire me birra LOOL
se ka vajt rakia bmw ketu ku jam un 40-eu kilja o ba keq yllo :P
jo trransporti ane po kne e kupton vet ti LOOL
Ajd bafshit qef o njerez te mir (:
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 07-10-2008 më 16:01
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
hajde pini nga nje gote![]()
kingu, goten spo e shohe une
kshu qe po marr shishen , ju ngel hatrri ju
ajd gezuar spo e pi me funde se o shum do ruj dhe icik per neser LOOL
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
hahahaha mor baba po pse more me raki te turkut po na genjen ku e ke rakin BMW....nuk na genjen kollaj jo,po nuk na dhe raki BMW do te heci ters me interin ,qe kshtu ki kujdes
![]()
Krijoni Kontakt