Ti larte ketu kemi qene ne re![]()
Hajde mire se ju gjej te gjitheve![]()
Ehu po ku ka si Elbasani mer aman.Pa ofendim per miqte gjithmon.Pershendetje te gjith bashkepatrioteve te mi jeni te gjith Kampione.Urime per tigrat verdheblu![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Helloooooooooooo sofra, mirese ju gjej.
BaBa si te kam???? Ke hum fare, ke te fala nga palma lool
ThE_DaRk_NiGhT ç'deshe me ket foto re se na fute nepsin me ik ne stadium, apo nuk isha dhe une te ultrasit te kjo ndeshje![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga milanistja_el : 26-03-2008 më 07:01
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Mir se tgjeta kingo, mir tkam re si ja kaluat per diten e veres se un der ne 5 te mjezit spat u bana (:
milaniste vetem se ke than ke te fala nga palma hyra ta dish
si tkam yllo si ma ke kalu mir, un jo humba i humbur jam spara hy shum ne virtual e kam rradhu iher ne muaj rri 1 or dhe cohem si me terezi iki se me shum se 1 or srrihet ne virtual (:
Ajde shnet e pare te gjithve o Patrriota ja kalofshit sa ma mire
Ec aty Elbasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnni
PS: se harrova Respekte te vecant per Apostolin dhe birin tim jack daniles , ju vjen i dopje ju dyve visto e keni (:
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 02-04-2008 më 06:48
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Pershendetje te gjithve pa perashtim![]()
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Pershendetje sofra, pershendetje Jack_Daniel's, mirese erdhe mbylle deren se do shofim televizor ime, s'dum vizita looool
BaBa mos me fol ma se jam melxit me ty, s'ke tulp cunin e pershendete dhe gocen jome pershendet ime, po per denim me jep 2 arka me birra se du te bahem tape se vetem kshu s'kam turp te te rraf
Ene duku nai here ketej nga forumi se po te dalin kalamajt nga duart leni ato ishullistet se s'i gjen gja.
/me slaps BaBa me tave fergese surrat qe t'i dali gjumi
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Te gjith boten te shetisesh nuk gjen si Elbasani jone i bukur.I pershendes gjith bashke patriotat e mi edhe miqte![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Hello PPl ca bani juve ku i kam elbasanllite ketu une po ai baba qe mahet si ma i miri ku eshte ta thyj ne mest e dini ju qe ai iku ne greqi se kishte frike nga une se i thashe do takohemi e gjith ishte per te me shmangur mua hahahahahaha :P hahahaha
* Fightingh for peace it's.. like fu..king for virginity.!!
Krijoni Kontakt