Close
Faqja 8 prej 70 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 696
    Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    [B][COLOR="Blue"][SIZE="4"]puc gocen dhe birin tim nqs se shofin postimin :PPPPPPPPPP Firma BABA.
    Ueeeeeeeee kush na erdhiiiiiiiiiiii BaBa mile se erve re puccccc tullen nga goca

Si te kam??? Na ke tha syte, mos mungo kaq shume se as me qera nuk na e moren sofren... ka fillu mos vine ma as vizitoret as elbasanllinjte

Kujdesu per veten se te theva ne mes ok???? E do Zoti Sala e mbaron shpejt ate porosine qe me the te veshi qe te vish shpejt ne Elbasan hahahahahaha.

Ps. Se harrova.... Urime per fitoren e Interit na ke i arke me birra borxh me na qeras te ndermarrja
    Ndryshuar për herë të fundit nga milanistja_el : 20-05-2008 më 16:13
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Ueeeeeeeee kush na erdhiiiiiiiiiiii BaBa mile se erve re puccccc tullen nga goca

Si te kam??? Na ke tha syte, mos mungo kaq shume se as me qera nuk na e moren sofren... ka fillu mos vine ma as vizitoret as elbasanllinjte

Kujdesu per veten se te theva ne mes ok???? E do Zoti Sala e mbaron shpejt ate porosine qe me the te veshi qe te vish shpejt ne Elbasan hahahahahaha.

Ps. Se harrova.... Urime per fitoren e Interit na ke i arke me birra borxh me na qeras te ndermarrja

rri oj goce mos i kujto birrat se shef kjo llupsja Crazy_Girl, dhe na i ha shishet e birres LOOOOOL

arken do ta ipja un ty dhe pa fituar interi se tkam goc sederile :P (me gjith ate rrofshe per urimin je shum trendy) lool

kur tvi jo birre po tavoline do jet e gjith e jotja LOOL

do gja ma jopo fol LOL

ika ika yllo se mos vjen nai tjeter e smle me ik LOOL

ajde te fala te gjithve mi baj milaniste dhe kape palmen iher per qafe se na mori malli na iku xhani LOL
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

DuRrSaKe Maska e Elena__Dr
    Anëtarësuar
    28-11-2007
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    252
    mromaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa milanistja_el pucccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc xemla weeeeeeeeeeeeeeeeeee paska ardh ene BaBa kisssssssssssssssssssssssssssssssssssss interistoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    ♥I love INTER♥

Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga Elena__Dr Lexo Postimin
    mromaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa milanistja_el pucccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc xemla weeeeeeeeeeeeeeeeeee paska ardh ene BaBa kisssssssssssssssssssssssssssssssssssss interistoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    io sono interisto kissssssssssssssssss elena dr mir tkam yllo ajde bafsh qef ne sofren Elbasanse, pi nai gja mos rri kot se na ofendon :P

puc puc te dyjave

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga Elena__Dr Lexo Postimin
    Elena__Dr pucccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc ccccccc motla muve milaniste kam shumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee xhannnnnnnnnnnnnnnnn. Mirese erdhe ketu te sofra. E sheh moj, sa vjen BaBa gjallerohet sofra... lum ne per baben qe kemi, yv bote
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    hajde na qitni nai bmv se u mytem tu pi grapa.
    psh. te gjitheve

eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anëtarësuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anës detit i palarë,Anës dritës i paparë,Pranë sofrës i pangrënë,Pranë dijes i panxënë!
    Postime
    216
    Mrama sofra ime e dashur , si ja keni kaluar, me shendene mire keni qene? Nje pershendetje per te gjithe ju!

Ps: O BaBa ke fillu pune si hekuraxhi ti re qe ke pas probleme me hekurat
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brûle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-même, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    56
    jemi jemi te embel (AMEL) ne elbasanllinjte se kemi sekrete qe na i ka lane zoti, jemi shume dashamires e nuk i kemi shume qejf katnaret, po ca ti bajm gjera qe ndodhin
    FORZA ELBASANI NGA MILANO

eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anëtarësuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anës detit i palarë,Anës dritës i paparë,Pranë sofrës i pangrënë,Pranë dijes i panxënë!
    Postime
    216
    MJeSi Patriotë dhe Patriote dhe ju miq te sofres tone te dashur! Kalofshi nje dite dhe nje fundjave super!
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brûle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-même, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Postime
    4,061
    Pershendetje te gjithve Sofra, si ju ka BABA, ju mir ja coni me jeten ca thot Elbasani andej se na ka marr malli na u shkri fare ky xhani

PS: O Seven, o cun me nam a e ke puth nai cik palmen re :PP

seven ca bahet ane apo sic ka qen me te shtyme, ajde te fala o konviktor lool dhe te fala baji ane kush spyt LOOOL

Ja kalofshit mir te Gjith Bujrum ne Sofren Tone se o Sofra ma E amel qe ndodhet ne shqipri ka buk e kryp per te gjith ketu smbaron as dhe nje here (:

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    hajde na qitni nai bmv se u mytem tu pi grapa.
    psh. te gjitheve

vetem se je ateist po ta jap i dopje raki bmw

ajd gjak e dhjam te bafte dhe rrofshin ''Ateistet''

Firma BABA.

Faqja 8 prej 70 FillimFillim ... 6789101858 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Elbasan, lind foshnjë me gojë ujku
    Nga BARAT në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 20:09
  4. Protesta e komuniteteve fetare për kthimin e pronave
    Nga King_Arthur në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 14-08-2006, 18:05
  5. Vdiq nje lypes ne Elbasan...
    Nga Kallmeti në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-02-2004, 22:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •