Mir se ju gjeta Elbasani, nje sofer me miq plot, hajde nje dolli per t'gjith Gezuar..
![]()
Mir se ju gjeta Elbasani, nje sofer me miq plot, hajde nje dolli per t'gjith Gezuar..
![]()
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
Hello te gjitheve. Ca bani mer patriota mire jeni? Kush do ca ballakume se jam velit shum :P Hajde shnet e pare all Bye
o moderatora te nderum po pse na e perjashtoni baben aman
tigri te presim te rikthehesh
p.s per sa kohe eshte perjashtimi
JO SEKS PARA MARTESE
Tigro na lajmero kur te futesh ,se plaka hahaha nuk shef mire .
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
milanisteeeeeeeeeeee ku je ti ylli
JO SEKS PARA MARTESE
Ncncncncnc si perhap panik kot ky ca ke reeeeeeeeeeeeeeeee, te kam hang bukennnnnnnnnnnnnn, rri shejtano se do te ngel ne dore s'do me marri njeri pastaj. Mu kshu tek s'po me marrin jo me femije nga mrapa hahahahaha.
Hugsssssssssssssssssssssss yvo dhe hajdeeeee se du birren qe ma ke borxh, do e pime te stolat te palma![]()
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Mrama patriota, si ju kam? Uroj te jeni sa me mire kudo qe jeni.
Ps. [era] puccccccccccccccccccccccc hajde se po haj nje zup ime, kam dhe nje per ty![]()
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Mroma Elbasani ...si jeni ore mire???
Nje pershendetje per te gjith elbasonllinjt e forumit
Pershendetje dhe per era..... dhe per Tigrin_Elbasanit qe na e kan çu ne internim te perhershem![]()
Grupi po per mu mi ke ndonji zup....se me ka mor malli me honger ..te pucccccccccccccccccccccccccc fort ...ma puccccccccccc edhe binjaken nga ana ime![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Pershendetje patriota mir jeni ???
po ky byrazeri im ku ka shku ky baba ???
ja kalofshit mir te gjithe nga une bani naten![]()
Krijoni Kontakt