Close
Faqja 10 prej 70 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 696
    Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Pershendetje patriota

Si po kaloni mire

Ciao
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Persh Patriote Elbasanlli
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anëtarësuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga SeveN Lexo Postimin
    Ketu je ti re beleg
    Kush flet per parazitizem ti?? Kjo eshte e bukur?
    Ke per te ngel re, ske per ta marre patenten!
    Ueeee edhe kte ma the re ? ptu mos e bafsh piken e hajrit Beleg dreqi hahaaha .
    Jufka ime ...

eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anëtarësuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anës detit i palarë,Anës dritës i paparë,Pranë sofrës i pangrënë,Pranë dijes i panxënë!
    Postime
    216
    Citim Postuar më parë nga KaLajsi Lexo Postimin
    Ueeee edhe kte ma the re ? ptu mos e bafsh piken e hajrit Beleg dreqi hahaaha .
    E re se shaka bana, qe do te thote thashe gjysmen e te vertetes .Mos e vrit menjen po he se ke dhe dy here te tjera! Vetem pergatitu mire se duam birre une dhe ShoCk!
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brûle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-même, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anëtarësuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga SeveN Lexo Postimin
    E re se shaka bana, qe do te thote thashe gjysmen e te vertetes .Mos e vrit menjen po he se ke dhe dy here te tjera! Vetem pergatitu mire se duam birre une dhe ShoCk!
    Po re as qe bahet fjal , ej o Beleg po un birren e jap kot re e jo ma per kesoj gjanash , ke keshtjella do e pim , edhe tju mesoj ju te dyve se si i jepet makines , se jeni shofera gushti
    Jufka ime ...

Po re as qe bahet fjal , ej o Beleg po un birren e jap kot re e jo ma per kesoj gjanash , ke keshtjella do e pim , edhe tju mesoj ju te dyve se si i jepet makines , se jeni shofera gushti
    Te keshtjella nuk e pi une e lale se e kam inat ate vendin atje edhe per ma teper qe as du me e pa me sy. E pijme me nai ven tjeter!
    Sa per kete shoferin e gushtit kujdes i cik ti se me duket se je ti ma afer Gushtit se une . Merre ti njehere po kujdes mos ngel provimin e pare se te bie direkte ne koke qe ta marresh ne Gusht. Hajt suksese edhe e marrsh sa me shpejt lale.

Edhe pse ma kishe vane ate foton atje me breke, ashu me mendon ti mua mer kokzi . S'po ve asnje foto per kundersulm se pastaj qan ti .

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anëtarësuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga ShocK Lexo Postimin
    Te keshtjella nuk e pi une e lale se e kam inat ate vendin atje edhe per ma teper qe as du me e pa me sy. E pijme me nai ven tjeter!
    Sa per kete shoferin e gushtit kujdes i cik ti se me duket se je ti ma afer Gushtit se une . Merre ti njehere po kujdes mos ngel provimin e pare se te bie direkte ne koke qe ta marresh ne Gusht. Hajt suksese edhe e marrsh sa me shpejt lale.

Edhe pse ma kishe vane ate foton atje me breke, ashu me mendon ti mua mer kokzi . S'po ve asnje foto per kundersulm se pastaj qan ti .

Hahahahahaahahah ti baj ca te duash , por mos harro un sms si kam fshi i kam akoma ne cel dhe me 2 mendje jam ti fus apo jo , kshu qe kam hall se do qash ti pastaj hihihihihihihhi . Jevg ,koks zi ,beleg ,torrollak milet lol .
    Jufka ime ...

Seriozi Maska e Cun_Serioz
    Anëtarësuar
    19-01-2008
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    58
    ome qekena bashku kto pijedashesit e elbasonit ktu eee ju prsh tgjidhve vecanerish ket shock ene ket kalajsi respekte 1-sha
    Jam i vogel se njoh friken,rritem trim per republiken !!

Anëtarësuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anës detit i palarë,Anës dritës i paparë,Pranë sofrës i pangrënë,Pranë dijes i panxënë!
    Postime
    216
    Ue kush flet ky qe as ka per ta marre patenten fare
    Mire e ka ShoCk e pime ne ndonje vend tjeter birren po jo se sme pelqen si vend po vetem se kam frike se do na rrezosh dhe sdum qe te na pagush dhe leket e spitalit pastaj .
    Respekte all goca, cuna, gra, burra, plaka dhe pleq!
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brûle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-même, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

Anëtarësuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    216
    MJeSi te gjitheve! Akoma sju ka dale gjumi re pijanece, late nam late!
    Kalofshi bukur te gjithe!
    Ju pershendes me nje kenge qe sju pelqen!

Faqja 10 prej 70 FillimFillim ... 891011122060 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Elbasan, lind foshnjë me gojë ujku
    Nga BARAT në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 20:09
  4. Protesta e komuniteteve fetare për kthimin e pronave
    Nga King_Arthur në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 14-08-2006, 18:05
  5. Vdiq nje lypes ne Elbasan...
    Nga Kallmeti në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-02-2004, 22:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •