Close
Faqja 14 prej 73 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 728
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2006
    Postime
    21
    salut babybell t en ligne a ce que je vois

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2006
    Postime
    21
    au fait desole pour le don pas pu l envoyer a temps car j ai un metier qui n est pas facile et donc jamais chez moi mais si il y a d autres alternatives fais le moi savoir...

Pershendetje patriota qe banoni ne Frons

C'fare behet andej aman, se peng me ka ngel te vij nje here ne France.

Hajde ka ndonje vullnetar ketu te na mari andej, po ne menyr te ligjshme ama (me skaf)

Ju pershendes!
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

Animateur Maska e kosti_fr
    Anëtarësuar
    19-04-2005
    Vendndodhja
    Bx=Bordeaux FR
    Postime
    17

Angry

Citim Postuar më parë nga babybell
    ciao kosti fr. besoj se me e shumta eshte thene ne mesazhin me lart. po te duash me ço adresen e-mail dhe te nis ftesen dhe flyer-in.
    desolé mais j'ai pas pu venir !
    pogradecaret.com

Anëtarësuar
    19-04-2005
    Vendndodhja
    Bx=Bordeaux FR
    Postime
    17
    merci franni. alors en fait nous fermons les caisses dans une semaine car il faut faire le bilan et après passer commande aupres des pharmacies. si tu veux, je peux t'envoyer le bulletin de don par e-mail, donc pour ça il faut que j'ais ton adresse e-mail. alors comment ça marche: tu découpes le haut et tu le joint à ton cheque de don (du montant que tu veux) et tu gardes la deuxieme partie du bulletin comme ça t'as une trace du don que t'aura fait. t'envois le tout à l'adresse de l'Asso (Action Solidarité Communication) que je t'enverrai par mail aussi.

a titre d'information, hier ça c'est très bien passé, j'étais trop contente de voir que les gens été trop curieux, trop interessés par l'Albanie et qu'ils ont adoré les "byrek " au fromage et à la viande, les "qofte" et les "sheqerpare" . ils posaient des questions sur comment venir et où aller une fois la bas, et surtout j'étais trop contente de rencontrer des gens qui avaient été là bas et s'etaient precipités hier car trop à fond sur l'Albanie.
    La Provence , journal d'ici sort un article sur l'événement demain.
    Voila, vous savez tout maintenant
    bizes
    Pershendetje, jam kurioz te dij c'fare shkruhej ne kete artikull, nqs ke mundesi mund ta postosh ketu ...
    Kisha dhe dicka tjeter qe besoj se eshte me e rendesishme dhe per te gjithe shqiptaret qe ndodhen ne france...

C'fare mendimi keni ne lidhje me krijimin e nje super faqeje per komunitetin shqiptar ne France, faqe kjo me 2 gjuhe, nje hapesire per forum dhe gjithcka qe mund t'iu duket ju e arsyeshme. Sugjeroj krijimin e kesaj faqeje per ti bere nje prezantim dinjitoz vendit tone dhe per te lene mundesi te metejshme lidhjesh ndermjet Frances dhe Shqiperise. Kush ka deshire per kete bashkepunim mund te me coje nje mp do te jete kenaqesi per mua t'iu jap me teper informacion ne lidhje me idene qe kam!
    pogradecaret.com

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga vana
    Po ndonji tjeter a ka qe te me japi disa informacione pak me te qarta?
    Se me kan thane qe duhet me pasur shume kujdes ne Metropolitan se te vjedhin, nuk e di a eshte e vertet?
    qdo kund vjedhin, qdo kund, kur isha ne amerik ne vitet 90-92-94 .....familja me thonte mos te veshi kepuca te mira , pallto etj se mi hjekin nga trupi...jam quditur...kjo nuk ka ardh ne KS ende por dot vie se policia nuk asht mjaft kompetente per disa gjera e te rendesishmen per mbrojtjen e civileve "por edhe nji gja me ka habitur ne usa dhjet dryna ne dyr te hymjes ...kjo na erdhi edhe neve ..une ne der kam pes dryna nga mbrenda plus alarm....dua te baj gjumin rehat , mos te me .....

qantat po vjedhen kudo keto jan fajet e sigurimit me gjithse ne france asht shum shum efikas me shum se ne belgjik , ke njerzit qe rujn turistat .
    Franca asht vend i bukur per ta vizitu, franqezet thojm se jan mende medhej etj etj Jo vetem se nuk i njofim sa duhet .

Edhe ftoni asht i fort , asht i keq ...normal nese ne fillim kemi mendu qe asht dardh !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

po ktu re ca behet ca frengjisht edhe ca shqip e paskit bere corbe fare hahahaha voila mir se ju gjej frankofone :P

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    pershendetje te gjitheve. aktualisht nuk ndodhem ne france dhe me ka mare malli.

kosti fr, behej fjale per nje fotografi me koment ne gazeten "la provence". titulli i materialit ishte "ZOOM sur Medic'Albania" dhe komenti ne disa rreshta shpjegonte se si kater nxenes te masterit te universitetit tim (me emra) kishin organizuar nje dite aksioni te quajtur Medic'Albania per ti ardhur ne ndihme ketij vendi. Fotografia na paraqiste mua dhe ekipin tim me, ne duar, nje broshure per shqiperine (tiranen me sakte), pjaten e madhe me byrek kutine e mbledhjes se ndihmave dhe nje pako me fasho (a dicka e tille) meqe ishte qellimi i aksionit. spo e njerr foton ketu per arsye anonimati po fundja as kam pasur kohe te skanoj gazeten se ma ka marre mami per ta vene ne kornize

Ciao te gjitheve a bientot

Anëtarësuar
    19-04-2005
    Vendndodhja
    Bx=Bordeaux FR
    Postime
    17

cool

pershendetje te gjitheve. aktualisht nuk ndodhem ne france dhe me ka mare malli.

kosti fr, behej fjale per nje fotografi me koment ne gazeten "la provence". titulli i materialit ishte "ZOOM sur Medic'Albania" dhe komenti ne disa rreshta shpjegonte se si kater nxenes te masterit te universitetit tim (me emra) kishin organizuar nje dite aksioni te quajtur Medic'Albania per ti ardhur ne ndihme ketij vendi. Fotografia na paraqiste mua dhe ekipin tim me, ne duar, nje broshure per shqiperine (tiranen me sakte), pjaten e madhe me byrek kutine e mbledhjes se ndihmave dhe nje pako me fasho (a dicka e tille) meqe ishte qellimi i aksionit. spo e njerr foton ketu per arsye anonimati po fundja as kam pasur kohe te skanoj gazeten se ma ka marre mami per ta vene ne kornize

Ciao te gjitheve a bientot
    ncncncnc pjaten e madhe me byrek lere se me ka marr malli
    me vertet me behet qejfi, per kete artikull qe tregon se ka terhequr sadopak vemendjen e medias franceze...
    nuk e di nqs e ke lexuar propozimin tim qe kam bere ne nje teme me siper ne lidhje me krijimin e nje komuniteti per te gjiteh shqiptaret ne fr me teper per te ndihmuar studentet qe jetojne dhe ata qe deshirojne te ndjekin studimet ne fr, te krijohet nje rrjet miqesor nepermjet nje forumi, per te qene me afer njeri tjeterit...
    bashkimi ben fuqi
    a +
    pogradecaret.com

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    Citim Postuar më parë nga Dorontina
    Edhe ftoni asht i fort , asht i keq ...normal nese ne fillim kemi mendu qe asht dardh !
    je trouve ca tres pertinent comme reflection....

Faqja 14 prej 73 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Si lindi harmonia fetare në Shqipëri?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 27-10-2010, 08:41
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Rexhep Qosja: Të vërtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  5. TOP10 i kinematogarfise boterore
    Nga autori në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 15-06-2005, 10:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •