Kete menyr gjeta qe ato shqiptar qe duan te marrin vesh kete mesazh ta perkthejn dhe ta kuptojn se sa vershtirsi kemi per tu kuptuar....Me mendimin tim e paske harruar shqipen fare...Postuar më parë nga Pashai_A
![]()
Kete menyr gjeta qe ato shqiptar qe duan te marrin vesh kete mesazh ta perkthejn dhe ta kuptojn se sa vershtirsi kemi per tu kuptuar....Me mendimin tim e paske harruar shqipen fare...Postuar më parë nga Pashai_A
![]()
he mo Franni se s'ka gje. shaka bejme...humor francez, lol
Pershendetje La France si jeni ?
neser mbrema ne arte tv 20:00 ka nji emision interesant ndoshta.... per organet e njeriut ....medicina perparim apo biznis , ju vlersoni ket iblis.....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
merci dorontina. bonjour les franco albanais. po nje emision per shqiperine e keni para para disa kohesh ? ishte nje reportazh i "thalassa" te treshi. fliste per problemet e peshkatareve te vlores qe nga ndalimi i mjeteve lundruse me motorr. ma ate rast jepte plot pamje te mrekullueshme nga jugu jone. ajo qe s'shkonte dhe aq, ishte imazhi prej "vendi i te gjitha trafiqeve" qe nuk po na hiqet qafe ketu !!
Salut babybell po une e pash ate emisjon edhe me erdhi shume keq sepse sa her qe flasin per shqiprin vetem gjen e keqe tregojn dhe jo te miren...nuk e di a e ndegjove kur folen per arratisjen e njerzve ne itali ne 91 nuk e shpjeguan si u ndodh kur u hapen ambasadat por e kaluan direkt ke arratisja e njerzve me anije si e si te beshin emisjonin dhe audimaten e tyre...
Salut a tous un jam nji francez me origjine shqiptare joo per gje po duket dhe te pseudoja.Jo se tallem se jam shqiptar dhe elbasanlli dhe kte se lun topi.
Desha vetem te sqaroj ato njerez qe qahen nga franca un desha vetem ti them qe mos te merziten kaq shume se ktu jemi shume me mire se kur degjojm njerezit tane qe kemi ne itali dhe greqi vallaj falenderoj zotin qe na zgjodhi ket rrugen knej.
doja te informoja dhe gjith shqiptaret qe jetojn ne france qe tashme prej shume kohesh clubinternet propozon internet ilimite dhe telephon per 30 euro por ajo qe eshte interesante eshte se telefoni eshte falas me numrat fiks ne franc dhe me 40 vende ne bote dhe nder keto shtete ben pjese dhe shqiperia.
pra sju ngelet gje tjeter veç ta vini dhe ti shkatrroni linjat mos lini komshi pa marre nxirrni mallin sa keni mundesi![]()
Postuar më parë nga francezi
hahahahah goxha ide kjo e club internetit per te bere parrainage....
kush po me ben mua parrainage ??????
jo po ta dini se keni nje muaj falas ju, nje muaj falas un....; te tjerat s'po i them![]()
PS:hajt se nuk dua te perfitoj, fitimet e tjera po ja u dergoj juve.
pogradecaret.com
ce n'est pas si degeulace que ca?C'est degeulace quand meme si on suit ta logique,n'est pas?Va pisser vaPostuar më parë nga babybell
murik c koi ton problème? va te soigner va...et fait attention comment tu parles car on se connait pas et j'ai surtout pas envie de connaitre des derangés du cerveau comme toi. si ta frustration tu peux pas te la garder pour ta bouche je te conseille d'aller voir un toubib et de pas casser les pieds au autres. mais t'es taré toi d'agresser les autres gratuitement comme ça, espece de de trou de balle.
per te gjithe te tjeret: nje manifestim organizohet ne aix en provence, salle du Cèdre, Jas de bouffon me 17 mars 2007 ne ora 14. behet fjale per nje dite eveniment ku flitet per shqiperine ne pergjithesi dhe per problemet sanitare ne rrethinat e shkodres.
perveç stendave te informimit te mbajtura nga shoqatat pjesemarrese, kemi pergatitur nje ekspo me foto , nje stende me specialitete gastronomike shqiptare dhe muzike popullore. ideja eshte qe te mblidhen fonde me qillim dergimin e disa kolive me material paramedical, caritasit ne shkoder.
nqse deshironi mund edhe te ndihmoni me distance: lini adresen tuaj me MP dhe ju dergoj menjehere buletinin e dhurates (edhe shumat simbolike jane nje gjest i bukur). per ata qe duan te dine me shume mund te me kontaktoni me MP.
Salut à tous
Krijoni Kontakt