Te Jetosh Ne Emigracion Nuk Te Le Malli Te Jetosh? Cfar Mendoni Juve?
Te Jetosh Ne Emigracion Nuk Te Le Malli Te Jetosh? Cfar Mendoni Juve?
SHQIPERI ZEMRA IME
menefunt pashe dhe ca shqiptare ne france,
<<<<<<I KORCARE I IC FARE<<<<<<
Pershendetje te gjitheve
Edhe une poashtu jetoj ne France Cannes, edhe Korcar shume bukur i ke pershkruar franqezet..
Kur isha ne Kosove thonim "I have no brain I feel no pain I am french"
Kaq per tani pershendetje
pse kjo teme nuk bashkohet me nje teme tjeter qe vazhdon te jete e hapur : "per shqiptaret qe jetojne ne France" ?
Po si duket ka shum levizje ktu prandaj te bie shume ne sy se ça bahet ne kte teme dhe moderatoret i kalojn perdit perpara qe ta shofin ka apo ska levizje, ka te tjera si kjo apo ska....
Pershendetje shqiptareve qe rrine ne france
U BA CA U BA LENE MA....
lo0ol Banesaxhiu BaBes ku je mer ku je se na mori malli ashtu halli si tka baba ty mer mir tkam car thot fshati ne France lopet delet mir i kePostuar më parë nga ELBASANLLIU
Ajde Respekte iher per Emigrantet ne vecanti PER ELBASANLLIUNja kalofshit mir shnet e pare !!!
Hajde Babe se dhe ti mungoje dhe u mush numri, apo do vin dhe tjere?
Hallall, ma pershet i her Elbasanin se mka marr malli...
U BA CA U BA LENE MA....
Heyy cava tous le monde ?!
O sara ma kopjove temen hebravo bravo ( une sipas moderatoreve duhej qe ta perktheja ne shqip , gje qe s'kisha kohe te perfundoja ) enfin BREF ..
Si ja kaloni , la vie est belle ??![]()
Mirembrema
Une Kam 17 Vjet Ne France Edhe Pak Dite Vjen Viti I Ri <<ja Na Erdhi Vit I Ri Sa Jam E Gezuar>>:![]()
![]()
se Vetem Per Vit Te Ri Hajm Bakllava Se Kur I Them Mamit Gjat Vitit O Ma Na Ka Shkuar Mendja Per Bakllava Ajo Me Thot Pa Hajde Hapi Petat Pastaj I Them Por Mir Po Shkoj Ta Haj Tek Turku....VETEM BAKLLAVANE BEN SE PER BYREKUN PETAT I KA TE GATSHME BOLL KAM HAPUR PETA THOT....LUM SI NE QE HIKEM JA HUDHEM PETAVE EDHE VJERRAVE....FLAS KESHTU UNE PO KUR TI MI BEJ GOCA IME KETO OSE NUSJA CUNIT....FRANCA I KA EDHE TE MIRAT EDHE TE KEQIAT PRANDAJ ORE ELBASANLLI TE GJITH NJESOJ JEMI....
ciao te gjitheve. nuk e di juve por une i kam filluar krishtlindjet pak si heret.
kam tre dite qe shkoj neper "sebepe" krishtlidjesh dhe i kam mare qe tani ca kile midis veres dhe foie gras, lol. megjithate bonne ambiance! allez joyeuse fête dhe juve se qenka qejf kshu
Krijoni Kontakt