tung eko![]()
tung eko![]()
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
thnx.
tung mariuana
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Nje pershendetje te gjithe shqiptareve qe jane ne France!
Te gjitheve ju uroj fat dhe mbaresi ne jeten tuaj...
Bonne journeè a vous tous!
"Carpe Diem"
Grazzie DI ANA + Eko
Bonne remarque Marijuana85 !Postuar më parë nga Marijuana85
Un jetoj në Zvicërr,.. dhe ndesh thuaj Albanais(e), ndesh Kosovar(e),.. kuptimin e ka te njejt. >Bile,.. te them të drejten,. Albanais & Kosovar eshte ber thuaj sinonim i hajdutit, keqbërsit, narkomanit etj. Qka nuk eshte aspak e vërtet.
Po q'ti bësh ?! Un kam them Kosovar, sepse ashtu jam, dhe nuk turpërohem para askujt, për kundrazi duhet të krenohem ne per vetin ton në qoft se deshirojm qe t'na marin lakmi.
C'est tout ! Au revoir frères et soeurs Alba-Kos![]()
A+
Tung Bub@flm per postim ... mire e ke per krenari
![]()
pershendetje te gjithe shqipetareve qe jetojne ne france.megjithese ka nja 150 shqipetare ketu ku jetoj une. nuk e ndjej shume mungesen e shqiptareve.eshte shume qytet i vogel ne juge te frances dhe po shumohemi dita dites si kinezet.me shume degjon shqip se sa frengjisht neper rruge kuptohet plot dialekte disa kan nevoje per perkthyes qe te flasin me njeri tjetrin.kame deshire te shkoj te jetoj ne nice neqoftese ka ndonje qe jeton atje a mund te me tregoje nese ka ndonje lokal ku rrin shqipetaret keshtu qe mund ta kem me te lehte te gjeje pune ose shtepi.kam qene disa here po skam takuar asnje shqiptare.francezet sma rrasen shume se nuk dija ku te shkoja neper interime as ne agensit e shpiave.faleminderit.
Pershendetje tgjith shqiptarve ne franc
Zoti ju rujt tgjithve se mezi ju kena
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Pershendetje edhe ty Ekonomistmpuqqqqqqqqq
Pershendetje per shqipet qe ndodhen ne Franc puq all and respekte![]()
Sui generis
Krijoni Kontakt