Tani me bere kurioze....
e kush te thote ty qe s'jam e thjeshte?
per sa i perket faktit se kush rron me teper eshte gati e sigurt qe ti do rrosh me teper se mua..
Tani me bere kurioze....
e kush te thote ty qe s'jam e thjeshte?
per sa i perket faktit se kush rron me teper eshte gati e sigurt qe ti do rrosh me teper se mua..
Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
K.G
Ah jo du me shku vetem .....Kam shume mekate e s'du ti degjoj njeri tjeter....
Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
K.G
do mbyll veshet kur te flasi shen pjetri(apo si e ka ai qe ti thote) se nuk me intereson cke bere deri tani,me kusht amae dhe ti ti mbyllesh kur te jete rradha ime.po deri atehere ka shume kohe,se as une as ti nuk dorezohemi pa lufte!OK XHULI?
Une nuk i mbyll se me ineresojne mekatet e te tjereve Jam shqiptare une lal du me ba nje cik thashethem...
Sidoqofte leni keto nuk dorezohemi etj....
K.G
O xhulia,
me bere te shkruaj rreshta te gjate e ti fshij prape gje qe s'me kujtohet te me kete ndodhur shpesh.
Por....Nuk i lej hic.Nqs ti nuk mendon si une atehere une ty do te te infektoj me mendimet e mia.Sa per thashethemet nuk ke pse ti pergjosh.Une ty jam gati te ti tregoj vete te gjitha,jo kot per sport,as edhe per keqardhje,por qe ti te marresh ato me te vlefshmet,ato qe te duhen ty.Nuk po bej lojra fjalesh,i mendoj vertet keto.Nuk besoj ne mrekullira por njeriut nuk duhet ti mbese asgje pishman,asgje e paprovuar.
Zani
PAK SI E NDERLIKUAR VAJZA![]()
Une jam e nderlikuar vetem per ato qe me shohin me syze dielli.......
K.G
xhulia he mi i botove kto poezi a jo? hajde se s'po presi t'vin ktu.
me gjith men, qeke goc e talentuar
baby if u give 2 me
i'll give it 2 u
i know what u wan
Fort, fort e dashur dhe e shtrenjtė XHULIA.
Unė jam nė moshė prindi. Ndaj tė lutem mos mė keqkupto! Tė kam shumė xhan dhe sinqerisht tė vlersoj shumė. Nuk tė njoh. Nuk tė kam parė kurrė. Por ti je kėtu! Kėtu tek jam unė. Je nė ēdo dhėmbje timen. Je nė ēdo psherėtimė. Je nė ēdo gėzim qė zgjat sa njė vetėtimė. Shkurt. Tepėr shkurt. Por ama ėshtė verbuese...
Mos pyet pse shkruaj kėshtu! Mos mendo asgjė, sepse unė lexoj poezinė tėnde brilante dhe di shumė mirė se ēfarė mbart brenda ēdo varg i yti...
Lexo pak disa vargje tė mija, qė i shkruaj enkas pėr ty!
JETA
O Zot!
Sa e gjatė kjo jetė pėr ta jetuar...
O njerėz!
Sa e shkurtėr kjo jetė paska qėnė!.
Fajin qė mė linde e ke ti o Nėnė!
Ah nėnė o nėnė!...
Kam parė plot lypsa me dorėn shtrirė
"Tė ruajt Zoti mė fal diēka se kam kalamajt pa bukė!..."
Unė nuk di se ku ėshtė Rruga e Jetės
tė dal e tė lyp pa pikė turpi: "Mė fal pak jetė Zotri, se kjo qė kam nuk mė mjafton!"...
Askush nuk ka tė drejtė tė mė pyes:
Pse luan kukamshefti!?...
Unė Jetės kurrė nuk i jam fshehur!
Ahere pėrse ti fshihem Vdekjes!
Asnjėra nga tė dyja nuk mė pyeti:
"Hej ti! Do apo nuk do tė vish e tė shkosh gratis?
Kur tė na teket neve tė dyjave!?..."
Bėni ē'tė doni.
Por vihuni nė rradhė dhe ejani!
Unė po vij! Pastaj po shkoj!
Pastaj?....
Pastaj, asgjė nuk kuptoj!
Dreqi t'a haj!
Thonė se Bashkitė e Metropoleve kanė marrė urdhėr
tė mbyllin Zyrėn e Funeraleve
dhe tė shtojnė Fondacionet dhe numrin e Spitaleve(!!!)
OK! Unė i pari po shkoj.
ndoshta edhe rrobat e trupit do tė shes
ti derdh ato dy parą tek Fondacioni "Shesim sėmundje tė pashėrueshme"
Do marr nė mish, nė palcė, nė gjak
gjashtė viruse, nėntė infeksione,
katėrmbėdhjetė zgjebe
gjashtėdhjetė e katėr tumore
ndėrsa ju njerėz e zotra rrini rehat!
Merruni me biznese tė tjera!
Biznesin e Jetės po e udhėheq unė
duke ua marrė vdekjen!!!!!
Agim Doēi